تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817259281




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مردم دوست دارند روبات‌ها سريع باشند تا كارآمد!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مردم دوست دارند روبات‌ها سريع باشند تا كارآمد!
مطالعه‌اي جديد نشان مي‌دهد ساخت يك شريك روباتي...


 مترجم:علي طالبي
مطالعه‌اي جديد نشان مي‌دهد ساخت يك شريك روباتي كمكي سريع و ارتباطي كار كردن با آن را براي كاربران رضايتبخش‌تر مي‌سازد و باعث مي‌شود كاربران با وجود اشتباه انجام دادن كاري اعتماد بيشتري به آن داشته باشند اما تحقيقات نشان مي‌دهد به روبات‌ها ويژگي‌هاي انسان‌نما دادن تأثير مخالفي دارد. كاربران حتي ممكن است به روبات براي اجتناب از آسيب رساندن به احساسات آن نيز دروغ بگويند.
محققان دانشگاه كالج و دانشگاه بريستول روي يك روبات كمكي انسان‌نما كه كابران را در درست كردن املت ياري مي‌دادند آزمايش كردند. به روبات وظيفه دادن تخم‌مرغ‌ها، نمك و روغن داده شد اما يكي از تخم‌مرغ‌هاي پلي استيرن در دو موقعيت از دست روبات افتاد و سپس سعي در درست كردن آن را داشت.
هدف اين مطالعه بررسي چگونگي بازيابي اعتماد كاربر در زمان اشتباه انجام دادن كاري بوده است و اينكه چگونه ارتباطي را در مورد رفتار اشتباهش براي كسي كه برايش كار مي‌كنند چه در خانه و چه در محل كار برقرار مي‌سازد.
اين تحقيق اظهار مي‌دارد روبات سريع و ارتباطي براي اكثريت كاربران مورد دلخواه است چراكه احتمال خطاي كمتر همراه با بازدهي بالاتر دارد اگرچه به ميزان 50 درصد ديرتر كار را به اتمام برساند.
كاربران در معذرت‌خواهي از روباتي كه قادر به برقراري ارتباط بود و به ويژه اينكه در برابر حالت غمگين صورت پذيرا بود واكنش خوبي نشان دادند. محققان ادعا مي‌كنند محتمل است كه اين باعث اطمينان آنان شده كه روبات «دانسته است» كه به غلط كاري را انجام داده است.  در پايان تعامل، روبات ارتباطي اينطور برنامه‌ريزي شد كه بتواند از شركت‌كنندگان بپرسد كه آيا به وي كار كمك در آشپزخانه را خواهند داد يا خير، اما آنها فقط مي‌توانستند پاسخ بله يا خير را دهند و قادر به توصيف پاسخشان نبودند.
بعضي از شركت‌كنندگان نيز در پاسخ بي‌ميلي بودند و اكثريت نيز احساس ناراحتي مي‌كردند.
فردي نيز تحت تأثير نگاه غمگين روبات بود زماني كه «خير» گفت و اين در حالي بود كه برايش اينطور برنامه‌ريزي نشده بود كه اينگونه به نظر برسد. فردي ديگر نيز از اين تهديد عاطفي معترض بود و شخص سوم نيز تا آنجا پيش رفت كه به روبات دروغ گفت.
آدريانا هاماچر كسي كه اين مطالعه را به عنوان قسمتي از پروژه كارشناسي ارشدش در تعامل كامپيوتر با انسان در UCL مي‌داند، اظهار مي‌دارد: «بسياري از شركت‌كنندگان با ديدن احساس انسان‌گونه روبات در زمان افتادن تخم مرغ در حال حاضر پيش‌شرطي شده‌اند و انتظار دارند واكنشي مشابه دارند بنابراين در «نه» گفتن مردد بودند. آنها به فكر احتمال نشان دادن اندوه انسان‌گونه بيشتري از طرف روبات بودند.
صفات انسان‌نما مانند پشيماني مي‌تواند ابزار قدرتمندي در خنثي كردن نارضايتي باشد اما ما بايد ابتدا با دقت معين كنيم كه چه صفت خاصي را مي‌خواهيم رويش تمركز داشته باشيم و آن را تكرار كنيم. اگر قوانين اساسي وجود ندارد، در اين صورت ممكن است با روبات‌هايي همراه با شخصيت‌هاي مختلف در پايان كار روبه‌رو شويم درست مانند اينكه مردم آنها را طراحي كرده باشند.  پروفسور كريستين ادر شخصي كه صلاحيت و اعتبار موضوع تحقيقاتي در آزمايشگاه روباتيك بريستول را مي‌دهد و همچنين شخصي كه بر پروژه آدريانا نظارت داشته است، اينگونه مي‌گويد: «اعتماد به همتايان ما براي تعامل موفق اساسي است. تحقيق آدريانا ديدگاهي كليدي در مورد اينكه ارتباط و بيان احساسات از روبات‌ها چگونه مي‌توان تأثير رفتار غيرمنتظره را در روباتيك اشتراكي به ما مي‌دهد. تكميل از طريق تأييد و اعتبارسنجي با فهم دقيق از اين عوامل انساني مهندسان را در طراحي دستياران روباتيك كه مردم بتوانند به آنها اعتماد كنند ياري خواهد داد.
 منبع: ساينس ديلي





تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن