تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن ابتدا به سلام مى كند و منافق منتظر سلام ديگران است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867598338




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترس آمریکا از توان موشکی ایران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: حجت الاسلام علی سعیدی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه در مدرسه قلعه شاهرود اظهار کرد: این اظهارات و نگرش عجیب از سوی برخی مسئولان، حکایت از وجود ضعف در انقلابی‌گری آنها است.

وی با اشاره اظهاراتی در خصوص توفیق کشورهایی همچون آلمان و ژاپن بعد از بر زمین گذاشتن سلاح و تمرکز بر فعالیت‌های دانش بنیان و اقتصادی بعد از جنگ جهانی تصریح کرد: این اظهارات ساده اندیشی و از اساس اشتباه است چرا که این کشورها بعد از شکست در جنگ جهانی به اجبار کشورهای پیروز از صنایع نظامی فاصله گرفتند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: آلمان و ژاپن بعد از شکست در جنگ اگرچه به اجبار از ساخت تسلیحات نظامی فاصله گرفتند اما آنها سالانه اعتباری بالغ بر 40 میلیارد دلار صرف هزینه‌های نظامی می‌کنند.

امام‌ جمعه موقت شاهرود این نگرش را ساده انگارانه ارزیابی و اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز یکی از مقتدرترین کشورهای منطقه و جهان است و کشورها و قدرت های جهانی از همین قدرت نظامی و توان موشکی ما واهمه دارند.

سعیدی با انتقاد از این نگرش که زمان انقلابی گری گذشته گفت: کسانی که این اظهارات را بیان می‌کنند از مبانی انقلابی گری فاصله گرفته‌اند.

 خطیب نماز جمعه شاهرود با بیان اینکه قدرت بالای نظامی و توان موشکی نظام اسلامی مانع از حمله نظامی امریکا به ایران شد افزود: فرماندهان و مسئولان ارشد نظامی امریکایی خود علنا اعلام کردند که عدم حمله نظامی امریکا به ایران به خاطر همین توان بالای نظامی و موشک هایی است که به دست جوانان ایران اسلامی ساخته شده است.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و امام جمعه موقت شاهرود به انتقاد از آنچه تغییر موضع برخی انقلابیون گذشته می خواند پرداخت و تصریح کرد: چه اتفاقی افتاده که آنها که دیروز انقلابی و ضدامریکایی ها بودند امروز خود را به دامان شیطان بزرگ می اندازند.

سعیدی با اشاره به تاکیدات مداوم مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت افزایش توان نظامی، تقویت انقلابی‌گری و هوشیاری در جنگ نرم با دشمنان نظام، از رهبری معظم انقلاب به عنوان یک رهبر تمام عیار انقلابی نام برد و گفت: رهبر انقلابی، مردمی انقلابی می‌خواهد و البته مردم ما مردمی انقلابی هستند و مردم انقلابی نیز دولت و مسئولان انقلابی می‌خواهند.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری به کرات در این باره هشدار داده‌اند افزود: مسئولان باید دغدغه‌های معظم له در بخش‌های مختلف را پیگیری کنند.

امام جمعه موقت شاهرود در بخش دیگری به سالروز فاجعه منا اشاره و اظهار کرد: شجره خبیثه ملعونه آل سعود لیاقت مدیریت حج را ندارد.

وی با بیان اینکه حاکمان سعودی کارنامه قطوری در خیانت و خباثت دارند به تعبیر شجره خبیثه ملعونه از سوی مقام معظم رهبری در خصوص سعودی ها اشاره کرد و افزود: این تعبیر حکیمانه و شجاعانه از سوی معظم له، یک عنایت الهی بود.

سعیدی به کاربرد این تعبیر از سوی پیامبر اعظم(ص)در خصوص بنی امیه در دوران صدر اسلام اشاره کرد و گفت: شجره خبیثه ملعونه آل سعود امروز روی اموی‌ها را سفید کرده و لذا این تعبیر با حاکمان سعودی همخوانی کامل دارد.

وی مردم ایران و مسلمانان را زخم خورده این شجره خبیثه ملعونه دانست و گفت: جنایات آل سعود و خیانت های آنها به امت اسلامی برکسی پوشیده نیست.

امام‌جمعه موقت شاهرود با اشاره به همراهی قدرت‌های به ظاهر حامی حقوق بشر و نهادهای بین المللی با جنایات سعودی‌ها، افزود: آل سعود با دلارهای نفتی دهان آنها را بسته است.

وی با اشاره به حذف نام عربستان از لیست سیاه سازمان ملل و اعتراف واضح دبیر کل سازمان ملل متحد اظهار کرد: با وجود جنایات سعودی‌ها در یمن اما سازمان ملل و نهادهای دیگر سکوت کردند چرا که آل سعود با دلارهای نفتی دهان آنها را بست.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران ادامه داد: سکوت و چشم پوشی نهادهای بین المللی از جنایات سعودی ها سبب شده که در یک سال و نیم گذشته 7000 از افراد بی‌گناه غیرنظامی از جمله کودکان و زنان یمنی به شهادت برسند.

وی با اشاره به دو انتخابات مهم در سال پیش رو گفت: انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم و شوراهای شهر از اهمیت زیادی برخوردارند و مردم باید هوشیار باشند.

سعیدی با بیان اینکه باید به دغدغه‌های رهبری انقلاب در این خصوص توجه کنیم افزود: مردم نباید در خصوص انتخاباتی با این درجه از اهمیت، انفعالی عمل کنند.

وی با بیان اینکه مردم انقلابی ایران همواره در صحنه های مختلف حامی نظام و رهبری بودند گفت: همین روحیه و حضو سبب می شود که برابر دشمنی‌ها و خیانت‌ها آسیب ناپذیر باشیم.





۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۱:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن