واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
6 توصیه برای پاکسازی مثانه برای مراقبت از مثانه و سم زدایی از آن باید حداقل هر دو ماه یکبار به فکر پاکسازی آن باشید. در این مطلب شما را با ۶ روش پاکسازی مثانه آشنا می کنیم.
به گزارش فرهنگ نیوز، برای مراقبت از مثانه و سم زدایی از آن باید حداقل هر دو ماه یکبار به فکر پاکسازی آن باشید. در این مطلب شما را با 6 روش پاکسازی مثانه آشنا می کنیم.
آب زغال اخته
مثانه نقش موثری در بدن ایفا می کند و وظیفه ذخیره و دفع ادرار را بر عهده دارد. مثانه یکی از حساس ترین ارگان های بدن است که در مقابل هر نوع عامل ویروسی یا باکتریایی واکنش نشان می دهد. این عضو به طور مرتب در حال دفع مواد و ضایعات سمی غیر لازم برای بدن است. مشکل اینجاست که مثانه نیز مانند هر بخش دیگری از بدن در اثر مازاد ترکیبات سمی و زائد به زحمت افتاده و در معرض خطر می افتد. در نتیجه چند نوع عفونت، بی اختیاری ادراری، پرکاری مثانه و دیگر مشکلات بروز کرده و به طور مستقیم نیز روی سلامتی تأثیر می گذارند. بنابراین حفظ و ارتقای سلامت مثانه بسیار مهم است. برای مراقبت از این عضو مهم و سم زدایی از آن باید حداقل هر دو ماه یکبار به فکر پاکسازی آن باشید. در این مطلب شما را با 6 روش پاکسازی مثانه آشنا می کنیم.
آب زغال اخته میل کنید
مصرف آب زغال اخته یکی از بهترین روش های طبیعی برای سم زدایی و درمان مشکلات مربوط به مثانه است. این نوشیدنی حاوی میزان زیادی ویتامین ث، آنتی اکسیدان ها و فیبرهایی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و قدرت آن را در برابر ویروس ها و باکتری ها بالا می برند. آب زغال اخته ادرارآور است و مصرف آن به صورت ناشتا باعث تقویت جداره های مثانه شده و التهاب را کاهش می دهد. این کار به پیشگیری از تجمع مازاد کلسیم نیز کمک می کند.
ترکیبات لازم
زغال اخته تازه: نصف لیوان معادل 60 گرم
آب لیموترش: یک چهارم عدد
آب: 1 لیوان (200 گرم)
روش تهیه
زغال اخته های تمیز را داخل مخلوط کن ریخته و آب یک چهارم لیموترش و همچنین یک لیوان آب را نیز به آن اضافه کنید. مواد را میکس کنید تا یک نوشیدنی یک دست حاصل شود. ترکیب را صاف کرده و روزی دو بار میل کنید.
مصرف آب را بیشتر کنید
مصرف آب برای حفظ سلامت مجاری ادراری و برطرف کردن عفونت های آن لازم و ضروری است. این نوشیدنی سالم کلید تولید ادرار کافی و کنترل کننده التهاب است در نتیجه از بروز بیماری هایی مانند سیستیت (عفونت مثانه) پیشگیری می کند. با این حال بهتر است در مصرف آب نیز زیاده روی نکنید چون باعث افزایش کار مثانه شده و عملکرد آن را به خطر می اندازد. بهتر است همان توصیه روزانه 7 تا 8 لیوان را در نظر داشته باشید.
هندوانه میل کنید
هر هفته چند بار هندوانه مصرف کنید. این کار به پاکسازی توکسین ها یا همان سمومی که مثانه و مجاری ادراری را می گیرند کمک می کند. میزان بالای آب و ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در این میوه تأثیر دیورتیک دارد. در نتیجه به دفع مایعات و ترکیبات اضافی کمک می کند. علاوه بر این می توانید تخمه های آن را در آب جوشانده و به عنوان چای مصرف کنید.
دمنوش گیاه قاصدک را دریابید
خواص ادرارآوری گیاه قاصدک یک درمان طبیعی برای مقابله با التهاب و عفونت های موجود در مثانه است. مصرف آن مازاد مایعات بدن را برطرف کرده و به دفع باکتری هایی که به سلامت مثانه آسیب می زنند کمک می کند.
ترکیبات لازم
گیاه قاصدک: 2 قاشق (20 گرم)
آب: 1 لیوان (200 میلی لیتر)
عسل: 1 قاشق (25 گرم)
روش تهیه
یک لیوان آب جوش به قاصدک اضافه کرده و روی آن را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه استراحت کند. سپس کمی عسل به آن افزوده و میل کنید. می توانید روزانه 3 بار از این دمنوش استفاده کنید.
یک نوشیدنی سرشار از پتاسیم قبل از غذا
یک نوشیدنی سرشار از پتاسیم خاصیت پاکسازی دارد و مثانه را مانند کلیه ها تمیز می کند. مصرف آن قبل از غذاهای اصلی به بهبود روند هضم غذا کمک کرده و دفع توکسین ها را تحریک می کند.
مواد لازم
سیب سبز: 1 عدد
هویج: 1 عدد
کرفس: 1 قاشق (10 گرم)
جعفری: 2 قاشق (20 گرم)
آب: 1 لیوان (200 میلی لیتر)
روش تهیه
ترکیبات ذکر شده را به دقت شستشو دهید و خرد کرده و با یک لیوان آب داخل مخلوط کن بریزید. چند دقیقه میکس کنید تا یک نوشیدنی یک دست و بدون گلوله حاصل شود. نوشیدنی را بلافاصله مصرف کنید. این کار را به مدت دو روز پشت سر هم تکرار کنید.
آنچه نباید مصرف کنید
برای داشتن یک دوره پاکسازی خوب با روش های ذکر شده بهتر است مصرف برخی مواد غذایی را حداقل به مدت 2 تا 3 روز از برنامه غذایی تان حذف کنید. از آنجایی که این مواد غذایی باعث احتباس آب در بدن و بر هم زدن تعادل PH طبیعی ادرار می شود بهتر است مصرف آن ها را تا حد امکان کاهش دهید. این مواد غذایی عبارتند از:
نمک
قهوه
محصولات لبنی
قند
نوشیدنی های شیرین
گوشت قرمز
مواد غذایی فراوری شده
برای پیشگیری از بروز برخی بیماری ها و ناخوشی های مثانه لازم است که هر دو ماه یکبار به فکر پاکسازی و تمیزی مثانه باشید.
منبع: تبیان
95/6/24 - 07:35 - 2016-9-14 07:35:24
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]