تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترين [مرتبه] ايمان آن است كه بدانى هركجا باشى خدا با تو است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870070556




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشدار شدید بان کی مون به کره شمالی درباره آزمایش هسته ای


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: هشدار شدید بان کی مون به کره شمالی درباره آزمایش هسته ای
دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: کاهش تنش‌ها در شبه جزیره کره یکی از جدی‌ترین مسائلی است که جهان با آن مواجه شده و عواقب استفاده کره شمالی از تسلیحات اتمی به مراتب شدیدتر از تلفات در سوریه و دیگر جنگ‌ها خواهد بود.
به گزارش نامه نیوز، بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل در مصاحبه‌ای اختصاصی با خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: در این 10 سال به عنوان دبیرکل سازمان ملل و حتی پیش از آن به عنوان وزیر خارجه کره جنوبی تلاش کردم تا به هر شکل که می‌توانم با مقامات کره شمالی مذاکره کنم و صلح، امنیت و سازش را میان دو کره برقرار سازم. اما متاسفانه باید بگویم که تلاش‌هایمان به خاطر وضعیت‌های بسیار دشوار که نتیجه اقدامات "تحریک آمیز" کره شمالی است فرجامی نداشت.
بان کی مون در ادامه گفت: در حال حاضر ما به "وخیم‌ترین" حالت رویارویی به دنبال پنجمین آزمایش اتمی کره شمالی در روز جمعه و اقداماتش برای پرتاب بیش از 20 موشک بالستیک رسیده‌ایم. وی گفت: متوجه نمی‌شوم که چرا مقامات کره شمالی این روند را ادامه می‌دهند. البته به عنوان یکی از شهروندان کره و به عنوان دبیرکل سازمان ملل از ادامه این وضعیت بسیار نگران و ناراحت هستم. راه حل مناسب این است که کره شمالی رفتارش را تغییر دهد، روندش را معکوس کند، با جامعه بین المللی که خواستار خلع تسلیحات اتمی در شبه جزیره کره است، همکاری کند و به اصول و قوانین بین‌المللی احترام بگذارد اما ترغیب کیم جونگ اون، رهبر جوان کره شمالی به انجام این اقدامات یک مشکل محسوب می‌شود؛ چرا که او از لحاظ رفتاری به غیرقابل پیش بینی بودن معروف است. امیدوارم جانشینم به اندازه من برای رسیدگی به مساله کره تمایل و تعهد داشته باشد. کاهش تنش‌ها در شبه جزیره کره یکی از جدی‌ترین مسائل در جهان محسوب می‌شود. وی ادامه داد: جامعه بین‌الملل تنها درباره درگیری‌هایی چون سوریه و سودان جنوبی که در آن مردم کشته می‌شوند، صحبت می‌کند اما اگر مساله غیرقابل پیش بینی توسط کره شمالی رخ دهد تاثیر آن بسیار "عظیم‌تر" از درگیری‌ها در سوریه و دیگر نقاط جهان خواهد بود؛ چرا که ما درباره تسلیحات اتمی و موشک‌های بالستیک و یک دولت غیرقابل پیش بینی صحبت می‌کنیم. این درحال حاضر یک مساله بغرنج محسوب می‌شود. دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد: تغییر در دولت آمریکا پس از انتخابات ریاست جمهوری نوامبر منجر به تغییر در نحوه رسیدگی رئیس جمهور جدید به مساله کره می شود. اما دیگر بازیگران کلیدی در مذاکرات شش جانبه خلع تسلیحات اتمی کره از جمله چین، روسیه، ژاپن و کره جنوبی مثل قبل باقی خواهند ماند. بان کی مون تاکید کرد: من وقت و انرژی بسیاری در خصوص اتحاد مجدد قبرس صرف کردیم. مذاکرات میان رهبران قبرس ترک نشین و قبرس یونانی نشین که با میانجی‌گری سازمان ملل صورت گرفته به آرامی و به صورت مثبت رو به جلو در حرکت است. امیدوارم تا پیش از پایان دوره تصدی‌ام توافق‌نامه‌ای در خصوص وحدت مجدد این جزیره تقسیم شده مدیترانه‌ای رخ دهد. وی همچنین اشاره کرد: در حل درگیری‌های شش دهه‌ای در کلمبیا سازمان ملل نقش کلیدی را در اجرای توافقنامه آتش بس ایفا کرد. در حال حاضر شاهد این هستیم که بحران‌های دیرینه در کلمبیا و قبرس به یک راه حل نزدیک‌تر می‌شوند. بسیار احساس تاسف و ناراحتی می‌کنم که چنین رویدادی در رابطه با کشور زادگاهم رخ نداده و وضعیت حتی بدتر و وخیم‌تر هم شده است. بان کی مون گفت: هنگامی که مساله به شبه جزیره کره می‌رسد، دبیرکل سازمان ملل هیچ اختیاری از سوی شورای امنیت و یا مجمع عمومی ندارد و من قادر نبودم برای مسائل کره نماینده ویژه یا مشاور ویژه منصوب کنم. دلیل آن این است که اول از همه کره شمالی چنین چیزی را نمی‌خواست و شورای امنیت نیز کمابیش در خصوص مسائل کره اختلاف دارند. شورای امنیت حتی در خصوص انتشار یک بیانیه‌ مطبوعاتی پس از پرتاب‌های موشکی نیز نمی‌تواند به یک توافق واحد دست یابد. کره شمالی بارها در آخرین دقایق، سفرهای برنامه ریزی شده بان کی مون را کنسل کرده است و براساس شرایط کنونی دبیرکل سازمان ملل فرصتی را پیش از پایان دوره تصدی‌اش برای چنین سفری نمی‌بیند. بان کی مون گفت: متاسفم آنقدر که امید داشتم نتوانستم در آغاز دوره تصدی‌ام به عنوان دبیرکل سازمان ملل در این مساله مشارکت کنم. اما به عنوان یک شهروند اگر فرصتی وجود داشته باشد از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.

منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
بیانیه کره شمالی درباره‌ی آزمایش هسته‌ای
واکنش کره شمالی به محکومیت های آزمایش هسته ای
روس اتم:به تعهداتمان بدون توجه به تغییرات سیاسی پایبند هستیم
"پیشنهاد" آنجلیا جولی برای بحران سوریه
دبیر کل سازمان ملل آزمایش اتمی کره شمالی را محکوم کرد
رئیس جمهور فیلیپین: بان کی مون احمق است
حاشیه های سفر اوباما به چین/درگیری سوزان رایس با عضو تشریفات چین
دیدار محمد بن سلمان با اردوغان در چین



۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن