تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815414069




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دفاع اوباما از ورزشکار آمریکایی که برای سرود ملی برنخواست / او حق اعتراض دارد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: دفاع اوباما از ورزشکار آمریکایی که برای سرود ملی برنخواست / او حق اعتراض دارد
رئیس جمهوری آمریکا که در کنفرانس ۲۰ کشور قدرتمند اقتصادی جهان (G-20) حضور داشت، افزود کالین کپرنیک "پرسش‌هایی منطقی و واقعی دارد که باید در باره‌شان سخن گفت.»
به گزارش نامه نیوز به نقل از دویچه وله، کالین کپرنیک، قهرمان آمریکایی با برنخاستن از جایش به هنگام پخش سرود ملی، به نژادپرستی در کشورش اعتراض کرده است.

دونالد ترامپ خواستار ادامه زندگی او در کشوری دیگر شده، اما بسیاری از مقامات آمریکا از او حمایت کرده‌اند.
 
برای بسیاری از شهروندان آمریکا برنخاستن در مقابل پرچم این کشور و نخواندن سرود ملی به منزله خیانت به کشور محسوب می‌شود.


کالین کپرنیک، قهرمان آمریکایی با برنخاستن از جایش به هنگام پخش سرود ملی، به نژادپرستی در کشورش اعتراض کرده


یکی از محبوب‌ترین ورزشکاران آمریکا اما چند روز پیش، از این سلاح علیه نابرابری، نژادپرستی و خشونت پلیس این کشور علیه سیاه‌پوستان استفاده کرد.
 
این اقدام کالین کپرنیک (Colin Kaepernick) قهرمان فوتبال آمریکایی و ورزشکار محبوب این کشور، گرچه در نخستین مرحله با انتقادهای شدیدی روبرو شد اما اکنون مقامات بلندپایه کشور به یاری او آمده‌اند و از او دفاع می‌کنند.
 
باراک اوباما، رئیس ایالات متحده آمریکا اعتراض خاموش کالین کپرنیک را قابل درک خواند و گفت: «او از حق خود در قانون اساسی کشور استفاده کرد تا پیامش را برساند.»
 
رئیس جمهوری آمریکا که در کنفرانس ۲۰ کشور قدرتمند اقتصادی جهان (G-20) حضور داشت، افزود کالین کپرنیک "پرسش‌هایی منطقی و واقعی دارد که باید در باره‌شان سخن گفت.»
 
واکنش‌ها به اعتراض کالین کپرنیک
 
اقدام "کالین کپرنیک" واکنش‌های فراوانی را در آمریکا سبب شده است. به‌ویژه راست‌گرایان و نژادپرستان آمریکایی این اقدام کپرنیک را به شدت رد می‌کنند. دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با توهین به کپرنیک از او خواسته کشور دیگری را برای ادامه زندگی انتخاب کند.
 
البته کالین کپرنیک چندی پیش ترامپ را "نژادپرست" خوانده بود. او که علیه تبعیض نژادی در آمریکا فعالیت می‌کند اعلام کرده تا زمانی که پلیس آمریکا از رفتار خشونت‌آمیز نسبت به سیاه‌پوستان این کشور دست برندارد، همچنان به اقدامات اعتراضی خود ادامه خواهد داد.
 
اکنون ورزشکاران بسیاری در آمریکا به جنبش اعتراضی کپرنیک پیوسته‌اند. یکی از این افراد همبازی او اریک رید در تیم فوتبال آمریکایی ناینرز سان فرانسیسکو است.
 
کالین راند کپرنیکِ ۲۸ ساله یکی از مستعدترین بازیکنان فوتبال آمریکایی است که در پست "کوارتربک" در تیم فورتی ناینرز سان فرانسیسکو بازی می‌کند و چهره ‌ای کلیدی این تیم محسوب می شود.
 
کالین کپرنیک از حامیان جنبشی به نام «اهمیت زندگی سیاهان» است. این جنبش چندسال پیش در اعتراض به کشته شدن شهروندان سیاه‌پوست آمریکا توسط مأموران پلیس به‌وجود آمد. البته اقدام کالین کپرنیک نخستین حرکت سیاسی در ورزش آمریکا نیست.
 
چنداعتراض سیاسی در ورزش آمریکا
 
محمدعلی کلی، قهرمان بزرگ ورزش بوکس آمریکا از مشهورترین ورزشکاران در این عرصه است.

 او در بازی‌های المپیک ۱۹۶۸ مکزیک، روی سکوی قهرمانی مشت خود را به نشان جنبش ضدآپارتاید "پلنگ سیاه" بالا برد. کلی همچنین به نشان اعتراض به حمله آمریکا به ویتنام، ارتش این کشور را ترک کرد.


تامی اسمیت و جان کارلوس نیز در مسابقات المپیک ۱۹۶۸ به نژادپرستی در آمریکا اعتراض کردند

 
تامی اسمیت و جان کارلوس، قهرمانان دوی سرعت آمریکا نیز در مسابقات المپیک ۱۹۶۸ در مکزیک به نژادپرستی در آمریکا اعتراض کردند. تامی اسمیت و جان کارلوس که به ترتیب مدال های طلا و برنز را در رشته دو ۲۰۰ متر سرعت به خود اختصاص داده بودند، روی سکوی قهرمانی به نشانه اعتراض روی خود را از پرچم آمریکا برگرداندند و با سکوت مشت گره کرده خود را بالای سر بردند.
 
مسابقات المپیک سال ۱۹۶۸ در مکزیک شش ماه پس از ترور مارتین لوترکینگ، رهبر جنبش حقوق مدنی آمریکا برگزار شد. تامی اسمیت و جان کارلوس چندین سال پس از پایان بازی‌های المپیک ۱۹۶۸ نیز از حقوق مدنی در آمریکا محروم بودند، اما بعد مورد احترام قرار گرفتند.


منبع: عصر ایران

مطالب مرتبط
ضرب الاجل ترامپ برای شکست داعش
اعزام هیاتی از سربازان مسلمان ارتش انگلیس به حج
اوباما برای اولین بار یک مسلمان را به عنوان قاضی فدرال نامزد کرد
محبوب‌ترین رئیس‌جمهور در اجلاس جی20 چه کسی بود؟
آسوشیتدپرس: پول‌های پرداختی واشینگتن به تهران کاملا نقدی بود
کلینتون:ترامپ به هیچ وجه مناسب ریاست جمهوری نیست
وزارت خزانه داری آمریکا: تایید پرداخت 1 میلیارد و 700 میلیون دلار به ایران



۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن