تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826593096




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهم‌ترین دلیل خودکشی ایرانی‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 مهم‌ترین دلیل خودکشی ایرانی‌ها
مهم‌ترین دلیل خودکشی ایرانی‌ها بیش از ٩٠‌درصد افرادی که خودکشی می‌کنند، دچار اختلالات روانی‌ هستند.


به گزارش فرهنگ نیوز، سازمان جهانی بهداشت چندی پیش آخرین آمار از وضع خودکشی در کشورها را منتشر کرد، گزارشی که نشان می‌داد هر ٤٠ ثانیه یک نفر در دنیا، خودکشی می‌کند.
 
براساس آخرین آمار این سازمان، هر سال نزدیک به یک‌میلیون نفر در جهان دست به خودکشی می‌زنند. در گزارش قبلی این سازمان آمده بود که سهم ایران از این خودکشی‌ها، ٤‌هزار و ٦٩ مورد در ‌سال است؛ آماری که نشان می‌دهد به‌طور متوسط هر روز ١١ نفر در کشور با خودکشی به زندگی‌شان پایان می‌دهند.
 
این گزارش‌ها درحالی منتشر می‌شود که تاکنون آمار رسمی مرگ بر اثر خودکشی در کشور اعلام نشده است و رئیس مرکز فوریت‌های اجتماعی سازمان بهزیستی به نکته قابل توجهی درباره علت این اقدام اشاره می‌کند. او می‌گوید: ناامیدی، مهم‌ترین دلیل خودکشی در کشور است.
 
 حسین اسدبیگی رئیس مرکز فوریت‌های اجتماعی سازمان بهزیستی می گوید: بررسی‌ها نشان می‌دهد بیش از ٩٠‌درصد افرادی که خودکشی می‌کنند، اختلالات روانی دارند، البته مسائل اجتماعی، اقتصادی و مشکلات خانوادگی از دیگر عواملی هستند که افراد را به سمت خودکشی می‌برند. بررسی‌ها نشان می‌دهد، خودکشی یکی از مسائل سلامتی همه کشورهاست و دومین علت مرگ‌ومیر در جهان بین جوانان و نوجوانان ١٥ تا ٢٥‌سال بعد از سوانح و حوادث است.
 
به گفته رئیس مرکز فوریت‌های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، در‌ سال حدود یک‌میلیون نفر به علت خودکشی، جان خود را از دست می‌دهند و ٢٠ برابر این رقم نیز دست به خودکشی می‌زنند. به طورکلی خودکشی ١,٤‌درصد مرگ‌های دنیا را به خود اختصاص می‌دهد: نرخ خودکشی در ایران نسبت به کشورهای دیگر کمتر است. در جهان ١٤ نفر در هر یک‌صد‌هزار نفر به علت خودکشی جان خود را از دست می‌دهند که این عدد در ایران ٦ نفر در هر یک‌صد‌هزار نفر است که خودکشی کامل دارند.
 
او درحالی این آمار را اعلام می‌کند که هیچ آمار دقیقی درباره میزان خودکشی در ایران وجود ندارد. با این همه، این مسئول در سازمان بهزیستی به آمار پیشگیری از خودکشی اشاره می‌کند: سال گذشته ٤٢٤٠ خودکشی از طریق تلفن ١٢٣، مراکز ثابت مداخله در بحران و خودروهای سیار به این مرکز گزارش شد که توانستیم برای آنان اقدام‌ها و مداخلاتی انجام دهیم اما این مداخلات کافی نیست.
 
پیش از این معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی آماری نزدیک به این را اعلام کرده بود. به گفته حبیب‌الله مسعودی، در ‌سال گذشته با کمک اورژانس اجتماعی از ٤‌هزار و ٢٠٠ مورد اقدام به خودکشی جلوگیری شد که از این تعداد ٢‌هزار و ٨٠٠ مورد از سوی زنان و مابقی هم از سوی مردان صورت گرفته بود.
 
حالا رئیس مرکز فوریت‌های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در روز جهانی پیشگیری از خودکشی، به اهمیت انعکاس خبرهای خودکشی در رسانه‌ها اشاره می‌کند: لازم است مطبوعات درباره مسائلی مانند خودکشی و خودزنی آموزش ببینند. به علت انتشار سریع اخبار در فضای مجازی متاسفانه نظارت بر اخبار خودکشی در این فضا سخت است و بسیاری از اخبار بی‌پایه و اساس در فضای مجازی منتشر می‌شود؛ مثلا در رسانه‌ها نباید محل و صحنه‌های مربوط به خودکشی نمایش داده شود، چراکه این کار موجب می‌شود افراد دیگری از عمل فرد خودکشی‌کننده تقلید کنند. برای نمونه اکنون پل رودخانه نانجینگ ینگتزه در چین و پل گلدن گیت در آمریکا محل‌هایی برای خودکشی است و حتی روی این پل‌ها تلفن‌هایی گذاشته‌اند که بالای کیوسک‌های تلفن نوشته شده امیدواری وجود دارد؛ اگر قصد خودکشی دارید می‌توانید تلفن را بردارید و با یک کارشناس صحبت کنید.
 

منبع: تابناک


95/6/21 - 13:28 - 2016-9-11 13:28:28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن