تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869587014




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ویسی: تعطیلات روح و روان بازیکنان را به هم می‌ریزد


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: ویسی: تعطیلات روح و روان بازیکنان را به هم می‌ریزد ایلنا: سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: خوشحالم در حالی که باید می‌بردیم بازی را به حریفمان نباختیم.
ویسی: تعطیلات روح و روان بازیکنان را به هم می‌ریزد

به گزارش ایلنا، عبدالله ویسی در نشست خبری بعد از بازی با پیکان اظهار داشت: بازی دو نیمه خاص داشت که ما در نیمه اول اصلاً خوب نبودیم. پیکانی‌ها یکی، دو موقعیت داشتند که یک توپ وارد دروازه ما شد ولی در نیمه دوم می‌توانستیم برنده باشیم که متأسفانه دو امتیاز را از دست دادیم اما امیدوارم در بازی‌های آینده جبران کنیم. وی در خصوص احسان حاج‌صفی و اینکه او در فرم ایده‌‌آل نبود گفت: احسان بازیکن بزرگی است که تیم ملی هم خیلی روی او حساب می‌کند. من هم همین دید را نسبت به حاج صفی دارم ولی باید قبول کنیم که در بعضی مواقع در طول فصل یک بازیکن در فرم ایده‌آل نباشد و در چند بازی شرایط خوبی را تجربه نکند. ویسی در خصوص درخشش رحمان احمدی مقابل سپاهان گفت: اول از همه باید بدانید تیم‌هایی که در اصفهان به مصاف سپاهان می‌آیند 9 نفره دفاع می‌کنند و طبیعی است وقتی بازیکنی از یک تیم جدا می‌شود با انگیزه مضاعف به مصاف آن تیم می‌آید. من هم خوشحالم که احمدی درخشیده و خوب گلری کرده و امیدوارم در ادامه فوتبالش موفق باشد. ویسی در خصوص عملکرد تیمش در مسابقه امروز، گفت: ما برنامه ارسال نداشتیم و در شرایطی بازی کردیم که هافبک‌هایمان مقابل مدافعان آن‌ها باشند در این گونه مواقع هم فضا برای  حریف باز می‌شود و این خیلی خطرناک است. من باید بررسی کنم که چرا در نیمه اول آنقدر بد بودیم و در نیمه دوم شرایطمان این همه تغییر کرد. خوشحالم بازی که باید می‌بردیم را نباختیم. بازیکن سمت راست ما هم یکی، دو بازی خوب بود و حالا افت کرده اما فکری به حال این موضوع خواهم کرد. سرمربی تیم سپاهان در خصوص تعطیلات لیگ برتر، گفت: ما امروز یاد گرفتیم وقتی عقب هستیم بازی را جبران کنیم. در دو بازی شکست خوردیم و نتوانستیم این کار را انجام بدهیم ولی قبول کنید تعطیلات روح و روان بازیکنان را به هم می‌ریزد و متأسفانه دوباره بعد از دو هفته لیگ تعطیل می‌شود. ویسی در خصوص کشمکش رسانه‌ای عقیلی با وی، گفت: من نظرم را اول فصل به هیأت مدیره دادم ولی نمی‌دانم چرا این همه کش و قوس پیدا کرده است قرار است عقیلی این هفته از تهران به اصفهان بیاید تا کارش را انجام دهیم اما من بحث اخلاقی با بازیکن ندارم و همه مباحثم فنی است.  وی در پاسخ به این سؤال که ممکن است با جذب بازیکنان جدید نظرتان در مورد عقیلی تغییر کند، گفت: در هر صورت من هم باید نقاط ضعف تیمم را برطرف کنم و باید به فکر تیمم باشم. خبرنگاری گفت شما مهاجم شش‌دانگ ندارید که ویسی پاسخ داد با اضافه شدن فرید بهزادی رفته رفته تیم ما هم بهتر خواهد شد.  

۱۳۹۵/۰۶/۲۰ ۲۰:۴۸:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن