واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
کمیته بررسی عملکرد شورای عالی اصلاحطلبان در انتظار تأیید خاتمی
روز نو : دور جدید فعالیت شورای عالی اصلاحطلبان با آغاز فصل پاییز شروع میشود. شورایی که در ماههای پیش از انتخابات مجلس دهم با حضور اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، شورای مشورتی سید محمد خاتمی، نمایندگان دکتر عارف و برخی از شخصیتهای اصلاحطلب در دفتر رئیس بنیاد امید ایرانیان و با ریاست وی تشکیل شد بعد از برگزاری انتخابات مجلس و موفقیت این شورا در تهران و برخی شهرستانها که منجر به تشکیل فراکسیون امید در مجلس شد به بررسی همکرد خود پرداخت. اوایل مرداد نمایندگان استانی این شورا در دفتر محمدرضا عارف تشکیل جلسه دادند و ضمن آسیبشناسی عملکرد شورای عالی با اتفاق به ادامه فعالیت شورا تأکید کردند. بعد از تصمیم بر ادامه فعالیت شورای عالی اصلاحطلبان جلسهای هم باحضور اکثریت اعضای این شورا در دفتر سید محمد خاتمی برگزار شد و بعد از ارائه گزارشی از عملکرد شورای عالی توسط دکتر عارف، رئیس دولت اصلاحات طی سخنانی بر ضرورت تداوم فعالیت شورا برای انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در سال 96 تأکید کرد. در آن جلسه مقرر شد کمیتهای به ارزیابی پیشنهادهای واصله به شورای عالی اصلاحطلبان و بررسی اضافه شدن افراد حقیقی و نمایندگان احزاب به شورا تشکیل شود به همین دلیل این کمیته با محوریت آیتالله موسوی نبریزی و چهرههایی مانند مرتضی مبلغ، الهه کولایی، حسین مرعشی، محسن مهرعلیزاده، مرتضی حاجی، محمد جواد حقشناس، محمد علی مشفق و عبدالواحد موسوی لاری تشکیل شد و بعد از برگزاری سه جلسه و بررسی پیشنهادهای واصله، اضافه شدن برخی چهرههای ملی اصلاحطلب و احزاب به تصویب رسید.
آیتالله سید حسین موسوی تبریزی رئیس این کمیته بعد از برگزاری جلسه سوم در گفتوگو با «امید ایرانیان» با مثبت ارزیابی کردن فعالیت کمیته تحت ریاست وی گفت: در سه جلسهای که کمیته بررسی و ارزیابی فعالیت شورای عالی اصلاحطلبان برگزار شد کارها بسیار خوب پیش رفت و خبرهای خوبی در آینده خواهید شنید.
دبیرکل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم همچنین شائبه هرگونه اختلاف در این شورا و مباحث مربوط به ریاست شورا تکذیب کرد.
همچنین محمد جواد حقشناس از اعضای کمیته بررسی عملکرد شورای عالی اصلاحطلبان در گفتوگو با «امید ایرانیان» گفت: «کمیتهای که برای بررسی ترکیب اعضای شورای عالی سیاستگذاری، تشکیل شد، به نظر میرسد که مأموریتش به پایان رسیده است. چراکه گزارشی که باید تهیه میشد، تهیه و قرار است که از طریق آیتالله موسوی تبریزی خدمت آقای خاتمی تقدیم شود. در این کمیته قرار شد که احزاب پنجگانه یعنی مجمع روحانیون مبارز، اتحاد ملت، مجمع ایثارگران و مجمع زنان اصلاحطلب نیز در شورای عالی سیاستگذاری نماینده داشته باشند. همچنین قرار شد که نمایندگانی از فراکسیون امید در شورا عضویت داشته باشند. از سوی دیگر درباره اشخاص حقیقی و حقوقی نیز مباحثی شکل گرفت. اینکه اشخاص حقیقی، چهرههای ملی اصلاحات باشند که این چهرهها ترجیحاً از کسانی باشند که وابستگی حزبی نداشته باشند. نهایتا اگر از چهرههایی که وابستگی حزبی دارند، استفاده شد، هر حزب یا تشکل بیشتر از یک سهم نداشته باشند. این کمیته موقت کار خود را انجام داد و با توجه به تصمیماتی که گرفته شد و گزارشی که تهیه شد، به نظر میرسد، شورای عالی سیاستگذاری، با ترکیب جدید و موفقی برای انتخابات ریاست جمهوری فعال شود».
حال باید منتظر بود بعد از تأیید اسامی پیشنهادی، در روزهای اولیه فصل پاییز دور جدید فعالیت شورای عالی اصلاحطلبان با ترکیب جدید آغاز شود و محور فعالیتهای انتخاباتی اصلاحطلبان در دو انتخابات شوراها و ریاست جمهوری قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]