تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن نرمخوست و براى برادرش جا (ى نشستن) باز مى كند و منافق درشتخوست و جا را بر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870027144




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رییس سازمان بازرسی خواستار برکناری چندتابعیتی‌ها شد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: رییس سازمان بازرسی خواستار برکناری چندتابعیتی‌ها شد
 رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: با توجه به اینکه افراد دارای تابعیت مضاعف برای سازمانها و دستگاهها ایجاد مشکل می کنند، تلاش می شود این نیروها از دستگاهها ترخیص شوند.


به گزارش ایرنا، ناصر سراج روز یکشنبه در آیین معارفه مدیرکل بازرسی استان بوشهر افزود: روز گذشته با ارایه گزارشی در ارتباط با تابعیت های مضاعف برای قوای سه گانه، مرخص شدن این افراد را از دستگاههای اجرایی خواستار شدم.


وی اضافه کرد: بیشتر افراد متهم و مجرم که از کشور فرار کردند، دارای تابعیت مضاعف بودند.
سراج اظهار کرد: این افراد خیالشان از بابت خانواده که در کشور دیگری مستقر هستند، راحت است به همین دلیل وقتی فساد می کنند یک روزه اقدام به فرار می کنند و ردگیری و برگشت آنها به کشور مشکل است.


رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: اقدام های خوبی در این زمینه انجام شده تا کسانی که اموال کشور را به یغما برده اند به کشور بازگردانده شوند.


سراج، به سفر 2 ماه گذشته خود به کشور ارمنستان اشاره کرد و ادامه داد: در این سفر قرار شد هشت تن از محکومان ایرانی زندانی در این کشور تحویل مرزبانی جمهوری اسلامی شوند.
وی افزود: تلاش می شود زمینه بازگشت کسانی که در کشورهای دیگر زندانی هستند یا تابعیت مضاعف دارند و یا منجر به فسادی در کشور شده اند؛ به کشور فراهم شود.


رئیس سازمان بازرسی کل کشور اظهارکرد: مشکلات افرادی که در کشورهای دیگر زندانی می شوند، بسیار سخت تر از زندانهای کشورشان است به همین دلیل برای بازگشت متهمان موجود در زندان های کشورهای دیگر تلاش می شود.


سراج، در ارتباط با نیروهای 2 شغله در دستگاههای اجرایی بیان کرد: بتازگی سه نامه به رئیسان سه قوه درمورد 2 شغله ها مبنی بر ترک کار این افراد از سوی این سازمان ارسال شد که مورد استقبال قرار گرفت.


سراج افزود: برهمین اساس در آینده هیچ 2 شغله ای را در دستگاهها و سازمانها نخواهیم داشت.


وی با اشاره به مشکل بیکاری در جامعه یادآور شد: با تبدیل 2 شغله ها به یک شغله تعدادی شغل از این راه ایجاد می شود که می توان بخشی ازمشکل بیکاری در جامعه را برطرف کرد.
سراج در باره بکارگیری مجدد بازنشستگان گفت: از مرداد ماه امسال بکارگیری مجدد بازنشستگان در دستگاههای اجرایی ممنوع شد.


وی افزود: حتی ماده 41 قانون که دولت می تواند براساس تقاضای وزارتخانه ها و سازمانها مجوز بکارگیری تعدادی افراد بازنشسته را بدهد نیز از دولت گرفته شد.


وی یادآور شد: تنها استثنای موجود در این زمینه این است که فرد مقام داشته باشد، جانباز و آزاده باشد در غیر این صورت کسی حق ندارد از نیروی بازنشسته درسازمانها و دستگاهها استفاده کند.


سراج با اشاره به استقبال وزارتخانه ها از این طرح گفت: برهمین اساس بازنشسته های شاغل در دستگاهها بتدریج از اداره ها مرخص می شوند.


وی در باره فیشهای حقوقی نجومی گفت: نخستین حقوقهای نجومی در بیمه و یکی از بانکها که نیمه خصوصی است، کشف شده است.


سراج درمورد فیش حقوقی نجومی بانک یاد شده افزود: براساس گزارش دریافتی در این زمینه، مشخص شد در اسفند سال گذشته دو هزارو 340 میلیون ریال به حساب ایشان واریز شده که با پیگیری ادعا کردند که این دریافتی مربوط به معوقات است.


وی یادآور شد: تلاش می شود گزارش نهایی این پرونده تا دو روز دیگر به دادسرا ارسال شود.
در این آیین غلامحسین کرمی به عنوان مدیرکل بازرسی استان بوشهر معرفی و از خدمات محمد آقاجری تقدیر شد.


تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - 04 September 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن