تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که ما را پس از مردنمان زیارت کند گویا ما را هنگام زنده بودنمان زیارت کرده است....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814787672




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشف قدیمی‌ترین فسیل جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: کشف ساختار میکروبی 3.7 میلیارد ساله در گرینلند قدمت فسیل‌هایی که تا به امروز کشف شده را 220 میلیون سال ارتقا داده است.

به گزارش تراز ،محققان دانشگاه ولنگونگ مجموعه‌ای از خطوط موجی شکل به طول یک تا چهار سانتیمتر در صخره‌های متامورفیک جنوب غربی گرینلند کشف کرده‌اند. پروفسور آلن ناتمن که این استروماتولیت‌ها را شناسایی کرده می‌گوید آن‌ها قدیمی‌ترین فسیل‌هایی هستند که تاکنون کشف شده‌اند. این سایت یکی از قدیمی‌ترین صخره‌هایی است که بر روی زمین کشف شده و قدمت آن به 3.7 میلیار سال می‌رسد. 
ساعت‌های مولکولی که زمان را ردیابی می‌کنند نشان می‌دهند که قدمت حیات به بیش از چهار میلیارد سال می‌رسد. ناتمن پیش از این شواهدی از تجزیه دی‌اکسیدکربن که یکی از نشانه‌های حیات است در صخره‌هایی با همین قدمت کشف کرده بود. با این حال تا پیش از این کشف جدید، قدمت قدیمی‌ترین فسیل‌ها به 3.48 میلیارد سال بر می‌گشت که در صخره‌هایی در غرب استرالیا کشف شده بود. این کشف از این فرضیه حمایت می‌کند که حیات زمانی شروع به ظاهر شدن کرد که زمین به اندازه کافی سرد شد و توانست از حیات پشتیبانی کند.  
 
ناتمن می‌گوید: ما در خصوص اشکال حیاتی که در این نقطه حضور داشته‌اند اطلاعات بسیار کمی داریم.
 
وی ادامه می‌دهد: این فسیل‌ها به شکلی که اغلب مردم تصور می‌کنند نیستند بلکه ساختارهایی هستند که توسط حیات میکروبی شکل گرفته‌اند و در حقیقت جوامعی از ارگانیسم‌های تک سلولی محسوب می‌شوند. این شواهد، اطلاعاتی در خصوص متابولیسم میکروب‌ها به ما می‌دهد اما هنوز برای نتیجه‌گیری قطعی زود است.
 
با وجود این که حیات اولین‌بار بیش از چهار میلیارد سال پیش شروع شده اما مشخص نیست که همچنان بتوانیم فسیل‌هایی پیدا کنیم که قدیمی‌تر از فسیل‌هایی باشند که ناتمن شناسایی کرده است، زیرا زمین اولیه عمدتا از اقیانوس تشکیل شده و تنها نواحی کوچکی از پوسته قاره‌ای در آن شکل گرفته بود لذا برکه‌های شفافی که این استروماتولیت‌ها در آن‌ها زندگی می‌کردند بسیار کمیاب بود.
 
بیشتر زیست‌شناسانی که به دنبال منشا حیات هستند در این خصوص بحث می‌کنند که اولین موجودات زنده همانطور که داروین فکر می‌کرد در برکه‌های کوچک آب گرم ظاهر شده‌اند یا در چشمه‌های هیدروترمال در قعر اقیانوس‌ها؟



منبع: ایسنا







زمانبندی انتشار: 12 شهريور 1395 - 12:15





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن