تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 1 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداى تعالى كتابى راهنما فرستاد و در آن خوب و بد را روشن ساخت. پس راه خوبى را پيش گ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860994284




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیشتر دانش آموزان استثنایی در دوره ابتدایی هستند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون سازمان آموزش و پرورش استثنایی كشور: بیشتر دانش آموزان استثنایی در دوره ابتدایی هستند معاون تشخیص، پیشگیری و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی كشور گفت: بیشتر دانش آموزان استثنایی در دوره ابتدایی هستند.
۱۳۹۵ جمعه ۱۲ شهريور ساعت 10:32

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، محمد حسن عظیم عراقی با  تأکید بر این امر که هر آن چه در حوزه فعالیت های دانش آموزان با نیازهای ویژۀ کشور دیده می شود، جلوه هایی از توانایی آنان است، گفت: مسئولین باید بتوانند شرایط مناسب برای اشتغال دانش آموزان با نیازهای ویژه را فراهم آورند.

وی در ادامه با اشاره به این امر که بخش اعظمی از دانش آموزان با نیازهای ویژۀ کشور را، دانش آموزان در مقطع ابتدایی تشکیل می دهند و نمی توانند به صورت حضوری در این مسابقات شرکت کنند، ادامه داد: بهترین شیوه برای تقدیر از این دانش اموزان این است که آثار آنان به نمایش گذاشته شود و به صورت غیر حضوری از آنان تقدیر شود.

عظیم عراقی در ادامه، ضمن تقدیر از این روند شناسایی و کشف استعدادهای دانش آموزان با نیازهای ویژه در آموزش و پرورش، اظهار داشت: باید با شناخت توانایی های دانش آموزان با نیازهای ویژه، آنان را در جهت استعدادها و علاقه هایشان به سمت بازار کار سوق دهیم.

این مقام مسئول، آموزش مهارتهای زندگی به دانش آموزان با نیازهای ویژه را مهم ترین رویکرد آموزش در سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور برشمرده و ضمن تأکید بر این امر که حرکت در این مسیر، مهارتهای این دانش آموزان را افزایش می دهد، خاطر نشان کرد: شناسایی مهارت های هنری دانش آموزان با نیازهای ویژه، در کنار آموزش مهارتهای اجتماعی و زندگی، حضور توانمد این قشر را در جامعه تثبیت می کند و به باور آنان توسط دیگر اقشار جامعه، به ویژه مسئولین کمک شایان توجهی خواهد ساخت.
 
معاون تشخیص، پیشگیری و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی كشور، با اشاره به این که در این دوره از مسابقات کشوری «کیمیای هنر» که از دوم تیرماه سال جاری با شرکت 30 استان، آغاز شد، یادآور شد: پس از دریافت آثار ارسالی دانش آموزان با نیازهای ویژه از سراسر کشور، این آثار توسط داوران بررسی و نمایشگاه استانی آن در شهر ری برگزار شد.

  عظیم عراقی تعداد آثار ارسالی به این دوره از مسابقات را 439 اثر برشمرده و در ادامه، با اشاره به این که از این تعداد 71 لوح فشرده در حوزه های هنرهای آوایی و نمایشی به دبیرخانۀ این دوره از مسابقات رسید، گفت: در مجموع 368 اثر در حوزه هنرهای دستی، تجسمی و ادبی و همچنین رشته های نساجی، بافت، هنر چوب، سفال و سرامیک، دوخت، طراحی، نقاشی، عکاسی، چرم، گرافیک، نقاشی همگانی، و ادبی، شامل شعر و داستان نویسی به دبیرخانۀ این دوره از مسابقات ارسال شد.

  وی ادامه داد: بعد از پایان یافتن زمان برگزاری نمایشگاه، آثار با نهایت دقت و توجه به ارزشمندی آنان، به همراه لوح فشردۀ شامل عکس از کل آثار برتر، به همراه تندیس مسابقات به ادارات کل مراکز هر استان ارسال خواهد شد.
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن