واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سخنگوي جامعه روحانيت حمايت این تشکل از احمدينژاد يا روحاني را رد کرد
سخنگوي جامعه روحانيت مبارز با بيان اينکه جامعه روحانيت از احمدينژاد حمايت نميکند، در مورد حمايت اصولگرايان از روحاني گفت: من معتقدم ما در جريان اصولگرايي با قحطالرجال روبهرو نيستيم.
به گزارش مهر، حجتالاسلام غلامرضا مصباحيمقدم در نشست خبري در پاسخ به سؤالي در خصوص جلسات مشترک آيات موحديکرماني و يزدي تأکيد کرد: اين جلسات فعلاً در حد پيشنهاد و طرح مسئله از سوي آيتالله موحديکرماني است و هنوز نميدانم که تماسي صورت گرفته است يا خير. وي در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اينکه آيا آيتالله مصباحيزدي در اين جلسات مشترک حضور خواهند داشت يا خير، گفت: بناي جامعه روحانيت اين است که وارد مقوله انتخابات شود و در صورتي که گفتوگوهاي مشترکي با جامعه مدرسين داشته باشيم که در انتخابات ۹۲ هم تجربه اين مسئله را داشتيم، همکاري اين دو تشکل را خواهيم داشت، اما بيشتر از آن اقدامي انجام نخواهيم داد.
با قحطالرجال روبهرو نيستيم
سخنگوي جامعه روحانيت در پاسخ به سؤالي مبني بر اينکه آيا جامعه روحانيت در صورت کانديداتوري احمدينژاد از وي حمايت خواهد کرد يا خير، گفت: دوره تأثيرگذاري سياسي احمدينژاد طي شده و اين ديدگاه با مذاق جامعه روحانيت هم همخواني دارد و تنها نظر شخصي بنده نيست. سخنگوي جامعه روحانيت مبارز افزود: جامعه روحانيت هيچ اقبالي نه به شخص احمدينژاد و نه به کانديداهاي مورد حمايت وي نخواهد داشت. مصباحيمقدم با بيان اينکه جامعه روحانيت نه در سال ۸۴ و نه در سال ۸۸ از احمدينژاد حمايت نکرد، گفت: ضرورتي ندارد که بخواهيم روي وي حساب خاصي باز کنيم.
مصباحيمقدم در پاسخ به سؤالي در خصوص احتمال حمايت جامعه روحانيت از حسن روحاني در انتخابات ۹۶ تأکيد کرد: آنچه که من در اين رابطه با يکي از رسانهها مصاحبه کرده بودم براساس يک ديدگاه شخصي بود و البته به آن رسانه تأکيد کردم که اين مصاحبه را به عنوان ديدگاه شخصي من بازتاب دهد و نه به عنوان سخنگوي جامعه روحانيت مبارز. سخنگوي جامعه روحانيت مبارز افزود: ما امروز نميتوانيم نفياً و اثباتاً در مورد آقاي روحاني براي دور بعدي انتخابات رياست جمهوري اظهارنظر کنيم زيرا در اين خصوص جمعبندي نکردهايم و وارد گفتوگو نشدهايم. وي تأکيد کرد: من معتقدم ما در جريان اصولگرايي با قحطالرجال روبهرو نيستيم زيرا ظرفيتها و تواناييهاي آقاي روحاني را در ديگر افراد نيز داريم.
مصباحی مقدم در پاسخ به سؤالي مبني بر اينکه آيا براي جلسات جامعه روحانيت از آقايان روحاني، هاشمي، اماميکاشاني و ناطقنوري دعوت به عمل آوردهايد يا خير تأکيد کرد: از اين آقايان براي شرکت در جلسات دعوت ميشود و من در جلسه گذشته از دبيرخانه جامعه روحانيت تقاضا کردم که دعوتنامهها را براي ايشان ارسال کند. اخيراً بازخورد اين مسئله را گرفتم و ديدم دعوتنامهها ارسال شده است و اميدوارم آقايان مرحمت کنند و در جلسات جامعه روحانیت حاضر شوند. وي در پاسخ به سؤالي در خصوص نوع تعامل جامعه روحانيت با جبهه پايداري گفت: بناي ما دعوت از جبهه پايداري است تا به حرکت ما بپيوندد که بتوانيم در يک حرکت جمعي به نتيجهاي مطلوب برسيم.
انتخابات ۸۸ حماسه سياسي بود
مصباحيمقدم در پاسخ به سؤالي مبني بر اينکه موضع جامعه روحانيت مبارز در خصوص انتخابات سال ۸۸ و وقايع پيش آمده در آن مقطع چيست، گفت: انتخابات ۸۸ انتخابات بسيار خوب و واقعاً يک حماسه سياسي بود و حدود ۴۰ ميليون جمعيت پاي صندوقهاي رأي آمدند و نتيجه هم اين شد که نزديک به ۲۵ ميليون نفر به احمدينژاد و ۱۳ ميليون نفر هم به ميرحسين موسوي رأي دادند.
وي افزود: اگر موسوي به نتيجه انتخابات تن ميداد، قطعاً در دوره بعدي رئيسجمهور ميشد ولي اين کار را نکرد و از طرق قانوني اعتراض خود را مبني بر تقلب بزرگ که يک دروغ بزرگ بود، پي نگرفت، بنابراين ما شاهد نتايج خوبي نبوديم.
وي تأکيد کرد: وقتي شعار «نه غزه، نه لبنان» را سر دادند و شعار «نه شرقي، نه غربي، جمهوري ايراني» را گفتند و روي جمهوري اسلامي را خط کشيدند، حکايت از اين ميکرد که افرادي به ميدان آمدهاند که پايبند به ارزشهاي ديني نيستند. به همين دليل مردم ۹ دي به ميدان آمدند و با آنها مقابله کردند و در نهايت اوضاع تغيير يافت. وي گفت: موقعيت ایران در عرصه بينالمللي بعد از فتنه ۸۸ يکباره افت شديدي کرد و تأثيرگذاري نظام طي يک سال در منطقه متوقف شد و کاهش پيدا کرد و بعدها که غبار فرونشست و اوضاع روشن شد، نظام جمهوري اسلامي قوت قبلي خود را به دست آورد و مراتب بالاي قدرت را کسب کرد و توانست مجدداً تأثيرگذار باشد.
منبع : مهـــر
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]