محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826631133
وزارت بهداشت: دولت 85 درصدی هزینههای درمان ناباروری را پرداخت می کند
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
وزارت بهداشت: دولت 85 درصدی هزینههای درمان ناباروری را پرداخت می کند
روز نو :
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: از امروز خدمات تشخیصی، درمانی ناباروری تحت پوشش وزارت بهداشت قرار میگیرد و ما 85 درصد هزینههای آن را در مراکز دولتی میپردازیم.
دکتر محمد آقاجانی در نشست خبری وزارت بهداشت که به مناسبت هفته دولت برگزار شد با بیان اینکه در زمان آغاز به کار دولت یازدهم مشکلات جدی در حوزه درمان داشتیم، گفت: مهمترین مشکل مردم در زمینه پرداخت هزینههای درمان بود و میزان خانوارهایی که به دلیل هزینههای درمان زیر خط فقر میرفتند به هفت درصد رسیده بود. از حیث دسترسی به خدمات هم بیمارستانهای وزارت بهداشت با مشکلات جدی بویژه در مناطق محروم مواجه بودند و تجهیزات پزشکی فرسوده بود و از نظر اقتصادی با بحران بیمارستانها از نظر توازن میان هزینه و درآمد ورشکسته محسوب میشدند.
آقاجانی با بیان اینکه قبل از طرح تحول سلامت از نظر نیروی انسانی هم دچار مشکلات زیادی بودیم بویژه در مناطق محروم مشکل نیروی انسانی پزشک و پزشک متخصص را داشتیم. حال برای بهبود این وضعیت بعد از یک فاز مطالعاتی شش ماهه طرح تحول نظام سلامت از 15 اردیبهشت ماه 93 آغاز شد و اکنون با گذشت دو سال و چندی از این برنامه نتایجش برای مردم قابل قبول بوده است. به طوریکه در نظرسنجیهای مختلف که از سوی خبرگزاری جمهوری اسلامی، وزارت ارشاد، سازمان صدا و سیما و ... انجام شده بود، رضایتمندی بالایی از وزارت بهداشت در میان مردم وجود داشت.
آقاجانی ادامه داد: البته مفهوم این موضوع این نیست که مشکل نداریم، اما نکته مهم این است که مردم قدر این زحمات را دانستهاند و بر مشکلات و کاستیها چشم بستهاند. بر این اساس امیدواریم این روند ادامه یابد تا خواسته مقام معظم رهبری که فرمودند کاری کنیم تا اگر بیماری در خانوادهای وجود دارد جز رنج بیماری رنج دیگری نداشته باشد، محقق شود که البته این موضوع تا حد زیادی با اجرای طرح تحول محقق شده است.
وی با بیان اینکه اکنون 95 درصد ایرانیان تحت پوشش بیمه خدمات درمانی قرار دارند، گفت: در قالب طرح تحول نظام سلامت دولت حدود 11 میلیون نفر از افراد فاقد بیمه را تحت پوشش بیمه قرار داد. همچنین برنامه کاهش پرداختی برای بیش از 16 میلیون بیمار بستری در بیمارستانها انجام شد و هزینههایشان از 37 درصد به سه و شش درصد رسید.
آقاجانی با بیان اینکه پیش از طرح تحول سلامت پرداختی مردم در سه دسته صندوق بیمارستان هزینههای خرید دارو و دستمزد پزشک در خارج از بیمارستان تقسیم میشد، گفت: این در حالیست که اکنون همه اینها تغییر یافته و پرداختها در صورتحساب قانونی بیمارستان تجمیع شده است و تنها همان فرانشیز تعیین شده از سوی مردم پرداخت میشود. بر این اساس مردم دیگر از خارج بیمارستان تجهیزات و دارو نمیخرند و پرداختهای غیر قانونی هم بویژه در شهرستانها بسیار اندک شده؛ به طوریکه به نزدیک صفر رسیده است.
توقف روند افزایشی سزارین و کاهش آن
معاون درمان وزیر بهداشت در ادامه به برنامه زایمان طبیعی اشاره و اظهار کرد: یکی از مشکلات بهداشتی ما شاخص زایمان طبیعی در برابر سزارین بود. به طوریکه طی 20 سال شاهد افزایش سزارین در برابر زایمان طبیعی بودیم و ایران و برزیل بیشترین آمار سزارین را نسبت به جمعیتشان در جهان داشتند.
آقاجانی افزود: حال بعد از اجرای طرح تحول روند افزایشی زایمان سزارین نه تنها متوقف شد، بلکه به میزان 6.5 درصد نسبت به زایمان طبیعی کاهش پیدا کرد.
وی اقدامات انجام شده در این زمینه را بر شمرد و گفت: رایگان کردن زایمان طبیعی به طوریکه یک میلیون و 150 هزار زایمان طبیعی رایگان انجام شد، ایجاد شرایط زایمان بیدرد در بیمارستانها، برگزاری دورههای آموزشی و توانمندسازی عامل زایمان و مادران در بیمارستانها، اصلاح وضعیت زایشگاهها و ... از جمله اقدامات انجام شده در حوزه زایمان طبیعی بوده است.
آقاجانی ادامه داد: همچنین در قالب طرح تحول نظام سلامت 1800 واحد اختصاصی زایمان در سراسر کشور راه اندازی میکنیم که تا کنون 800 واحد یا به بهرهبرداری رسیده یا در آینده کامل میشود. در عین حال امیدواریم همه این واحدها تا پایان سال به نتیجه برسند.
آقاجانی در عین حال از توسعه خدمات درمان ناباروری برای زوجهای نابارور خبر داد و گفت: در قالب طرح تحول نظام سلامت 17 مرکز جدید ناباروری را با تمرکز بر نقاط محروم و استانهای فاقد مرکز درمانی ناباروری که شامل شش استان یاسوج، گلستان، زاهدان، هرمزگان، شهرکرد و لرستان بودند، ایجاد میکنیم و در عین حال 24 مرکز درمان ناباروری موجود هم در حال تجهیز داریم.
پوشش طرح تحول سلامت برای زوجهای نابارور از امروز
معاون درمان وزارت بهداشت در ادامه با بیان اینکه به مناسبت هفته دولت خبر جدیدی را در حوزه ناباروری به عنوان مژدهای به زوجهای نابارور اعلام میکنم، گفت: از امروز همه زوجهای نابارور که تعدادشان در کشور دو میلیون زوج است میتوانند از پوشش طرح تحول نظام سلامت برای هزینههایشان بهره مند شوند. در قالب این برنامه 85 درصد تعرفه دولتی خدمات ناباروری برای همه زوجهای نابارور در سراسر کشور پرداخت میشود.
وی افزود: البته این اقدام با رعایت جنبههای طبی و تخصصی که در دستورالعمل آمده است، انجام میشود. باید توجه کرد که پیش از این ما به بخشی از این زوجها که تحت پوشش نهادهای حمایتی بودند کمک میکردیم اما امروز این خدمت را به همه زوجهای نابارور ارائه میدهیم و امیدواریم بتوانیم در آینده این خدمات را تحت پوشش بیمه درآوریم.
آقاجانی از اعتبار 105 میلیاردی این برنامه خبر داد و افزود: در حال حاضر این دو میلیون زوج نابارور این امکان را دارند که با توجه به نیازهای درمانیشان و ظرفیت مراکز ما از این برنامه استفاده کنند.
وی همچنین اظهار کرد: در عین حال باید توجه کرد که خدمات ناباروری شامل خدمات دارویی و خدمات تشخیصی - درمانی است که ما خدمات تشخیصی، درمانی آن را پوشش میدهیم. البته برخی داروهای درمان ناباروری از سوی سازمان غذا و دارو یا سازمانهای بیمه گر پوشش داده میشود که البته کامل نیست، اما آنچه زوجها را اذیت میکرد خدمات تشخیصی و درمانی بود.
وی در عین حال گفت: در قالب این برنامه ما 85 درصد هزینههای تشخیصی - درمانی ناباروری را پوشش میدهیم، یعنی مثلا به ازای یک IVF یک میلیون و 700 هزار تومان یارانه میدهیم و چیزی حدود 300 هزار تومان را هم بیماران پرداخت میکنند. این در حالیست که در گذشته کل هزینه را مردم میدادند. البته این تعرفه دولتی است یعنی اگر به مرکز دولتی یا خصوصی طرف قرارداد با دانشگاه مراجعه شود این هزینه به زوجها پرداخت میشوند و هر خدمت نیز تا سه نوبت تحت پوشش قرار میگیرد.
معاون درمان وزارت بهداشت در ادامه این نشست به اقدامات انجام شده در حوزه هتلینگ بیمارستانها اشاره و اظهار کرد: پیش از طرح تحول نظام سلامت 67 درصد بیمارستانها فرسوده بودند و حتی بیمارستانهایی داریم که بالای 100 سال قدمت دارند. بر این اساس طرحی برای بهبود وضعیت هتلینگ آغاز شد و اکنون بر اساس آن دو میلیون متر مربع فضای فیزیکی و 40 هزار تخت بیمارستانی بازسازی شدهاند. همچنین 77 هزار قلم تجهیزات هتلینگ در اختیار بیمارستانها قرار گرفته و 12 هزار و 500 اتاق پرستاری نیز تجهیز و بازسازی شده است. در عین حال 27 هزار قلم تجهیزات پزشکی متوسط و سنگین از حداقل 50 میلیون تا سقف پنج میلیارد تومان برای بیمارستانهای وزارت بهداشت و با تمرکز بر نقاط محروم فراهم شده است. به طوریکه اکنون به هر منطقهای بروید هم روند بازسازی و نوسازی را میبینید و هم تجهیزات متعددی را مانند سی تی اسکن، رادیولوژی و ... را مشاهده میکنید.
استقرار 5860 پزشک متخصص و فوق تخصص در 301 شهر محروم
آقاجانی در ادامه با بیان اینکه گرایش عمده طرح تحول نظام سلامت در نقاط محروم بوده است، گفت: بر این اساس در حال حاضر 5860 پزشک متخصص و فوق تخصص در 301 شهر مناطق محروم مشغول به کار شدند که 100 درصد آنها تمام وقت هستند و با فرانشیز دولتی ارائه خدمت میکنند که این موضوع دسترسی خوبی را برای مردم این مناطق ایجاد کرده و حتی در ساعات عصر و شب بیمارستانها که پیش از طرح تحول پزشک متخصص وجود نداشت، پزشکان متخصص استقرار یافتهاند؛ به طوریکه اکنون هر شب بیش از 800 پزشک متخصص در 19 رشته در همه بیمارستانهای مشمول برنامه فعالند و تا کنون 700 هزار شب کشیک انجام دادهاند.
توجه به خدمات سرپایی و 17 هزار پزشکی که در مناطق محروم کار میکنند
وی همچنین به اقدامات انجام شده در حوزه سرپایی اشاره و اظهار کرد: در قالب 658 کلینیک تخصصی در 385 شهر کشور، 17 هزار پزشک متخصص و فوق تخصص در حال کارند که تا کنون 80 میلیون بار ویزیت با تعرفه دولتی انجام دادهاند. همچنین 250 پلیکلینیک جدید هم در حال ساخت داریم که 100 تای آنها تا پایان سال بهرهبرداری میشوند و 6500 مطب نیز در آنها ایجاد میشود.
اورژانس پیش بیمارستانی و تحولی که در انتظارش است
معاون درمان وزارت بهداشت به برخی اقدامات انجام شده در اورژانس پیش بیمارستانی اشاره کرد و گفت: در قالب طرح تحول نظام سلامت 1600 آمبولانس پیشرفته جدید در سه تیپ برای ناوگان 115 توزیع میشود که آنها را تا پایان سال تحویل میدهیم و این کار تحول عظیمی را در این حوزه ایجاد میکند. در عین حال ما 21 پایگاه اورژانس هوایی را ایجاد کردیم که تا کنون به 4020 مصدوم خدمتگذاری کردهاند.
و اما خبری ویژه برای اورژانس
آقاجانی در حوزه اورژانس هوایی نیز خبر جدیدی را اعلام کرد و گفت: به زودی شاهد راه اندازی هفت پایگاه اورژانس هوایی جدید در هفت نقطه خواهیم بود. البته هدف نهایی ما در این حوزه ایجاد 44 پایگاه در 150 هزار کیلومتر از نقاط روستایی و محروم کشور است.
200 موتور آمبولانسی که به تهران میآیند
آقاجانی همچنین گفت: ما بنا داریم که همین امسال 200 واحد آمبولانس موتوری را در سطح تهران مستقر کنیم؛ چرا که در تهران با ترافیکهای سنگین مواجهیم که این موضوع دسترسی آمبولانسهای ما را به نقاط شلوغ شهر بسیار کند میکند.
وی در پاسخ سوال ایسنا درباره تامین بالگردهای تخصصی اورژانس نیز گفت: این موضوع نیاز اصلی ماست. ما در حال حاضر از طریق قرارداد با نیروهای مسلح بالگردهایمان را تامین میکنیم، اما برای تامین بالگردهای تخصصی اورژانس با سه شرکت تولید کننده بالگرد در دنیا مذاکراتی انجام دادیم و امیدواریم نهایی شوند تا بتوانیم از نعمت اورژانس های تخصصی با امکان دید در شب بهرهمند شویم.
از حال بیماران سوختگی چه خبر؟
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره هزینه بیماران سوختگی گفت: در این دوره به بیماران سوختگی توجه ویژهای شد؛ به طوریکه ایجاد 18 بخش ICU سوختگی در دستور کار است که برخی از آنها تکمیل شده و بقیه نیز تا پایان سال تکمیل میشوند. بنابراین در قالب این برنامه 180 تخت سوختگی ایجاد میشود و هفت بیمارستان سوختگی را هم یا تحویل دادهایم یا در حال ساخت هستند.
وی افزود: از طرفی همه هزینه بیماران سوختگی را در حوزه بستری در بیمارستانهای دولتی پوشش میدهیم و درباره هزینههای بعد از ترخیص نیز چه در زمینه دارو و چه پانسمان بخشی از آنها تحت حمایت سازمان غذا و دارو و بیمهها هستند.
1000 تختی که برای بیماران روانپزشکی ایجاد شد
آقاجانی در پاسخ به سوالی درباره اقدامات انجام شده در حوزه روانپزشکی کشور گفت: متاسفانه ما در کشور شاهد افزایش بار بیماریهای روانی هستیم و به همین دلیل یکی از تمرکزهای طرح تحول نظام سلامت بر روی خدمات روانپزشکی و به ویژه تختهای بستری بود.
وی افزود: گاهی شاهد بودیم که بیماران روانپزشکی هفتهها پشت دربهای بیمارستان معطل میمانند اما اکنون توانستهایم 1000 تخت روانپزشکی را در بیمارستانهای موجود اضافه کنیم و وضعیتمان نسبت به قبل بهتر است. در عین حال همچنان درصددیم که با تغییر کاربری برخی تختها، تختهای حوزه روانپزشکی را گسترش دهیم.
آقاجانی از اجرای برنامهای برای زمان بعد از ترخیص بیماران روانپزشکی خبر داد و گفت: در عین حال برنامهای هم برای ادامه درمان بیماران روانپزشکی بعد از ترخیصشان از بیمارستان داریم؛ چرا که یکی از مشکلات ما در این حوزه بستریهای مکرری است که انجام میشود. حال این برنامه در سه استان به صورت پایلوت اجرا میشود و اگر مناسب باشد آن را در کل کشور اجرا خواهیم کرد. به طوریکه خدمات سرپایی را بعد از ترخیص به بیماران ارائه میدهیم.
وی با بیان اینکه هزینه بستری روانپزشکی تحت پوشش بیمه قرار دارد، گفت: متاسفانه علی رغم اینکه همه خدمات روانپزشکی و رواندرمانی در کتاب ارزشگذاری نسبی خدمات بیمه شده بودند، اما سازمانهای بیمهگر هنوز زیر بار پوشش بیمهای آنها نرفتهاند که امیدواریم این موضوع اصلاح شود.
ایجاد شبکه مراقبت از سرطان در کشور
معاون درمان وزارت بهداشت در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اقدامات وزارت بهداشت در حوزه سرطان و وضعیت راهاندازی قطبهای سرطان در کشور، گفت: با پیرتر شدن جوامع بحث سرطان هم افزایش مییابد و ما برای مقابله با این موضوع در دهه 60 شبکه مراقبت از سرطان را طراحی کردیم و اکنون شبکه مراقبت از درمان سرطان را در سه سطح ایجاد میکنیم؛ به طوری که سطح اول آن که شامل 131 مرکز است، خدمات تشخیصی و غربالگری سرطان را ارائه میکند و از سوی وزارت بهداشت در حال ساخت است.
وی افزود: سطح دوم مراکز سرطان خدمات تشخیصی، درمانی، بستری و سرپایی تخصصی اعم از دارویی و جراحی را ارائه میکند که شامل 37 مرکز است و سطح سوم نیز خدمات پیشرفته فوق تخصصی را در 14 مرکز ارائه خواهند داد. البته سطح دوم و سوم با مشارکت و سرمایه بخش غیردولتی ایجاد میشود و میتواند نظام ارجاع مناسبی را بین این سه سطح ایجاد کرده و دسترسی بیماران را در سراسر کشور بهبود بخشد.
منبع: ایسنا
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]
صفحات پیشنهادی
جهش بزرگ حوزه درمانی و بهداشتی لرستان در هفته دولت سال ۹۶
وزیر دادگستری مطرح کرد جهش بزرگ حوزه درمانی و بهداشتی لرستان در هفته دولت سال ۹۶ شناسهٔ خبر 3755124 - دوشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۰ ۱۹ استانها > لرستان jwplayer display inline-block; خرم آباد - وزیر دادگستری گفت هفته دولت سال ۹۶ شاهد جهش بزرگ حوزه درمانی و بهداشتی لرستان خعلت دعوای وزارت بهداشت و رفاه از زبان «هاشمی» / یک رودربایستی بزرگ در دولت
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس در مورد تجمیع بیمه ها نه تصمیم سیاسی بلکه تصمیم الهی بگیرند گفت در دولت هم در مورد تجمیع بیمه ها رودربایستی وجود دارد بحث دعوای وزارت بهداشت و رفاه و یا دعوای شخصی نیست بلکه بیمه علم و صنعت است به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم سیدعملکرد «بیمهسلامت» در دولت یازدهم/ کاهش خانوارهای گرفتار هزینههای کمرشکن درمان
عملکرد بیمهسلامت در دولت یازدهم کاهش خانوارهای گرفتار هزینههای کمرشکن درمان امروزه سرمایهگذاری در بخش بیمه سلامت یکی از محورهای اصلی راهبرد کاهش فقر و توسعه سرمایه انسانی و اجتماعی است با این وجود با توجه به تغییرات اجتماعی اقتصادی و جمعیتی نظام سلامت به طور دائم با چالشدرگیری بین وزارت بهداشت و نظام پرستاری مشکلی را حل نمی کند
عضو ناظر مجلس در شورای نظام پرستاری درگیری بین وزارت بهداشت و نظام پرستاری مشکلی را حل نمی کند شناسهٔ خبر 3746218 - شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲ ۰۷ سلامت > درمان jwplayer display inline-block; عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت اولین نشست مسئولان نظام پرستاری با وزیر بهداشوزیر بهداشت: تلاش و زحمات داروسازان زنجیره درمان را کامل می کند
تهران- ایرنا- سید حسن هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پیامی به مناسبت روز داروساز پنجم شهریور ماه این روز را به جامعه داروسازان کشور تبریک گفت و تاکید کرد تلاش و زحمات داروسازان زنجیره درمان را کامل می کند به گزارش ایرنا به نقل از وبدا پیام وزیر بهداشت درمان و آموزمدیرکل بیمه سلامت خراسانجنوبی: رتبه نخست خراسانجنوبی در بروز برخی سرطانها / پرداخت 13 میلیارد تومان برای هز
مدیرکل بیمه سلامت خراسانجنوبی رتبه نخست خراسانجنوبی در بروز برخی سرطانها پرداخت 13 میلیارد تومان برای هزینههای درمانی بیماران خاص مدیرکل بیمه سلامت خراسانجنوبی گفت بر اساس آمار خراسانجنوبی در بروز برخی از انواع سرطان رتبه نخست را در کشور دارد که زنگ خطری برای استان محسوبمراکز بهداشتی و درمانی قرچک با رشد۲۵۰ درصدی مواجه است
فرماندار قرچک مراکز بهداشتی و درمانی قرچک با رشد۲۵۰ درصدی مواجه است شناسهٔ خبر 3749698 - سهشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۴ ۱۱ استانها > تهران jwplayer display inline-block; قرچک-فرماندار شهرستان قرچک گفت در برخی حوزه ها در شهرستان قرچک به موفقیت های بزرگی دست پیدا کرده ایم کهعلت دعوای وزارت «بهداشت و رفاه» از زبان «هاشمی» / یک رودربایستی بزرگ در دولت - پایگاه تحلیلی خبری دیارآفتاب
وزیربهداشت با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس در مورد تجمیع بیمه ها نه تصمیم سیاسی بلکه تصمیم الهی بگیرند گفت در دولت هم در مورد تجمیع بیمه ها رودربایستی وجود دارد درحالیکه بحث دعوای وزارت بهداشت و رفاه و یا دعوای شخصی نیست بلکه بیمه علم و صنعت است به گزارش دیار آفتاب به نقل ازتامین ۵۰ درصد از هزینه های بهداشتی و درمانی زندان ها ازسوی وزارت بهداشت - پایگاه خبری دزنیوز
سلامت نیوز وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه وزارت بهداشت حاضر است ۵۰ درصد از هزینه های بهداشتی در زندان ها را درجهت احترام به حقوق شهروندی تامین کند گفت زندانیان نباید از خدمات بهداشتی و درمانی محروم باشند به گزارش سلامت نیوز به نقل از خانه ملت سیدحسن قاضی زاده هتامین ۵۰ درصد از هزینه های بهداشتی و درمانی زندان ها ازسوی وزارت بهداشت
سلامت نیوز وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه وزارت بهداشت حاضر است ۵۰ درصد از هزینه های بهداشتی در زندان ها را درجهت احترام به حقوق شهروندی تامین کند گفت زندانیان نباید از خدمات بهداشتی و درمانی محروم باشند به گزارش سلامت نیوز به نقل از خانه ملت سیدحسن قاضی زاده ه-
گوناگون
پربازدیدترینها