واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس آموزش و پرورش شهرستان هوراند : ارتباط خانه و مدرسه دوگانگی آموزشی و تربیتی را کمتر می کند رئیس آموزش و پرورش هوراند تاکید کرد: ارتباط موثر بین خانه و مدرسه باعث دوگانگی آموزشی و تربیتی را کاهش می دهد.
۱۳۹۵ سه شنبه ۹ شهريور ساعت 11:35
به گزارش خبرنگار پانا از آذربایجان شرقی،اکبرعبدالهی در جلسه شورای پروژه مهر این شهرستان گفت:همت و مشارکت همه جانبه مسئولان و اولیا ء دانش آموزان در رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی وتوسعه کشور که فقط از طریق آموزش و پرورش صورت می گیردلازم و ضروری می باشد.
رئیس اداره آموز ش و پرور ش شهرستان هوراند به عملکرد دولت تدبیر و امید در آموزش و پرورش شهرستان هوراند ، طی سه سال گذشته اشاره و اظهار کرد: علیرغم همه مشکلات اقتصادی و کاهش درآمدها، دولت یازدهم اقدامات خوبی در عرصههای مختلف در سطح کشور انجام داده است. وی با بیان اینکه راهبرد اصلی آموزش و پرورش ارتقاء کیفیت بوده است، عنوان کرد: همچنین یکی از سیاستهای جدی ما توسعه عدالت آموزشی در کشور بوده که در این راستا در منطقه در روستاهای کم جمعیت از طریق مدارس روستا مرکزی، خوابگاه مرکزی و یا شبانه روزی اقدام به تحت پوشش تحصیلی دانش آموزان در تمامی مقاطع کردهایم. عبدالهی تصریح کرد: برای ارتقاء کیفیت آموزش و پرورش شهرستان هوراند سعی بر این است که پذیرش از بوم برای بوم را در این منطقه اجرا کنیم که طی آن امسال تعداد 17معلم بومی از دانشگاه فرهنگیان جذب میشود و استفاده خواهد شد. وی خاطر نشان کرد: خانه و مدرسه به عنوان دو نهاد اصلی تعلیم و تربیت در هر جامعه ای محسوب می شوند. وضعیت موجود هر جامعه ای نتیجه یادگیری دیروز افراد در خانه و مدرسه است و وضعیت فردای هر جامعه در نتیجه سرمایه گذاری هایی است که امروز روی دانایی افراد در خانه ، مدرسه و جامعه انجام می گیرد. رئیس آموزش و پرورش هوراند تاکید کرد: ارتباط موثر بین خانه و مدرسه باعث می شود دوگانگی آموزشی و تربیتی کمتر شده و اگر دیدگاه همسوئی بین آن دو در مورد تحصیل ، تربیت و پیشرفت برقرار شود ، هزینه و وقت کمتری صرف اصلاح تعارضات و مشکلات آموزشی و پرورشی شود. وی افزود: در مجموع هر یک از ما از ارتباط موثر بین خانه و مدرسه سودها و منفعت های فراوانی خواهیم برد و این امر موجب می شود که استانداردهای اجتماعی و اقتصادی برای همگان افزایش پیدا کند . عبدالهی با اشاره به اهمیت و نقش دوره پیش دبستانی در انضباط فکری کودکان ، گفت : سالهای آغازین زندگی کودک، یکی از مهمترین دورههای رشد او به شمار میآید و آنچه در این دوران رخ میدهد بهطور اساسی بر رشد بعدی کودک اثرگذار است. مسئول دستگاه تعلیم و تربیت هرواند گفت: از آنجا که اساس شخصیت فرد در دوره پیشدبستانی شکل میگیرد،محققان و صاحبنظران ارایه آموزشهای اثر بخش در این دوران را برای رشد بعدی کودک بسیار مهم میدانند. وی متذکر شد: اکثر مطالعات و پژوهشها نشان میدهد محیط خانواده پاسخگوی رشد اجتماعی کودک بعد از چهار سالگی نیست و کودکان در این سن، نیاز به شرکت در فعالیتهای اجتماعی بیشتری دارند و حضور در محیط های پیشدبستانی این امکان را به آنها میدهد تا با کودکان همسن و سال خود ارتباط برقرار کرده و به تدریج مهارتهای اجتماعی لازم را برای برقراری روابط اجتماعی به دست بیاورند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]