تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز دل به باطل بودن حق و به حق بودن باطل يقين نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862637799




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

الزامات استانداران در قبال ائمه‌جمعه


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: الزامات استانداران در قبال ائمه‌جمعه
يكي ازضعف‌هاي اجرايي دولت روحاني عدم انسجام و وحدت رويه دراعمال اجراي سياست‌هاي عمومي دولت دراستان‌ها و شهرستان‌هاست.
به گزارش نامه نیوز، حسن رسولی در روزنامه آرمان نوشت: به عبارتي پيكره دولت بايد به صورت هماهنگ درحوزه‌هاي عملياتي و اجرايي به صورت هوشمندانه و مسئولانه مسائل و رويدادهاي عمومی سياست داخلي را رصد كرده و مورد شناسايي، تجريه وتحليل قرار دهند و دراجراي وظايف محوله به موقع و به صورت شفاف، قاطع و متقاعد‌كننده نسبت به بروز وظهور اين رويدادها و به ويژه موضع‌گيري‌هاي انتقادي نسبت به مواضع و عملكردهاي دولت حساسيت مسئولانه نشان دهند. متاسفانه درمقايسه با دولت‌هاي پيشين دراين دولت نه تنها اين انسجام و هماهنگي ديده نمي‌شود بلكه وظيفه اقناعي ودفاعي مواضع وعملكرد دولت عمدتا در رئيس‌جمهور و معاون اول وي خلاصه شده است. بنابراين با توجه به سوابق فردي گمان مي‌کنم كه استانداران دولت، فرمانداران و بخشداران كه نمايندگي عالي دولت را در مناطق عهده‌دار هستند باید با بر قراري ارتباط و اطلاع رساني دقيق‌تر، رسيدن به يك همدلي و هماهنگي بيشتر با ائمه‌جمعه در نقاط مختلف كشور را در دستور کار خود قراردهند.این مدیران دولتی موظف هستند كه نخست با تعامل مثبت با نماينده‌هاي ولي فقيه در استان‌ها و ائمه جمعه حوزه‌هاي ماموريت خود در سطح استان‌ها، شهرستان‌ها و بخش‌ها، بسياري از ابهامات مطرح شده براي ائمه جمعه را قبل از آنكه به تريبون عمومي كشيده شود، از طريق گفت‌وگو، رايزني و تهمديدات موثر مديريتي حل وفصل نمایند. در معدود مواردي هم كه ممكن است از اين طريق نتيجه‌اي حاصل نشود استانداران با استفاده از جايگاه، نقش قانوني و ظرفيت‌هاي موجود خود مي‌توانند و حتي موظف هستند به نحو مطلوب و با رعايت همه جوانب اخلاقي، سياسي و اجتماعي نسبت به پاسخگویی به انتقاداتي كه گاه در عرصه افكار عمومي نسبت به دولت صورت مي‌گيرد، به وظايف خود عمل كنند. به نظر ضعف موجود در ميان استانداران كاستي بزرگي است و تا زماني كه از طريق سلسله مراتب بخش سياسي دولت اين نقيصه برطرف نشود، ورود نقطه‌اي و موردي رئيس‌جمهور و معاون اول وي به اين مسائل مثمرثمر نخواهد بود.
در اين ميان مساله تنها انجام وظايف روابط عمومي استان‌ها نيست. سامانه متقاعد‌كنندگي سراسري و منطقه‌اي دولت دچار نقصان است. تنها مساله ارائه گزارش عملكرد نيست. همان طور كه پيش‌تر اشاره شد استانداران در دولت‌هاي گذشته بر اساس وظايفي كه بر عهده داشتند، ابهامات موجود را از طريق برقراري ارتباط اعتماد آور با ائمه‌جمعه حل و فصل مي‌كردند و در صورتي كه ائمه‌جمعه در استان‌ها متقاعد نمي‌شدند از حقوق حقه و قانوني خود براي دفاع از دولت بهره مي‌بردند. بنابراين صرفا مساله اطلاع‌رساني دولت مدنظر نبوده و بيشتر سامانه دفاعي دولت مورد تاكيد است.
استانداران در استان‌ها دست‌کم از حيث ظرفيت بسيار بالايي كه در تاثيرگذاري بر افكار عمومي برخوردارند جايگاهی همانند امامان جمعه در استان‌ها دارند. اگر برخي در هفته يك‌بار تريبون به دست مي‌گيرند، استانداران مي‌توانند در طول روزهاي هفته كه به مناسبت‌هاي مختلف از طريق برگزاري جلسات شوراي اداراي، هنگام كلنگ زني يا افتتاح پروژه‌ها، سفرهاي شهرستاني و بخشي و در نهايت ساير مناسبت‌ها از اين فرصت بهره جسته و از جايگاه وعملکرد دولت دفاع عملياتي يكپارچه داشته باشند، چراكه اين نقص و ضعف در دولت بسيار مشهود است و با توجه به انتخابات سال ۹۶ نگراني نسبت به آن روز به روز جدي‌تر مي‌شود. بنابراين تا دير نشده اتاق فكر دولت بايد نسبت به اين مساله به عنوان يك ضعف بزرگ چاره‌انديشي كند.



۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن