واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: رشد 10 برابری مشتری اینترنت در مازندران /سرمایه گذاری 739 میلیارد تومانی در بخش زیر ساخت مازندران ایلنا: سرعت دسترسی به اینترنت در مازندران 4 برابر و شبکه انتقال 3 ونیم برابر رشد داشت و پهنای باند مصرفی از 4 ونیم به 43 و نیم رسید.
به گزارش خبرنگار ایلنا ، جلسه شورای اداری شهرستان بهشهر با حضور معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مسئولان شهرستانی امروز در سالن اجتماعات فرمانداری بهشهر برگزار شد.
معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این جلسه اظهار کرد: صادرات دانش بنیان در طول سه سال گذشته از 50 میلیون دلار به 120 میلیون دلار رسید و برای نخستین بار صادرات غیرنفتی بر واردات غیرنفتی غلبه کرد و در حال حاضر اقتصاد ایران 25 درصد متکی به نفت است.
امیرحسین دوایی افزایش صادرات غیرنفتی و دانش بنیان را از اولویت های مهم دولت تدبیر وامید برشمرد و اضافه کرد: سرعت دسترسی به اینترنت در مازندران 4 برابر و شبکه انتقال 3 ونیم برابر رشد داشت و پهنای باند مصرفی از 4 ونیم به 43 و نیم رسید.
وی با بیان اینکه مشتری شرط اول در هر کسب و کار است ، ادامه داد: در طول سه سال گذشته ، مشتری در مازندران ده برابر شد و در این سفر هیات دولت به مازندران بیش از 1500 روستا به اینترنت پرسرعت متصل شدند.
معاون وزیر ارتباطات به توسعه نسل سوم و چهارم اینترنت اشاره کرد و گفت: 520 کیلومتر فیبر نوری بین شهرها به شبکه های استان اضافه شد و میزان سرمایه گذاری های انجام شده در بخش زیرساخت استان 739 میلیارد تومان است و تا پایان دولت 640 میلیارد تومان دیگر در بخش آی سی تی هزینه خواهد شد.
امیرحسین دوایی اشتغال و اقتصاد را دو موضوع مهم در توسعه استان ها و کشور دانست و افزود: در اشتغال زایی و صنعت بایست منافع اقتصادی و منفعت کشور لحاظ شود چرا که محیط زیست از هر صنعتی مهمتر است و صنایع آلاینده به دنبال نفوذ در کشورهای درحال توسعه هستند.
وی بر اهمیت توسعه کشاورزی متناسب با اقلیم جغرافیایی اشاره کرد و ادامه داد: حفظ اشتغال فعلی برای دولت اولویت اساسی دارد.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به موسسه ای مطالعاتی – اقتصادی خاطر نشان کرد: این موسسه مورد وثوق و مشورت سرمایه گذاران بین الملل است که در یک ماه گذشته گزارشی از اقتصاد ایران منتشر کرد که در این گزارش اطلاعات خوبی از منظر بین المللی به اقتصاد ایران و نکات منفی و مثبت سرمایه گذاری در ایران آورده شد و براساس این گزارش ها تهران در مقایسه با چهار شهر کوالامپور، بنگلور، ورشو و سنگاپوردر آی تی از منظر تولید توانست رتبه اول از نظر دسترسی به نیروی متخصص و باهوش به دست آرود.
معاون وزیر ارتباطات قیمت دسترسی به اینترنت در تهران را از مزیت بعدی تهران اعلام کرد و افزود: تهران در حوزه زیر ساخت های آی تی و مکمل جایگاه متوسطی دارد و احترام به حقوق مالکیت پایین است البته در سال های اخیر با توجه به اقدامات انجام شده ، بخشی از نرم افزارهای ایران به کشورهای ازبکستان، ترکمنستان و افغانستان فرستاده شد اما اصل ریسک همچنان وجود دارد.
دوایی تصریح کرد: اگر وضعیت ریسک سرمایه گذاری بهتر شود تا 15 سال آینده ایران می تواند از طریق سفارش تولید نرم افزار سالانه 2 و نیم میلیارد دلار درآمدزایی داشته باشد و 100 هزار شغل در حوزه برنامه نویسی ایجاد خواهد شد.
۱۳۹۵/۰۶/۰۶ ۱۸:۲۶:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]