تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زبان مؤمن در پس دل اوست، هرگاه بخواهد سخن بگويد درباره آن مى انديشد و سپس آن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869659379




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اتهام‌زنی، شیوه جدید زنگنه برای مقابله با منتقدان


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
اتهام‌زنی، شیوه جدید زنگنه برای مقابله با منتقدان
اتهام‌زنی، شیوه جدید زنگنه برای مقابله با منتقدان سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه وزیر نفت با متهم کردن منتقدان قراردادهای نفتی به دنبال از میدان خارج کردن آنان است، گفت: کسی با سرمایه‌گذاری در کشور مخالف نیست و کسی نمی‌خواهد به منافع ملی خیانت کند.


به گزارش فرهنگ نیوز، سیدحسین نقوی نماینده مردم ورامین و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات اخیر وزیر نفت که گفته بود برخی تلاش می‌کنند در کشور سرمایه‌گذاری انجام نشود، اگر لازم باشد نام آنها و اینکه به کجا وصل هستند و از کجا دستور می‌گیرند را می‌آورم، اظهار داشت: کسی با سرمایه‌گذاری در کشور مخالف نیست، همه ما با سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه‌های نفتی موافقیم.
 
وی افزود: همه ما هم اعتقاد داریم که سرمایه‌گذار خارجی باید برای رشد و توسعه کشور به ایران بیاید، به ویژه باید در میادین مشترک نفتی سرمایه‌گذاری انجام شود و ما از آخرین تکنولوژی و امکانات آنان استفاده کنیم.
 
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد: در اینکه شرکت‌های خارجی هم برای منافع خودشان به ایران می‌آیند و آنها هم باید از این سرمایه‌گذاری سود ببرند تا برای سرمایه‌گذاری تشویق شوند، تردیدی نیست.
 
وی ادامه داد: اختلاف‌نظر منتقدان قراردادهای جدید نفتی در این زمینه‌ها نیست، بلکه انتقادات به مسائل دیگری از این قراردادها وارد است که آنها باید حل و فصل شوند، این مسائل هم با گفت‌وگو اصلاح می‌شوند.
 
نقوی با بیان اینکه بهتر است آقای زنگنه به جای متهم کردن منتقدان به ضدمنافع ملی و خیانت به منافع ملی کشور، با آنان درباره برخی مواد قراردادهای جدید نفتی صحبت کند، تأکید کرد: کسی به دنبال خیانت به منافع ملی کشور نیست، آقای زنگنه به جای پاسخگویی درباره ایرادات قراردادهای نفتی به تهدید منتقدان رو آورده و گویا قصد دارد به این شیوه آنان را از صحنه خارج کند.
 
وی تصریح کرد: بهتر است اگر در قراردادهای نفتی اشکال یا ایرادی وجود دارد، آن را برطرف کنیم، بالاخره دولت که اعتقاد به مذاکره دارد و حتی پرونده هسته‌ای به آن مهمی را توانست از طریق مذاکره با طرف‌های غربی به نتیجه برساند، آیا نمی‌تواند درباره الگوی جدید قراردادهای نفتی با منتقدان این قراردادها که همه خودی هستند، مذاکرهه کند و نظرات آنان را جویا شود؟!
 
نقوی متذکر شد: همه برای حمایت از منافع ملی کشور صحبت می‌کنند و اعتقاد داریم به جای متهم و محکوم کردن یکدیگر، باید با هم صحبت و مواد این قراردادها را بررسی کنیم.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: دفتر مقام معظم رهبری موارد 15 گانه‌ای را برای نحوه انعقاد قراردادهای نفتی ابلاغ کردند، دولت باید همان‌ها را رعایت کند تا دقیق اعمال شود؛ از طرفی چه اشکالی دارد که الگوی جدید قراردادهای نفتی در راستای منافع ملی کشور اصلاح شوند؟! به جای متهم کردن یکدیگر و به جای اینکه بخواهیم با اتهام زدن به منتقدان آنان را از میدان به در کنیم، بهتر است با یکدیگر به گفت‌وگو بنشینیم و در پی حل مشکل باشیم.
 
 


منبع: فارس


95/6/6 - 20:51 - 2016-8-27 20:51:31





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن