تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798340179




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فیلم جالب از تست سقوط بوئینگ727: چه کسانی کشته می شوند، چه کسانی نجات می یابند؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: فیلم جالب از "تست سقوط" بوئینگ727: چه کسانی کشته می شوند، چه کسانی نجات می یابند؟
داخل این بوئینگ از 15 آدمک، رنگ مخصوص، گیرنده های خاص به منظور شبیه سازی و آگاهی از میزان صدمات وارده استفاده شد. دوربین های نصب شده داخل هواپیما نیز کل مراحل این آزمایش را ثبت کردند.
عصر ایران - همه ما بار ها تصاویر مربوط به تست تصادف خودروها را مشاهده کرده ایم؛ اما آزمایش "سقوط کنترل شده هواپیما" با سرعت 140 مایل بر ساعت و برخورد آن با زمین، موردی است که احتمالا کمتر با آن مواجه شده اید.

تجربه نخستین آزمایش سقوط کنترل شده در رابطه با هواپیماهای کلاس تجاری به سال 1984 میلادی، با مشارکت ناسا، باز می گردد تا آن که چند سال پیش (2012)، محققان و مهندسان آزمایش مشابهی را روی یک فروند بوئینگ 727 در صحرای مکزیک تکرار کردند.


خلبان هواپیما در ارتفاع 762 متری با چتر نجات از هواپیما خارج می شود. بوئینگ با سیستم کنترل از راه دور توسط خلبان دیگری- که در یک هواپیمای پشتیبان و نزدیک به پرواز آزمایشی بوئینگ 727 قرار داشت- به سمت زمین هدایت می شود.

داخل این بوئینگ از 15 آدمک، رنگ مخصوص، گیرنده های خاص به منظور شبیه سازی و آگاهی از میزان صدمات وارده استفاده شد. دوربین های نصب شده داخل هواپیما نیز کل مراحل این آزمایش را ثبت کردند.

نتایج این آزمایش اهمیت "سقوط کنترل شده" در مواقعی که راهی برای نجات از سقوط وجود ندارد را به نمایش می گذارد. روشی که موجب نجات جان بیشتر مسافران مسافران (تا 78 درصد) و حتی حفظ بخشی از هواپیما می شود حال آنکه حوادث سقوط عملا موجب مرگ تمامی مسافران و نابودی کامل هواپیما می شود.

جالب آن که پس از سقوط کنترل شده، تعدادی از محفظه های نگهداری بار بالای سر مسافران سالم باقی مانده بود. کابین خلبان به طور کامل از باقی بدنه هواپیما جدا شده، تریم دور کابین اصلی از بین می رود.

در تحقیقات و بررسی سنسور های نصب شده روی آدمک ها و قسمت های مختلف داخل کابین مشخص شد، بیشتر مسافران دچار صدمات فیزیکی خواهند شد.

 در ادامه نتایج تحقیقات نشان داد بسیاری از مسافران بخش فرست کلاس هواپیما که به محل آسیب دیدگی بدنه نزدیک تر هستند، از بین می روند و مسافرانی که در ردیف های عقب تر نشسته اند، با شکستگی های استخوانی، آسیب به سر و ضربات مغزی مواجه می شوند.

مسافرانی که از کمربند ایمنی استفاده کرده بودند، در مقایسه با آن هایی که کمربند نداشتند در جای خود وضعیت با ثبات تری  و ایمن تری داشتند. شوک برخورد موجب می شود تا مسافران بدون کمربند به قسمت زیرین صندلی ردیف جلوی خود پرتاب شوند.

نتایج این بررسی همچنن نشان داد مسافرانی که با اطلاع از نزدیکی سقوط، خود را آماده تجربه شوک برخورد می کنند، آسیب کمتری را متحمل می شوند.

بدین ترتیب که قرار دادن سر میان زانو ها، بغل کردن پاها و قرار دادن سر بر پشتی صندلی ردیف جلویی و در نهایت قرار دادن دست ها پشت سر می تواند صدمات را به حداقل برساند.

 آسیب ستون فقرات در قسمت کمر و همچنین مابقی عوارض مخرب این تصادف، در افراد ذکر شده به طور محسوسی کمتر از سایرین خواهد بود.

 این مسافران اگر چه دچار جراحای در قسمت مچ پا به دلیل سنگینی وزن تنه بر این بخش می شوند، با این حال از یک تراژدی فاجعه بار جان سالم به در می برند.

.h_iframe-aparat_embed_frame{position:relative;} .h_iframe-aparat_embed_frame .ratio {display:block;width:100%;height:auto;} .h_iframe-aparat_embed_frame iframe {position:absolute;top:0;left:0;width:100%; height:100%;}





تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۵ - 27 August 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 229]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن