واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: احمدینژاد باید به حضور منتقدان عادت کند / استقبال از احمدینژاد با پلاکاردهای «دروغ با هاله نور معنا پیدا کرد» و «16 میلیارد کجاست؟»
اعتماد در گزارشی آورده است؛
به گزارش نامهنیوز، اينبار سوژه سخنرانياش مديران كشور بودند، او براي مخاطبانش ويژگيهاي مديران مردمي و غيرمردمي را برشمرد. چند ماه بيشتر تا انتخابات رياستجمهوري سال ٩٦ باقي نمانده است. به باور بسياري او و حلقه مردانش خود را براي انتخابات آماده ميكنند يا دست كم در حال محك زدن جامعه هستند. در اين ميان اما برخي هم هستند كه معتقدند همه اين دستوپازدنها و سخنرانيها براي اين است كه همچنان در فضاي سياسي ايران زنده بمانند و فراموش نشوند. محمود احمدينژاد و يارانش اينبار قزوين را براي سخنراني انتخاب كردند. اگر تا چند ماه پيش او بيدردسر سخنراني ميكرد و در حلقه حاميانش دست تكان ميداد اما هرچه به انتخابات نزديكتر ميشويم شاهد هستيم كه تنها حاميانش نيستند كه به استقبالش ميروند، به نظر ميرسد از اين پس احمدينژاد بايد به حضور منتقدانش هم در برنامههايش عادت كند. قزوين براي او بدون دردسر تمام نشد، همانطور كه ملارد هم براي او خاطرهاي از حضور منتقدانش ساخت. اگرچه بعدازظهر پنجشنبه برگزاركنندگان سخنراني احمدينژاد پلاكاردها و پوسترهاي سخنراني را بين مردم پخش ميكردند اما تعدادي از جوانان اين شهر نيز پلاكاردها و دستنوشتههايي از جنس ديگر را با خود به همراه آورده بودند. پلاكاردهايي با مضمون «دروغ با هاله نور معنا پيدا كرد» و «١٦ ميلياردي كه احمدينژاد بخشيد، كجاست؟» اگرچه نيروي انتظامي اين جمع را به ٣٠٠ متري مسجد هدايت كرد اما احمدينژاد در ميان استقبال حاميان و منتقدانش پاي در مسجد غدير گذاشت تا او و مردان ساختمان ولنجك بدانند هرچه به انتخابات نزديك شويم تنها اين حاميانش نيستند كه به استقبالش خواهند رفت و بايد به حضور منتقدان نيز عادت كنند. حاشيههاي حضور احمدينژاد مانند همه سخنرانيهايش است. از پوسترهاي تبليغاتي كه بين جمعيت پخش ميشود تا بازار داغ نامهنگاري و سخنراني قزوين هم متمايز از ديگر سخنرانيها نبود. مثل سابق چهرههايي همچون حميد بقايي، غلامحسين الهام و مرتضي تمدن، رييس دولت سابق را همراهي ميكردند. در ميان جمعيت اما دو تن از نمايندههاي پيشين مجلس نيز حضور داشتند كه در راهيابي به مجلس دهم ناكام ماندند، روحالله عباسپور و رجب رحماني، نمايندگان پيشين بويينزهرا و تاكستان. احمدينژاد در اين سخنراني نيز منقدانش را مورد هجوم قرار داد و گفت: با اينكه شهيد رجايي صاحب علم و معرفت و در آن زمان از نظر علمي در مرتبه بالا بود، اما مخالفان بيمقدارش او را بيسواد خطاب ميكردند. به نظر ميرسد رييس دولت سابق همچنان استفاده از نام شهيد رجايي را برگ برنده خود ميداند.
با وجود تهمتهاي گسترده، شهيد رجايي، هرگز لب به دفاع از خود نگشود
صحبتهايش اينبار بيش از هر چيز با نام شهيد رجايي گره خورده بود. او از حكومتهاي الهي و غيرالهي و مديران مردمي و غيرمردمي سخن ميگويد. در واقع سوژهاش واژههايي است كه در سال ٨٤ براي خود برگزيده بود. احمدينژاد با اشاره به مختصات حكومتهاي غيرالهي گفت: در حكومتهاي غيرالهي و غيرمردمي تحقير داشتههاي ملت و بزرگنمايي قدرت سلطهگران به روشني قابل مشاهده است. ميگويند حد ما همين است؛ توقع زيادي نداشته باشيد. وي در ادامه كنترل كردن سطح خواستههاي مردم را از ديگر ويژگيهاي حكومتهاي غيرمردمي برشمرد و گفت: چون اين حكومتها توانايي ظرفيتسازي براي رشد استعدادهاي مردم را ندارند، اصرار ميكنند كه سطح مطالبات را پايين نگه دارند. احمدينژاد در ادامه افزود: در حكومتهاي غيرمردمي تامين بخور و نمير و زندگي روزمره مردم به يك مشكل اساسي تبديل ميشود. اين سخنان تكبير مردم را در پي داشت. رييس دولت سابق در ادامه گفت: بياطلاع نگهداشتن مردم از امور مهم، تضعيف خودباوري در مردم و ايجاد اختلاف بين مردم از جمله رويكردهايي است كه در مديريتهاي غيرمردمي دنبال ميشود. اساس كار مديريتهاي غيرمردمي بر تفرقهافكني و ايجاد فاصله بين مردم است. وي افزود: در مديريتهاي غيرمردمي، همواره بايد عده خاصي را راضي نگه داشت تا آنها از اين طريق، بقيه مردم را مديريت كنند. مديران غيرمردمي خود را برتر از تودههاي مردم و مديريت را ارثيه خويش ميپندارند. احمدينژاد ادامه داد: بيترديد مسخرهترين افراد، كساني هستند كه تودههاي مردم را به سُخره ميگيرند. مديران غيرمردمي و اقليت مورد حمايت آنان، به خود اجازه ميدهند آشكارا دروغ بگويند و به هركس كه بخواهند، هر تهمتي را بزنند اما به اكثريت مردم حتي اجازه اعتراض يا دفاع از حقوق مسلمشان را نميدهند. رييس دولت نهم و دهم در ادامه افزود: برخي از مديران غيرمردمي به جايي ميرسند كه براي حفظ قدرت خود، دست به دامن بيگانگان شده و تلاش ميكنند با حمايت آنان، مخالفان را سركوب و پايههاي مديريت غيرمردمي خود را تثبيت كنند. مديران غيرمردمي در برابر مستكبران و دشمنان ملتها، متواضع و فروتن و در برابر مردم خويش، خشن و گردنفرازند. آنها تسليم را تئوريزه ميكنند و مردم را به تسليم در برابر نظامهاي شيطاني حاكم بر جهان فرا ميخوانند. وي افزود: اگر ملتي مطالبه يا توقع بالا نداشته باشد اصولا حركتي نميكند و ارادهاي براي پيشرفت به وجود نخواهد آمد. بنابراين هرچه اهداف بزرگتر باشند وحدتآفرينتر و زيباترند و انگيزه و شور حركت، بيشتر است. مديران الهي هميشه به آرمانهاي بزرگ وعده داده و جامعه را در مسير رسيدن به آن متحد ميكنند. آنها همواره موجد حركت و عامل وحدت هستند.
منبع: روزنامه اعتماد
۰۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]