تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):براستى كه حق را دولتى است و باطل را دولتى، و هر يك از اين دو، در دولت ديگرى ذليل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817281658




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محاسن و معایب سیستم اهدای کلیه در ایران


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



محاسن و معایب سیستم اهدای کلیه در ایران
روز نو : خبرگزاری "آسوشیتدپرس" با اشاره به نوشتن شماره تلفن برای اهدای کلیه در ایران می نویسد:"این یک سیستم منحصر بفرد است که اجازه می دهد کسانی که نیازمند کلیه هستند با  اهداکنندگان تماس بگیرند. مشابه آن را در نقاط دیگر دنیا نمی بینید. همهمه چرخش دستگاه دیالیز می تواند به موسیقی متن فیلم زندگی بقیه عمر زهرا  حاجی کریمی تبدیل شود اما در ایران برنامه ای غیر معمول وجود دارد که اجازه می دهد مردم کلیه را خریداری کنند. این برنامه متفاوت از سیستم اهدای عضو در سرتاسر جهان است. سیستم ایران مخالفتی با پرداخت پول مستقیم در ازای پیوند کلیه ندارد. این کمک کرده تا از اعضای منتظر مانده در فهرست درخواست پیوند کلیه از سال 1999 میلادی به این سو کاسته شود. این چیزی است که مقام های دولتی در ایران یامی گویند در مقابل در کشورهای غربی مانند ایالات متحده ده ها هزار نفر در فهرست انتظار قرار دارند تا بتوانند یک عضو دریافت کنند. منتقدان هشدار می دهند که سیستم در جریان در ایران می تواند بر فقرا تاثیر بگذارد و آن هایی که در طول تحریم های اقتصادی در ایران وضعیت زندگی شان بدتر شده طعمه می شوند و با تیلغات و وعده گول نقد کلیه خود را می فروشند. سازمان بهداشت جهانی و دیگر گروه های درمانی مخالف تجاری شدن پیوند عضو هستند. اما برخی دیگر استدلال می کنند که در امریکا و کشورهای اروپایی سیستم کنونی می تواند به از دست رفتن جان بسیاری بیانجامد. در کشورهای چون هندوستان، فیلیپین و پاکستان فروش کلیه در بازار سیاه در جریان است. بدلیل مرگ و میر بالا بر اثر نرسیدن کلیه برخی از پزشکان تاکید می کنند که امریکا و سایر کشورها باید در سیستم خود در این باره تجدیدنظر کنند و از جنبه هایی از اهدای کلیه در ایران و نظام حاکم بر آن کشور الگوبرداری کنند". 







به گزارش خرداد، "هاشم قاسمی" رییس انجمن دیالیز و پیوند عضو ایران می گوید که برخی از اهداکنندگان انگیزه مالی دارند نمی شود گفت که بدون این انگیزه انان این کار را انجام می دهند. اگر مشوق مالی نباشد آنان این را نیز انجام نمی دهند. برخی از افراد هم که تعدادشان زیاد نیست برای اهداف خیریه کلیه شان را اهدا می کنند. 


این خبرگزاری در ادامه می نویسد:"پیوند کلیه در ایران از سال 1967 میلادی آغاز شد اما جراحی پیش از پیروزی انقلاب در ایران و ماجرای گروگان گیری و تحریم های پس از آن کاهش یافت. در دهه 80 میلادی بیماران کلیوی اجازه یافتند تا برای پیوند به کشورهای خارجی از جمله امریکا سفر کنند. با این حال، هزینه های بالا و فهرست انتظار رو به رشد بیماران آن کشور و تلفات ناشی از جنگ شهشت ساله ایران و عراق سبب شد تا ایران سیاست خود  را رها کند. در سال 1988 میلادی ایران برنامه ای را تنظیم کرد که تا به امروز ادامه دارد. فرد نیازمند به انجمن دیالیز و پیوند اعضا مراحعه می کند و مشخصاتش با افرادی که مایل به اهدای عضو هستند انطباق داده می شود. دولت هزینه جراحی را می پردازد و اهدا کننده نیز  تحت پوشش درمانی تا دست کم یک سال واهد گرفت.هم چنین، در زمینه بیمه درمانی نیز برای او تسهیلاتی در نظر گرفته خواهد شد". 







این خبرگزاری در  ادامه اشاره می کند که بیش از  1500 نفر در سال در ایران از طریق پیوند عضو کلیه دریافت می کنند. در حدود 25 هزار نفر از مردم هر ساله تحت دیالیز قرار می گیرند اما بسیاری از آنان بدنبال پیوند عضو نیستند چرا که از مشکلات زیادی در زمینه سلامتی رنج می برند یا آن که کهولت سن دارند. در 8 تا 10 درصد موارد نیز به دلیل نگرانی های دیگر یا مشکلات سلامتی عمل انجام نمی شود. میانگین عمر کسانی که عمل کلیه جدید را انجام  می دهند بین 7 تا 10 سال است. 







اسوشیتدپرس اما اشاره می کند که متاسفانه بدلیل افزایش بیکاری بخصوص در سال های تحریم ایران بسیاری محبور شدند برای خلاص شدن از شر بدهی ها و زندانی نشدن کلیه شان را فروشند. یک مرد ایرانی به شرط ناشناس ماندن می گوید که می خواهد کلیه اش را بفروشد و اگر این کار را نکند کل زندگی اش به باد می رود. او می گوید:"وجهه و اعتبار من و کل زندگی ام در خطر است". 


این خبرگزاری در ادامه اشاره می کند در امریکا بیش از 99 هزار نفر در حال حاضر در فهرست انتظار برای پیوند کلیه قرار دارند. سال گذشته 17 هزار عمل پیوند در امریکا انجام شد در حالی  که 4481 نفر که در فهرست انتظار بودند فوت کردند. طبق قانون سال 184 میلادی فروش اعضای بدن در امریکا ممنوع است. 




تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن