تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816470459




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راز 50 میلیون تومانی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه دنیای اقتصاد - محسن پروان: چند وقتی است که در شبکه‌های اجتماعی تصویری بین کاربران به اشتراک گذاشته می‌شود با این عنوان که «دستگاه‌های ارتباطی در چه زمانی توانستند به 50 میلیون مشترک برسند»، عددی که بسیار متفاوت است؛ مثلا برای تلفن ثابت دستیابی به این تعداد مشترک ظرف 75 سال محقق شده است، رادیو 36 سال و شبکه‌های مجازی چون تلگرام تنها در 16 ماه به این رکورد دست یافتند.

اما این پایان ماجرا نیست. کار تا جایی پیش می‌رود که در بازی مانند Angry Birds تنها ظرف 35 روز به 50 میلیون کاربر می‌رسد، حال این سوال مطرح است که این تفاوت معنی‌دار از 75 سال تا 35 روز از کجا ناشی می‌شود؟

پس از انقلاب صنعتی عواملی که باعث رشد و توسعه در زمینه‌های مختلف اقتصادی و صنعتی شده است عبارتند از: جمعیت، منابع انسانی، سرمایه‌گذاری و سرمایه‌پذیری، مدیریت و... عواملی که ترکیب بهینه آن در هر صنعتی می‌تواند موجبات رشد و توسعه آن را فراهم کند، اما به واقع کدام یک از این عوامل کلیدی باعث شده است که سرعت رشد ارتباطات تا به این حد برسد؟

 با نگاهی کلی می‌توان گفت که هیچ یک از این عوامل به تنهایی نمی‌تواند چنین تحولی را ایجاد کند؛ چراکه هیچ کدام از این عوامل چنین تغییری را تجربه نکرده‌اند که بتوانند به موتور محرک این تغییر عظیم تبدیل شوند، تنها عاملی که می‌تواند منجر به این دگرگونی شود و کمتر در مباحث کلان، خصوصا مباحث مدیریت به آن توجه شده است و می‌توان از آن به‌عنوان «شاه‌کلید» توسعه نام برد، بحث زیرساخت است، آنچه از زمان اختراع تلفن در سال 1878 تا به امروز دچار تحول اساسی شده و زمینه را برای رشد صنایع تا به این حد فراهم کرده، انواع زیرساخت‌های مختلف است که در سطح جهان گسترش یافته است.

ذکاوت اولیه مخترعان شبکه جهانی اینترنت نیز از همین موضوع نشات می‌گیرد، آنها اینترنت را که در سال 1990 اختراع شد به‌وسیله تلفن ثابت گسترش دادند؛ در آن سال‌ها تلفن ثابت صدها میلیون مشترک داشت و زیرساختی مطلوب برای توسعه اینترنت بود.این موضوع مشخص می‌کند که بهترین راه توسعه ، رشد زیرساخت‌ها است.

برای توسعه زیرساخت باید به چند نکته توجه کرد، در حال حاضر ما دو نوع زیرساخت داریم:

1- زیرساخت نرم ( قوانین و مقررات، امنیت اجتماعی و سرمایه‌گذاری، آزادی حق انتخاب و آزادی ورود به کسب‌و‌کارهای جدید)

2- زیرساخت‌ سخت مانند زیرساخت‌های ارتباطی از جمله شبکه‌ فیبر نوری، راه آهن، جاده، فرودگاه، بندر، انرژی شامل آب، برق، گاز و ...

مسلما توسعه زیرساخت ابتدا باید در زیرساخت نرم به‌وجود آید تا زمینه را برای توسعه‌های سخت فراهم کند. در سال‌های گذشته دولت‌های مختلف تلاش کرده‌اند تا با استفاده از توسعه صنایع مختلف، توسعه اقتصادی در کشور ایجاد کنند حال آنکه از توسعه زیرساخت‌های اصلی در دو حوزه نرم و سخت غافل بوده است.

دولت بهتر است در فرصت باقی مانده از عمر خود در گام نخست به توسعه زیرساخت‌های نرم از طریق اصلاح قوانین و مقررات دست‌وپاگیر و آزاد‌سازی فضای کسب‌و‌کار از رانت، تصویب قوانین به روز، کارآمد و همسان با قوانین جهانی بپردازد و پس از آن است که می‌تواند از فرصت طلایی پسابرجام برای استفاده از سرمایه‌گذاری خارجی در توسعه زیرساخت‌های سخت استفاده کند. اگر فرودگاه‌های کشور توسعه یابند و به استانداردهای بین‌المللی یا حتی منطقه‌ای نزدیک شوند.

دیگر دغدغه خرید هواپیما نخواهیم داشت، آن هنگام هواپیماسازان و خطوط هوایی به فکر استفاده از این ظرفیت‌ها خواهند افتاد. از هر دریچه‌ای به اقتصاد امروز نگاه شود، نیاز است سرعت رشد را افزایش دهیم، حتی اگر نتوانیم به رکورد 50 میلیونی در 35 روز برسیم، اما بی‌تردید باید از 75 سال نیز فاصله گرفت و در مسیر رشد زیرساخت‌ها حرکت کرد و استراتژی کشور را به این سمت تغییر داد.




۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن