تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر بسم اللّه‏ را قرائت كنى، فرشتگان، تا بهشت تو را حفظ مى‏كنند و آن شفاى هر در...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868335241




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روسیه خواستار از سرگیری مذاکرات یمن شد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایرنا: میخائیل بوگدانف معاون وزیر امور خارجه و نماینده رئیس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه خواستار از سرگیری مذاکرات طرف های یمنی برای پایان دادن به جنگ و خونریزی در این کشور عربی شد.

 
بوگدانف روز شنبه در دیدار با «عبدالمالک مخلفی» معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه دولت فراری یمن در جده عربستان گفت: روسیه به شدت نگران تشدید جنگ و خونریزی در یمن است و از طرف های یمنی دعوت به پایان درگیری ها و بازگشت به میز مذاکرات می کند.
 

بنا به اعلام وزارت امور خارجه روسیه، بوگدانف و مخلفی به تفصیل در مورد اوضاع سیاسی و نظامی یمن گفت وگو و بر ضرورت حل و فصل صلح آمیز بحران این کشور تأکید کردند.

نماینده رئیس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه بر لزوم ازسرگیری مذاکرات یمن تحت نظارت سازمان ملل متحد بر اساس قطعنامه های شورای امنیت و مذاکرات ملی این کشور تأکید کرد.
در این دیدار مبارزه مؤثر با گروه های تروریستی در یمن مورد بررسی و اتخاذ تدابیر لازم برای بهبودی اوضاع اجتماعی، اقتصادی و انسانی فاجعه آمیز این کشور مورد تأکید قرار گرفت.

روسیه با مقامهای دولت مستعفی و فراری یمن به ریاست عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی این کشور و نمایندگان گروه های مخالف یمنی رابطه دارد.

مقامهای روس هفته گذشته با هیأت عالی علمای یمنی و نمایندگان منطقه ای مقاومت به سرپرستی «سید شمس الدین شرف الدین» رئیس اتحاد علمای یمن، در مسکو دیدار کردند.
در همین راستا در دیدار رئیس اتحاد علمای یمن با «میخائیل بوگدانف» نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه، پیشگیری از ادامه مناقشه سیاسی نظامی این کشور در کانون رایزنی های دو طرف قرار گرفت.

دولت فراری یمن در واقع رژیم دست نشانده جنایتکاران آل سعود است که شریک جنایات این رژیم علیه مردم مظلوم یمن و کشتار هزاران نفر از آنان محسوب می شود.

عربستان و چند کشور عربی با پشتیبانی آمریکا، از ششم فروردین 1394در سکوت کامل و حمایت آمیز اتحادیه اروپا و سازمان ملل برای بازگرداندن عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی یمن به قدرت، حمله هوایی همه جانبه ای را به این فقیرترین کشور عربی آغاز کرده اند که افزون بر هزاران کشته و زخمی و همچنین آوارگی میلیون ها نفر، برای کشورهای متجاوز حدود 180 میلیار دلار هزینه و برای فروشندگان غربی تسلیحات سود داشته است.

ریاض تاکنون بارها آتش بس را نقض کرده و در تازه ترین تصمیم گیری نیز احمد عسیری مشاور وزیر دفاع عربستان سعودی و سخنگوی ائتلاف متجاوز عربی اعلام کرد که عملیات همچنان ادامه خواهد یافت.

دولت سعودی افزون بر تداوم محاصره طولانی یمن به صورت گسترده زیرساخت ها، مدارس، بیمارستان ها، مساجد، جاده ها و پل ها، نیروگاه ها و خانه ها را هدف قرار می دهد و حتی آثار تاریخی و باستانی را بمباران می کند.

مجامع بین المللی با وجود استفاده از تسلیحات ممنوعه مانند بمب های خوشه ای در حمله به مردم یمن، سکوت کرده اند و حتی بان کی مون دبیر کل سازمان ملل پس از مدت کوتاهی از درج نام ائتلاف عربستان در فهرست سیاه جهانی به دلیل کشتار کودکان یمنی، تحت فشارها و تهدیدهای مالی ریاض بسرعت از تصمیم خود عقب نشینی کرد.




۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۲:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن