محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844277354
پوست خربزه مخالفان دولت زیر پای روحانی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایرنا: مزتضی الویری عضو شورای عالی اصلاحطلبان ضمن ارزیابی از عملکرد دولت، درباره چالشهای فعلی و مسائلی که در آستانه انتخابات رخ خواهد داد سخن گفت.
مرتضی الویری درباره نحوه برخورد رییسجمهور با چالشها و تخریبها علیه دولت اظهار داشت: فکر میکنم دکتر روحانی به هشدارهای دوستان خود توجه کردند. همفکران وی بر این باورند که ضرورتی ندارد ایشان در مقابل هر انتقاد و تهمتی که از سوی مخالفان مطرح میشود، عکسالعمل نشان دهد؛ چراکه خیلی از این موارد از سر دلسوزی نیست، بلکه پوست خربزه ای است که مخالفان زیرپای آقای روحانی میاندازند تا او را به یک مساله حاشیهای مشغول و مقابل عملکرد دولت سنگاندازی کنند.
الویری افزود: کارشناسان و آگاهان امور سیاسی به این موضوع واقف هستند که برخی انتقادات صورتگرفته به مذاکرات هستهای و برجام بهدلیل بیسوادی و بیاطلاعی منتقدان بود، با این حال دلیلی ندارد که رییسجمهوری وارد عمل شود. این کاملا نتیجه وارونه خواهد داشت. تصور من این است که آقای روحانی مراقب است که وارد چاهها یا مسیرهای انحرافی که برخی برای او و دولت طراحی میکنند، نشود.
عضو شورایعالی اصلاحطلبان درباره سخنان تند برخی روحانیون علیه دکتر روحانی اظهار داشت: سخنان تندی که از برخی تریبونها بیان میشود، تعجبآور نیست. هرچه به انتخابات نزدیک میشویم، من انتظار روزهای پرتلاطمتری را دارم. اما نکته مهم این است اتفاقاتیکه رخ میدهد آیا بر روی عامه مردم تاثیرگذار است و برآیند اینگونه موضعگیریها به نفع یا ضرر آقای روحانی خواهد بود؟ تلقی من این است که این جریانات به ضرر رییسجمهوری نخواهد بود بلکه بهنفع وی خواهد بود؛ چراکه مردم از برخوردهای تند و بیمنطق رضایت ندارند. اگر به گذشته بازگردیم بهعنوان مثال در اواخر سال 75 و اوایل 76 به کرات تهمتهای تندی به رییسجمهوری وقت زده میشد ولی جوابیکه مردم در پای صندوقهای رای دادند، در مقابله با آن جوسازیها و تهمتها بود.
وی ادامه داد: قبل از انتخابات 7 اسفند سال گذشته نیز بهطور بیرحمانه و تند، جمعی از یاران انقلاب را انگلیسی و تحتتاثیر انگلیس یا کاندیداهای انگلیسی معرفی کردند؛ حتی صداوسیما در شب انتخابات برنامههایی از مجلس ششم را برای مخدوش کردن ذهن مردم پخش کرد، اما روز بعد مردم بهگونهای دیگر عمل کردند. اگر آقای روحانی با همین دستفرمانی که دارد، به جلو حرکت کند و مانند گفتوگوی تلویزیونی خود، خیلی آرام و با عدد و رقم واقعیتها را با مردم مطرح کند، هرچه جریان مقابل فحاشی کند، به نفع آقای روحانی خواهد بود.
الویری در پاسخ به سوالی درباره انتقادات حامیان دولت و اصلاحطلبان از رییسجمهور مبنی بر عدمموضعگیری صریح درقبال تخریبها و سنگاندازیها اظهار داشت: همیشه در مقابل جریان اصلاحطلب میانه، اصلاحطلب تند هم داریم که روال میانه را برنمیتابد. اگر به تاریخ نگاه کنیم شاهد این هستیم که در سال 1380 یک جریان تندروی اصلاحات بحث عبور از رییسجمهوری وقت را مطرح کرد. آنها رییسجمهوری را محافظهکار دانسته و گفتند برای ادامه اصلاحات باید وی را کنار گذاشت اما شاهد بودیم که در همان انتخابات رییسجمهوری وقت حدود 2 میلیون بیشتر از دوره اول رأی کسب کرد.
عضو شورای عالی اصلاحطلبان با بیان اینکه اکنون هم به نحو دیگری همان اتفاق در حال تکرار است، خاطرنشان کرد: برخی جریانات اصلاحطلبی بر این باور هستند که آقای روحانی باید موضعگیریهایی کند که منطبق بر خواستههای به حق مردم است اما توجه نمیکنند که این خواستههای به حق مردم زمانی تحقق مییابد که برای رسیدن به آن خواستهها، درون حاکمیت اجماع بهوجود بیاید.
وی با اشاره به موفقیت در مذاکرات هستهای و حصول برجام یادآور شد: موفقیت برجام، محصول اجماع درون حاکمیت بود و موفقیت در اجرای برجام همچنان به اجماع حاکمیت نیاز دارد؛ به همین دلیل باوجود انتقادات جدی که بعضا به این سند ملی داریم، از بیان آن خودداری میکنیم تا تداعی تفرق و تشتت در حاکمیت و درنتیجه موجب ضعیف شدن سیاستهای بینالمللی کشور نشود لذا باوجود احترامیکه برای دوستان اصلاحطلب تند قائلم، با زاویه دیدی که دارند مخالفم.
الویری تاکید کرد: تصور من این است آقای روحانی مسیر صحیحی را طی میکند و اگر بخواهیم تندتر از این عمل کنیم به نتیجه مطلوب نمیرسیم.
عضو شورای عالی اصلاحطلبان درباره مهمترین چالشهایی که دولت یازدهم با آنها مواجه است، اظهار داشت: تصور میکنم دولت یازدهم با دو چالش اساسی روبهرو است؛ یکی مساله اقتصادی و خروج از رکود است که دولت باید سعی کند اجماعی از فرهیختگان اقتصادی و صاحبنظران برای خروج از رکود و پیاده کردن برنامههای خود ایجاد کند تا بتواند در سال جاری به رشد 5 درصدی برسد. موضوع دیگری که چالش جدی برای دولت است، حمایت از کودک نوپای برجام است. باید این کودک نوپا را به سن بلوغ برسانیم تا بتواند به خوبی روی پای خودش بایستد.
وی ادامه داد: واقعیت این است که دو جریان پرقدرت در خارج و داخل کشور با منافع ویژه علیه برجام قدم برمیدارند و قلم میزنند. از یکسو جمهوریخواهان آمریکا و برخی کشورهای عرب منطقه و اسراییل با امکانات گسترده رسانهای و اقتصادی بهطور جدی در این مسیر حرکت میکنند و از طرف دیگر در داخل کشور افرادیکه منافع خودشان را از دست دادند یا تحلیلهای آنها تقابل با غرب بهجای تعامل است، شب و روز تلاش میکنند تا برجام از مسیر خود منحرف شود.
الویری تاکید کرد: جریان داخلی که نان یا حقطلبی خود را در تقابل و رویارویی خودشان با جامعه جهانی میبینند، در عمل علیه منافع ملی قدم برمیدارند. هنر آقای روحانی یا چالش بزرگ ایشان این است که از این کودک نوپا در مقابل این تهاجم داخلی و خارجی حمایت کند.
عضو شورای عالی اصلاحطلبان با اشاره به موفقیت رییسجمهوری در ایجاد اجماع در در درون حاکمیت برای حمایت از برجام یادآور شد: دکتر روحانی در این مراحل حساس هم باید در مقابل این تهاجم داخلی و خارجی مراقبت کند. این نکته را اضافه کنم که اجرای برجام شرط لازم برای برونرفت از مشکلات موجود است ولی هرگز کافی نیست. اجرای برجام بدون انجام مجموعهای از اصلاحات اقتصادی و ساختاری هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد.
وی در بیان تحلیل خود درباره رفتارهای صورتگرفته در مقابل برجام گفت: تردیدی ندارم گروه 1+5 و جریان مقابل و آمریکا بهدنبال منافع خودشان هستند، اگر غیر از این تصور کنیم به بیراهه رفتهایم؛ اما از آن طرف داستان ببینیم همانطور که طرف مقابل ایران در خارج از کشور، جریانهایی علیه برجام کار میکنند، با کمال تأسف در داخل کشور هم برخی جریانات هستند که اجازه ندادند برجام با سرعت مناسب پیش برود.
الویری با بیان نمونههایی از این اتفاقات به دو رخداد مهم یعنی قانون کنگره آمریکا برای دارا بودن ویزای آمریکا برای مسافرانی که به ایران سفر میکنند و همچنین حمله به سفارت عربستان در تهران اشاره کرد و گفت: به اعتقاد من در داخل کسانی هستند که آگاهانه یا ناآگاهانه با کارها یا حرفهای خود در جهت تخریب برجام قدم برمیدارند و برخلاف میل خود به مخالفان خارجی کمک میکنند. براین باور هستم که در چنین شرایطی تنها کسی که میتواند این کشتی را به ساحل نجات برساند و برجام را بهخوبی جلو ببرد، روحانی است.
عضو شورای عالی اصلاحطلبان در بیان راهکار خود برای مقابله با تخریبها اظهار داشت: دولت باید ارتباط با رسانه را تقویت کند و به حضور خود در شبکههای مجازی بیشتر اهمیت دهد. همین تلگرام بهعنوان یک رسانه قوی میتواند برای دولت عمل کند. در حال حاضر که صداوسیما در اختیار دولت نیست، بلکه در اختیار جریان مقابل دولت قرار دارد، تریبونهای نماز جمعه در مسیرهای دیگری قدم برمیدارند، تنها تریبونی که روحانی میتواند از آن استفاده کند، تریبون فضای مجازی است.
وی با بیان اینکه دولت باید از رسانههایی که بهراحتی در دسترس مردم موجود است استفاده کند و مطالب دقیق و قابلاطمینان در اختیار مردم قرار بدهد، تصریح کرد: شخص آقای روحانی هم باید از این امکان که استثنائا صداوسیما در اختیار او قرار میدهد بهخوبی استفاده کند و با مردم حداقل ماهی یک بار حرف بزند.
الویری ادامه داد: شفافسازی و بیان واقعیات موضوع دیگری است که دولت باید به آن بپردازد. دولت باید با عدد و رقم و به زبان ساده بیان کند که کشور را در چه وضعیتی از دولت سابق تحویل گرفته و چه اقداماتی در این سه سال برای بهبود امور انجام داده و با چه موانعی روبهرو بوده است. چند اقدام عملی نیز برای خروج از رکود و ایجاد رونق نسبی اقتصادی قابلانجام است که خوب است هرچه زودتر اجرای آن شروع شود تا آثار آن قبل از پایان سال در زندگی مردم و بالطبع در شاخصهای اقتصادی سال جاری دیده شود.
عضو شورای عالی اصلاحطلبان درباره مهمترین نقطه قوت رییسجمهوری و دولت یازدهم گفت: وقتی عملکرد مدیری را ارزیابی کنیم، باید شرایطی که فرد مسئولیت خود را تحویل گرفته در نظر بگیریم. باید نقطه شروع کار دولت را مشاهده کرد. ممکن است از روی کف زمین بخواهیم برجی را بسازیم، اما در جای دیگری احساس میکنید که باتلاق یا چاه ویلی است که ابتدا باید از درون چاه بیرون بیایید سپس پروژه عمرانی را آغاز کنید.
وی افزود: واقعیت این است که روحانی وارث شرایط دهشتناک و خطرناکی بود. زمانیکه در سال 92 دولت را تحویل گرفت کشور در آستانه جنگ قرار گرفته بود. تحریمهای ظالمانه و فراگیر در حال گسترش بود و محدودیتهای بیشتری را بهوجود میآورد.
الویری تصریح کرد: کشوری که در داخل، سیستم بهرهوری بهشدت کاهش یافته بود؛ بسیاری از اقتصاددانان بر این باور هستند که حتی اگر تحریمها و مسائل هستهای نبود مدیریت ناکارآمد دولت آقای احمدینژاد کشور را به سمت رشد منفی سوق میداد و به منهای یکونیم درصد میرساند اما شرایط تحریم وضع را بدتر کرد و به منهای شش و نیم درصد رسانید. حتی در صورت نبود تحریمها، گرفتار شدن اقتصاد به بیماری هلندی و واردات بیرویه و بنجل از خارج از کشور، تعطیل شدن واحدهای تولیدی و بیکاری گسترده را رقم زده بود.
عضو شورای عالی اصلاحطلبان با بیان اینکه همه اینها کشور را دچار بحران جدی کرده بود و مشکل کشور تنها تحریم نبود، اظهار داشت: دولت سابق در شکلگیری تحریم نقش مهمی داشت. از دولتی که تحریمها را ورقپاره میدانست چه انتظاری میتوان داشت؟
وی با بیان اینکه باید در نظر گرفت که دولت یازدهم با چه شرایطی ریاستجمهوری را بر عهده گرفت، گفت: زمانیکه دکتر روحانی دولت را تحویل گرفت 2.5 سال درگیر پروژه سنگینی برای لغو 6 مصوبه شورای امنیت شد که ایران را در فصل هفتم منشور سازمان ملل قرار داده بود.
الویری ادامه داد: با توجه به دخالتهای افرادی که اصلاً مربوط به دولت نیستند و عملاً دست بالا را دارند و حدود 70 درصد اقتصاد کشور بیرون از دست دولت تعریف میشود، با توجه به همه این شرایط و محدودیتها تصور می کنم آقای روحانی کارنامه قابلقبول و مثبتی را بهجای گذاشته است. البته این به مفهوم این نیست نقصهایی وجود ندارد اما زمانیکه این حواشی را در نظر بگیریم و جمع و تفریق کنیم میبینیم که عملکرد دولت مثبت و قابل دفاع است.
عضو شورای عالی اصلاحطلبان در بخش دیگری از این گفتوگو تصریح کرد: منافع ملی ایجاب میکند تمام توان خود را برای روشنگری مردم و رساندن واقعیتها به مردم بهکار بگیریم. من بسیار خوشبین هستم، به این دلیل که معمولاً فضای انتخاباتی، هرچه به انتخابات نزدیک می شود شور هیجان خودش را نشان می دهد، کنکاش ها و دقت نظرها در آن زمان بیشتر میشود. الان با توجه به فضای موجود مردم بیشتر به فکر حل مشکلات شخصی خودشان هستند، اما مطمئن هستم که هر چه به انتخابات نزدیک شویم این حساسیتها بالا میرود و آقای روحانی در دور دوم نسبت به دور اول با رأی بالاتری انتخاب خواهد شد.
۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]
صفحات پیشنهادی
پوست خربزه مخالفان دولت زیر پای روحانی /الویری: روحانی در دور دوم رای بالاتری نسبت به سال 92 دارد
پوست خربزه مخالفان دولت زیر پای روحانی الویری روحانی در دور دوم رای بالاتری نسبت به سال 92 دارد مرتضی الویری عضو شورای عالی اصلاحطلبان ضمن ارزیابی از عملکرد دولت درباره چالشهای فعلی و مسائلی که در آستانه انتخابات رخ خواهد داد سخن گفت مرتضی الویری درباره نحوه برخورد رییسجمهپوست خربزه مخالفان دولت زیر پای روحانی /الویری: روحانی در دور دوم رای بالاتری نسبت به سال 92 دارد - سایت خبری
مرتضی الویری عضو شورای عالی اصلاح طلبان ضمن ارزیابی از عملکرد دولت درباره چالش های فعلی و مسائلی که در آستانه انتخابات رخ خواهد داد سخن گفت مرتضی الویری درباره نحوه برخورد رییس جمهور با چالش ها و تخریب ها علیه دولت اظهار داشت فکر می کنم دکتر روحانی به هشدارهای دوستان خود توجه کعضو حزب کارگزاران:برادران دروغین دولت، برای مخالفان روحانی هیزم جمع میکنند/روحانی اهل باج دادن نیست
عضو حزب کارگزاران برادران دروغین دولت برای مخالفان روحانی هیزم جمع میکنند روحانی اهل باج دادن نیست افراد و گروههای سیاسی که از پایگاه مردمی و اجتماعی برخوردار نباشند به رویکردهای غیراخلاقی مانند توهین و فحاشی روی میآورند عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی تأکید کرد که برجلودارزاده: اصلاحطلبان پای عهدشان با روحانی هستند/باید اجازه داد دولت برنامههایش را کامل کند
سیاست > دولت - ایرنا نوشت نماینده مردم تهران در مجلس تخریب رییسجمهور را بینتیجه خواند و گفت اصلاحطلبان تا آخر پای عهدشان با روحانی هستند سهیلا جلودارزاده درباره جریان سازی برخی مبنی بر عبور اصلاحات از روحانی افزود ما هستیم بر آن عهد که بستیم و با آقای روحانیصالحی امیری:از مخالفان برجام باید پرسید، تداوم راه گذشته ما را به کجا میبرد؟ /دولت روحانی، ملی است
سیاست > دولت - صالحی امیری برجام را دستاورد مهم دولت تدبیر و امید خواند و اشاره کرد از کسانی که با برجام به مخالفت میپردازند باید این سوال اساسی را پرسید که تداوم وضعیت گذشته ما را به کجا میرساند به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت صروایت وزیر کار دولت روحانی از تخلف در دولت احمدینژاد؛ زمین 400میلیارد تومانی را در دولت قبل 30میلیارد تومان ف
روایت وزیر کار دولت روحانی از تخلف در دولت احمدینژاد زمین 400میلیارد تومانی را در دولت قبل 30میلیارد تومان فروختند بهعنوان مسئول صندوقهای بازنشستگی کشور دیدم که چطور به پول کارگران رحم نکردند اما در پیشگاه کارگران زحمتکش میگویم که ما خودمان را در روز قیامت در برابر همه شمااحمدینژاد میخواهد زیر پای روحانی را خالی کند
پایگاه خبری انتخاب رئیس مرکز پژوهش های مجلس در رابطه با احتمال کاندیداتوری احمدی نژاد می گوید یکی اینکه خودش می آید دیگری اینکه سعی میکند زیر پای روحانی را خالی کرده و پس از آن فرد دیگری می آید و نتیجه انتخابات را تعیین می کندگزیده مهمترین اظهارات کاظم جلالی به شرح ذیل استوزیر دولت احمدینژاد:روحانی بدون رقیب نیست،انتخابات سختی داریم
وزیر دولت احمدینژاد روحانی بدون رقیب نیست انتخابات سختی داریم محمد ناظمی اردکانی عضو جبهه پیروان میگوید حتی اگر حداد هم به مجلس دهم راه مییافت دوباره لاریجانی رئیس مجلس میشد و همه اصولگراها به او رای میدادند به گزارش نامه نیوز محمد ناظمی اردکانی وزیر تعاون دولت نخست محمودوزیر کار: دولت روحانی فروتن و کمحرف است
وزیر کار دولت روحانی فروتن و کمحرف است وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی گفت دولت روحانی دولتی فروتن کمحرف و مسؤول است و به دنبال این است که خیر جمعی را گسترش دهد به گزارش فرهنگ نیوز علی ربیعی عصر امروز در همایش مسؤولیتهای اجتماعی در عسلویه با اشاره به خصوصیتهای دوزیر دولت احمدینژاد:روحانی قطعا بدون رقیب نیست،انتخابات سختی داریم
سیاست > احزاب و شخصیتها - محمد ناظمی اردکانی عضو جبهه پیروان میگوید حتی اگر حداد هم به مجلس دهم راه مییافت دوباره لاریجانی رئیس مجلس میشد و همه اصولگراها به او رای میدادند امید کرمانیها محمد ناظمی اردکانی وزیر تعاون دولت نخست محمود احمدی نژاد بود که سال-
سیاسی
پربازدیدترینها