واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: استانها > مرکزی - یکی از افتخارات شورای دوره چهارم این بود که با وجود محدودیت منابع مالی و شرایط خاصی که از ابتدا وجود داشت، به دنبال سیاه نمایی و انجام اقدامات ظاهری نبودیم و اجرای پروژه های زیربنایی و مهم را در دستور کار قرار دادیم.
به گزارش خبرآنلاین استان مرکزی، رئیس شورای کلانشهر اراک در نشست خبری با اصحاب رسانه که دیشب برگزار شد، در خصوص برخی انتقادات نسبت به عدم اولویت بندی احداث تقاطع های غیر هم سطح گفت: این طرح ها مانند قطعاتی از یک پازل هستند که در طرح تفصیلی شهر اراک مشخص و پیش بینی شده بودند و ما باید این رینگ های ترافیکی را در جهت کاهش میزان تردد و ترافیک در معابر هسته مرکزی شهر اجرا می کردیم و قطعا شوراهای دوره بعد نیز باید این حلقه و زنجیره احداث تقاطع های غیر هم سطح را تکمیل کنند.
تاج آباد ادامه داد: برای رفع مشکل هسته مرکزی شهر نیز طرح های دیگری مانند اجرای پیاده راه یا دو طبقه کردن خیابان امام و شهید بهشتی را داریم که در مرحله مطالعه قرار دارد ، بنابراین همه پروژه های احداث تقاطع های غیرهم سطح ، طبق اولویت بندی و نیازسنجی در حال اجرا می باشند.
وی ضمن دفاع از عملکرد مدیریت شهری در زمینه جذب سرمایه گذار بیان داشت: تاکید ما به شورای سرمایه گذاری شهرداری این بود که تا جایی که ضوابط و قوانین اجازه می دهد شرایط را تسهیل کنیم و سیاستهای تشویقی برای افزایش مشارکت در اجرای پروژه ها ارائه دهیم که عملکرد مناسبی در این بخش وجود داشته ، البته معتقدم هنوز از همه ظرفیت ها در زمینه رشد سرمایه گذاری استفاده نشده و شرایط لازم برای فعالیت بیشتر هم وجود داشته است.
رئیس شورای کلانشهر اراک فرسودگی ناوگان حمل و نقل عمومی و به خصوص اتوبوس های شهری را یکی از مشکلات اراک عنوان کرد و اظهار داشت: متوسط عمر ناوگان اتوبوسرانی حدود 8 سال است که در شرایط فعلی رو به پایان است اما واقعیت این است که برای نوسازی حداقل نیمی از حدود 200 اتوبوس فعال در سطح شهر ، نه ما منابع مالی لازم را در اختیار داریم و نه دولت در پنج سال گذشته حمایتی در این خصوص داشته است ، هر چند مدیریت شهری اقداماتی برای تجهیز و رفع مشکلات ناوگان فعلی انجام شده است.
تاج آباد با اشاره به 1530 مصوبه در بیش از سه سال سپری شده از عمر کاری شورا گفت: در مورد وضعیت اجرای مصوبات ،هنوز گزارش جمع بندی شده ای از سوی کمیسیون های شورا تهیه نشده اما در مجموع رضایت نسبی را به همراه داشته است ضمن آنکه با توجه به ضعف هایی که به طور کلی در سیستم نظارتی کشور وجود دارد ، شورا هم مستثنی نیست و ممکن است در خصوص نظارت بر اجرای مصوبات ،کاستی هایی وجود داشته باشد.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با انتقاد از یکی از موارد لایحه برنامه ششم توسعه در خصوص واریز درآمد مربوط به عوارض مالیات بر ارزش افزوده متعلق به شهرداری ها به خزانه دولت تصریح کرد: با این تصمیم در واقع به طور عملی ، هزینه کرد در حوزه عمران شهری از مدیریت شهری خارج می شود و تضعیف جایگاه شوراها ،کاهش منابع درآمدی پایدار و حرکت به سمت دولتی شدن شهرداری ها را به دنبال دارد.
تاج آباد تصریح کرد: شورای کلانشهر اراک در خصوص مشکل آلودگی هوای اراک موضع محکمی اتخاذ کرده و از حق مردم در بهره گیری از هوای پاک دفاع کرده است و بر لزوم حل مشکلات صنایع آلاینده تاکید داشته ایم بنابراین به عنوان نمایندگان منتخب مردم ، اجرایی شدن قانون کاهش آلودگی هوا بعد از مدت زمان 8 سال که از تصویب آن میگذرد را در سفر آتی هیئت دولت به استان ، مطالبه خواهیم کرد.
وی در خصوص دلایل محقق نشدن بودجه هزار میلیاردی سال 94 شهرداری اراک بیان داشت: خوشبختانه در شورای اسلامی دوره چهارم هیچ گونه رانت و رانتخواری وجود نداشته و ندارد و دلیل اینکه از بودجه یک هزار و 21 میلیارد تومانی،تنها 430 میلیارد تومان آن در سال گذشته محقق شده عدم همکاری بانکها در ارائه تسهیلات و اوراق مشارکتی بود که مانع از تحقق 750 میلیارد تومان از این بودجه شد.ضمن اینکه کاهش منابع درآمدی شهرداری به دلیل شرایط خاص رکود نیز در محقق نشدن بودجه موثر بوده است. 46
پنجشنبه 4 شهریور 1395 - 09:24:07
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]