تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين قلب‏ها، قلبى است كه ظرفيت بيشترى براى خوبى دارد و بدترين قلب‏ها، قلبى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832869202




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

به پول مفت نفت عادت کردیم / نمی‌توان با پول نفت کشور را اداره کرد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: به پول مفت نفت عادت کردیم / نمی‌توان با پول نفت کشور را اداره کرد
معاون فناوری رئیس جمهور در مورد موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه گفت:‌ صنعتی که با پول مفت نفت بالا بیاید دیگر به دنبال دانشگاه نیست و تا زمانی که دیدگاه‌مان نسبت به صنعت هنوز فروش مواد اولیه باشد صنعت رشد نخواهد کرد.
به گزارش نامه‌نیوز، سورنا ستاری در برنامه تیتر امشب شبکه خبر افزود: تسهیلات خاصی داریم برای کسانی که بخواهند اختراع خود را به ثبت بین المللی برسانند و تقریبا تمامی هزینه های ثبت اختراع خارجی را در معاونت علمی پرداخت می کنیم.

وی در خصوص ثبت نظام مالکیت بانکی نیز گفت: اصلاحیه‌ قانون مربوط به آن هم اکنون در مجلس شورای اسلامی است و قاعدتا مجلس جدید باید آن را اصلاح کند.

معاون فناوری رئیس جمهور در خصوص موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه نیز افزود:‌صنعتی که با پول مفت نفت بالا بیاید دیگر به دنبال دانشگاه نیست و تا زمانی که دیدگاهمان نسبت به صنعت هنوز فروش مواد اولیه باشد صنعت رشد نخواهد کرد.

ستاری گفت:‌ وقتی درباره اقتصاد دانش بنیان صحبت می کنیم آنچه که کمتر اهمیت دارد مواد اولیه است و آن دانشی که به محصول قیمت می دهد مهمتر است  که در حقیقت آن دانش را یک محقق یا کارآفرین تولید می کند که این قسمت قضیه دارای اهمیت فراوانی است.

وی درباره پیوست فناوری نیز افزود: این پیوست طی یکی دو هفته آینده توسط آقای جهانگیری ابلاغ می شود.

معاون فناوری رئیس جمهوری درباره توسعه اقتصاد دانش بنیان نیز گفت:‌ اقدامات زیادی انجام شده به طوری که ما در حوزه آی تی هم اکنون شرکتی داریم که 2 هزار میلیارد تومان فروش دارد و در حوزه بیوتکنولوژی نیز بزرگترین شرکت های منطقه را داریم و به همین ترتیب به روسیه دارو صادر می کنیم و هر یه ویال داروی بیوتکنولوژی که صادر می شود معادل 200 بشکه نفت محسوب می شود.

ستاری درپاسخ به این سوال که مهمترین نقطه قوت دولت چیست افزود:‌به نظر می رسد کمترین اختلاف بین افراد نسبت به دولت های قبل در این دولت است و همه با هم یک دل هستند.

معاون علمی فناوری رئیس جمهور گفت: ارتباط بین صنعت و دانشگاه یک ارتباط دو طرفه است.

سورنا ستاری ادامه داد : اقتصاد کشور به سمت بکارگیری جوانان تحصیلکرده روی آورده است، به طوری که بخشی از این جوانان در شرکت های استارتاپ خود مشغول فعالیت هستند و برخی از این شرکت ها توانسته اند درآمد بالایی کسب کنند.

ستاری افزود: در دانشگاههای مطرح کشور تغییر رویکرد و نوع نگرش صنعتی و دانش مبتنی بر بازار در حال شکل گیری است.

او گفت: صنعتی که با پول مفت نفت رشد کرده باشد آینده دار نیست و به دنبال دانش هم نمی رود؛ دانش واقعی را یک محقق و یک کارآفرین ایجاد می کند.

معاون علمی، فناوری رئیس جمهور گفت: ما به پول مفت نفت عادت کردیم؛ چرا کشورهایی که منابع زیرزمینی دارند پیشرفت نمی کنند.

ستاری با بیان اینکه وقتی اتکا به نیروی انسانی باشد این مسائل حل می شود و این مشکلات که بسیاری از آن فرهنگی است در کشور ما وجود دارد افزود : بدنه لخت دولتی این مشکلات را نمی تواند حل کند و ما به دنبال حل این مسائل هستیم.

او گفت: یکی از بهترین دستگاههایی که در این زمینه و در بحث تولید داخل همکاری می کند و پیشرو است وزارت جهاد کشاورزی است.

ستاری ادامه داد : اکنون در بسیاری از دانشگاه های مطرح و نخبه پرور کشور، فرهنگ دانش بنیان در حال شکل گیری است و این اتفاق در حال وقوع است اما هنوز حجم خیلی زیادی از دانشجویان درگیر این پروسه و این زیست بوم نشده اند.

او خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال و زمینه سازی برای کارآفرینی نیازمند اصلاحات عمیق فرهنگی در حوزه اقتصاد است که بیش از 100 سال مبتنی بر درآمدهای نفتی اداره شده است.

ستاری با بیان اینکه تفکر در اقتصاد دانش بنیان، نگرش جدیدی است که به مرور و آهستگی در حال شناخته شدن است، افزود: این تفکرات جدید از جمله این که دانشگاه ها درآمدزا هستند و محل هزینه نیستند، دارایی های اصلی یک کشور نیروی انسانی آن است و لزوم اصلاح اقتصاد خام فروشی، همگی تفکراتی هستند که نیازمند فرهنگ سازی و ایجاد باور در جامعه هستند که به کمک همه ستادها و سازمان ها تحقق می یابد.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: نقطه پرگار کشور در بحث توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری است.

رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: بازار تجارت الکترونیک در دو سال آینده به ارزش 80 میلیارد دلار می رسد چون ایران بازار بزرگی است؛ این عامل باعث شده بسیار از افرادی که از کشور مهاجرت کردند ، برگردند.

ستاری طرز تفکر مدیران قدیمی به پژوهش را اشتباه بر شمرد و گفت: پول دولت برای کار تجاری نیست، دولت باید در مباحث تحقیقی و پژوهشی سرمایه گذاری کند که قرار نیست تا 10 سال آینده کار تجاری در ان انجام شود.

وی با اشاره به شکل گیری بزرگترین برندهای معتبر بین المللی بدون کمک های دولتی گفت: از این نوع شرکتها در ایران هم ایجاد شده اند، شرکتهایی که بازار خوبی دارند و از زیرزمین ها و پارکینگ های خانگی برخاسته اند.

معاون رئیس جمهور گفت: تفکر حاکمی که می گوید با کاهش قیمت نفت کشور ضرر می کند، یک اشتباه بزرگ است و نمی توان با پول نفت کشور را اداره کرد؛ این موضوع را اکثر مدیران درک کرده اند.


منبع: تسنیم


۰۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن