تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عبادت هفتاد جزء است و بالاترین و بزرگترین جزء آن کسب حلال است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826911256




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موساد: آمریکا و ترکیه درصدد پذیرش بشار اسد هستند


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: رئیس سابق بخش تحقیقات موساد ضمن هشدار درباره تقویت جایگاه ایران به عنوان بازیگر کلیدی منطقه، نوشته است که آمریکا و ترکیه درصدد پذیرش نقش بشار اسد در سوریه هستند.

به گزارش تراز ، در ادامه تحلیل‌ها درباره شرایط کنونی منطقه به ویژه همکاری‌های تهران-مسکو در سوریه، یک عضو سابق سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی درباره تقویت جایگاه ایران به عنوان بازیگر اصلی منطقه هشدار داده است.

رئیس سابق بخش تحقیقات موساد در یادداشتی با عنوان «تاثیر اتحاد و ائتلاف ایران-روسیه» نوشته است: «واجب است که اسرائیل به منظور حفاظت از منافع منطقه‌ای خودش، گفتگو با دولت آینده آمریکا را تا حد ممکن تقویت کند».

«سیما شین» در هاآرتص نوشت: «طی سال گذشته ما شاهد یک رابطه حسنه غیرمعمول بوده‌ایم. اگرچه دو کشور تاریخ طولانی روابط دارند اما از زمان امضای توافق هسته‌ای بین ایران و قدرتهای جهانی این روابط نوسازی شده و ارتقا یافته است».

او ادامه داد: «مسکو و تهران یک مجموعه توافقاتی از ساخت رآکتور اتمی جدید، تداوم ساخت ؤاکتور در بوشهر، تحویل موشکهای زمین به هوای اس 300 را امضا کردند؛ مسکو برای سال‌ها اس 300 را تا حدودی به خاطر فشار اسرائیل و آمریکا تحویل نداده بود. حالا آنها در حال مذاکرات برای تحویل هواپیهای جنگنده پیشرفته هستند».

مقام پیشین موساد افزود: «این اواخر، دو کشور در حال همکاری نظامی و اطلاعاتی به منظور حفاظت از حکومت بشار اسد بوده‌اند. این موضوع به استفاده جنگنده‌های روسیه از پایگاه هوایی شهید نوژه ایران برای انجام حمله به سوریه منجر شد. این اولین باری بود که روسیه از یک پایگاه خارج از خود برای حمله به کشور ثالث استفاده کرد و همچنین اولین بار بود که ایران به یک کشور خارجی اجازه استفاده از پایگاه هوایی خودش را داد. اگرچه توافق در این باره موقت بوده و به دلیل انتقاد داخلی در ایران به تعلیق درآمد اما انتشار یک بیانیه نشان داد که در صورت ضرورت، این اقدام دوباره برقرار خواهد شد(اجازه استفاده از پایگاه هوایی ایران)».

رئیس سابق بخش تحقیقات موساد در ادامه هشدار داد: «این تحولات، جایگاه ایران به عنوان بازیگر کلیدی در صحنه خاورمیانه را تقویت می‌کند و به آن نقش مهمی در هر توافقی در آینده در خصوص عراق و سوریه می‌دهد. دو پیامد این تحولات، تقویت ایران و حزب‌الله و تضعیف محور کشورهای سنی به رهبری عربستان سعودی است که هر دوی آنها به نفع اسرائیل نیست».

او ادامه داد: «در سال‌های اخیر به نظر می‌رسد شاهد بهبود قابل توجه روابط اسرائیل با روسیه هستیم اما آیا این به معنای آن است که می‌تواند در موضوعات کلیدی مربوط به امنیت اسرائیل، بین این دو منافع متضاد وجود داشته باشد؟ خوب می‌بینید که منافع روسیه، تقویت نفوذ و تاثیرگذاری آینده دشمنان اسرائیل است: ایران و حزب‌الله در سوریه، عراق و لبنان».

«شین» ادامه می‌دهد: «این تحولات در شرایطی که برای روسیه و متحدان منطقه‌اش بسیار مطلوب است، در حال حادث شدن است. آمریکا علاقه‌ای به افزودن به سرمایه‌گذاری و مداخله در منطقه ندارد و خواهان آن است که باقی ماندن اسد در قدرت و افزایش مداخله روسیه در منطقه را بپذیرد تا آنجایی که این موضوعات به شکست داعش کمک کند».

رئیس سابق بخش تحقیقات موساد می‌نویسد: «ترکیه هم که نگران تاثیر تجزیه سوریه بر وضعیت کردها است، مایل به پذیرش اسد و تقویت ایران و روسیه است. عربستان سعودی نگران افزایش قدرت محور شیعیان است اما جدا از تداوم ارسال تسلیحات و پول به گروه‌های اپوزیسیون در سوریه، قادر به ایجاد تغییر در وضعیت کلی آن ندارد».

او اذعان می‌کند: «اسرائیل نمی‌تواند بر مسیر تحولات اثر بگذارد. تداوم گفتگو با روسیه مهم است و علی رغم تضاد منافعمان، باید انجام شود. اگر محور سنی در برابر محور شیعه ضعیف شود، همکاری(اسرائیل) با کشورهای عرب سنی شاید جذابیت کمی داشته باشد. تجدید روابط با آنکارا هم به واسطه تغییر آشکار مسیر و جهت سیاست ترکیه با محدودیت دچار محدودیت خواهد شد. ».

رئیس سابق بخش موساد با این توصیه یادداشتش را پایان می‌دهد: «اسرائیل به منظور حفاظت از منافع منطقه‌ای خودش، ضروری است گفتگو با دولت آینده آمریکا را تا حد ممکن تقویت کند».
  
 
 



منبع: فارس







زمانبندی انتشار: 3 شهريور 1395 - 18:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن