تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك عالم برتر از هزار عابد و هزار زاهد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869766045




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فائزه هاشمی رفسنجانی: برخی اصلاح‌طلبان خائن هستند


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: دختر هاشمی رفسنجانی برخی اصلاح‌طلبان را خائن نامید.

به گزارش تراز ،فائزه هاشمی از محکومین امنیتی و دختر هاشمی رفسنجانی عصر امروز (سه‌شنبه، 2 شهریور) در نشست حزب اراده ملت با موضوع «احزاب و آینده اصلاحات» حضور یافت و از خیانت برخی اصلاح‌طلبان سخن به میان آورد.

 این محکوم امنیتی که سابقه حمایت از جریان بهائیت را در کارنامه دارد، با اشاره به نقش احزاب در اداره کشور گفت: نقش احزاب در اداره کشور و برگزاری انتخابات نقش مهمی است. اگر احزاب کارکرد واقعی داشته باشند بسیار تعیین‌کننده هستند و بالعکس اگر انسجامی که برای انتخابات لازم است نداشته باشند، دچار مشکل می‌شوند.

فائزه هاشمی با بیان اینکه ما به عنوان احزاب نقش حزب را جدی نگرفته‌ایم و آموزشهای لازم را نداریم گفت: با همه مشکلات احزاب توانستند موفق عمل کنند.

عضو مرکزیت مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه یکی از مسائل قابل توجه در کشورهای توسعه یافته این است که دو حزب اصلی در آن کشورهای وجود دارد، ادعا کرد که تعدد احزاب در کشور ما یک مشکل است. در جامعه ما احزاب اصلاح‌طلب که عضو «شورای هماهنگی جبهه اصلاحات» هستند 22 حزب است و تعدادی نیز خارج از این شورا هستند.

وی افزود: تعداد احزاب اصولگرا کمتر از تعداد احزاب اصلاح‌طلب نیست؛ بالای 250 حزب در خانه احزاب داریم که باعث می‌شود انسجام لازم اتفاق نیفتد.

فائزه هاشمی درباره انتخابات 94 اظهار کرد: «شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان» حرکت مثبتی بود ولی ایراداتی داشت اما همین که توانستیم دور هم جمع شویم، حرکت مثبتی بود.

دختر هاشمی رفسنجانی با اشاره به انتخابات سال 84 با بیان اینکه در آن سال به وحدت نرسیدیم، مدعی شد: انتخابات آن سال نیز تا حدودی مشکلاتی داشت و شک داریم نتیجه واقعی بود یا خیر.

وی درباره انتخابات 94 با بیان اینکه تا زمان برگزاری انتخابات بسیار خوب پیش رفتیم و اکثریت را داشتیم ابراز عقیده کرد: اصلاح‌طلبان با برنامه‌ریزی می‌توانستند فراکسیون اکثریت را شکل بدهند اما دچار تفرق شدیم و بخشی از اصلاح‌طلبان از لاریجانی حمایت کردند.

فائزه هاشمی رفسنجانی افزود: برخی از دولت  از لاریجانی حمایت کرد و متاسفانه این تجربه‌ای منفی برای ما شد.

عضو مرکزیت حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه ما باید برای انتخابات پیش رو خودمان را ارزیابی کنیم، اظهار کرد: شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان بر اساس تجربیات مثبت و منفی گذشته باید نقاط ضعف را برطرف کند و با یک برنامه‌ریزی منسجم می‌توانیم به پیروزی برسیم.

این محکوم امنیتی درباره وضعیت جریان اصولگرا در انتخابات سال آینده نیز مدعی شد: جریان اصولگرا هنوز نتوانسته‌اند به وحدت برسند و نتوانسته‌اند افق روشنی پیدا کنند. حتی تعدادی از افراد اصولگرا در حال بررسی این هستند که از روحانی حمایت کنند و این نشان می‌دهد که چهره شاخصی برای انتخابات سال آینده ندارند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به اینکه مردم در انتخابات گذشته جواب خوبی به ما داده‌اند و این نشانه آگاهی عمومی و حرکت مردم به سمت بلوغ است خاطر نشان کرد: برخی اصلاح‌طلبان در رای به ریاست مجلس دهم به مردم خیانت کردند. 
 
 



منبع: تسنیم







زمانبندی انتشار: 2 شهريور 1395 - 18:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن