تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به خدايى كه جانم در اختيار اوست، وارد بهشت نمى شويد مگر مؤمن شويد و مؤمن نمى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819760674




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اختراع «نانو كامپوزيت تقويت‌كننده خاك بستر»


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اختراع «نانو كامپوزيت تقويت‌كننده خاك بستر»
اختراع «نانو كامپوزيت تقويت‌كننده خاك بستر» با تأیید شورای تخصصی ارزیابی اختراعات پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، گواهی تأییدیه علمی را از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران اخذ کرد.
               داود معروفی مسئول مرکز مالکیت فکری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با اعلام این خبر اظهار کرد: اختراع «نانو كامپوزيت تقويت كننده خاك بستر» را دكتر عبدالحسين حداد عضو هيأت علمي گروه ژئوتكنيك- دانشكده مهندسي عمران دانشگاه سمنان، مهندس فواد چنگيزي دانش آموخته كارشناسي ارشد ژئوتكنيك این دانشگاه و پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان در اداره کل مالکیت صنعتی به شماره 85514 در سال 1394 به ثبت رسانده بودند و حالا موفق به اخذ تأییدیه علمی این اختراع از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران شدند.
دکتر حداد مخترع این دستگاه در توضیح این اختراع گفت: ساخت راه‌ها، پل‌ها و ساير ابنيه و سازه‌ها بر روي زمين‌هاي سست و نرم و مشكلات ناشي از اين امر همواره يكي از چالش‌هاي مهم در مسير اجراي پروژه‌هاي عمراني بوده و آسيب‌ها و خرابي‌هاي وارده بر سازه‌ها ناشي از نشست زمين و يا گسيختگي آن موجب پديد آمدن مخاطرات جدي جاني و مالي براي ساكنين و يا كاربران اين سازه‌ها مي‌شود.
این مبتکر سمنانی ادامه داد  در این طرح برای مقاوم‌سازی و تثبيت زمين‌هاي سست، برای اولین بار به‌طور همزمان از دو ماده نوین که شامل الیاف بازیافتی پلی‌استر و نانو ذرات است ،استفاده شده است.
وی با بیان اینکه برای بررسی میزان افزایش مقاومت خاک بستر در اثر استفاده از این نوع نانو کامپوزیت، نمونه‌هایی از خاك سست تثبيت شده با درصدهای مختلف نانو سیلیس و الیاف بازیافتی پلی‌استر ساخته و مورد آزمایش قرار گرفته است افزود : ارزیابی و مقایسه نتایج بیانگر افزایش قابل ملاحظه مقاومت فشاری و مقاومت برشی خاک بستر اصلاح شده نسبت به خاک بستر طبیعی است . این مخترع گفت : مرمت و بهسازی پي و شالوده ساختمان‌های تاریخی از ديگر كاربردهاي اين نوع مواد تثبيت كننده است.
وی افزود: كاربرد اين نوع نانو کامپوزیت در امر بهسازي خاك هاي سست و نرم باعث افزایش مقاومت برشي خاک شده و از اين رو در دراز مدت موجب دوام و استحكام بيشتر بستر راهها و سازه هاي احداث شده در سطح زمين و کاهش آلودگیهاي زیست محیطی و هزینه‌هاي ناشي از احداث و بهره برداري طرحهای عمرانی بر روي خاك هاي بهسازي شده می‌شود.




تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن