واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: استانها > فارس - «خبرجنوب» نوشت: استاندار فارس به مدیران دستگاه های اجرایی هشدار داد همه عملکرد آن ها در حوزه اقتصاد مقاومتی چه مثبت و چه منفی به وزارتخانههای مربوطه ارسال می شود.
محمد علي افشاني در ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي افزود: مديران دستگاه هاي اجرايي استان ملزمند حداكثر تا پنجم هر ماه گزارش عملكرد خود را در زمينه اقتصاد مقاومتي به اين ستاد تحويل دهند.
وي گفت: اين گزارش ها بدون هيچ چشمپوشي به وزارتخانه ها ارسال ميشود چه گزارش مديراني كه در اين زمينه موفق بودهاند و پيگيري امور كرده و دستاوردي در اين زمينه داشته اند و چه مديراني كه در اين خصوص دچار اهمال، كوتاهي و سستي بوده اند.
افشاني با بيان اين كه پروژه هاي نيمه كاره بايد با برنامه ريزي به سرانجام برسد افزود: مهمترين مصداق تلاش مديران دستگاههاي اجرايي استان تلاش آن ها براي واگذاري پروژههاي نيمه كاره به بخش خصوصي است. متاسفانه سرمايه گذاري هاي كلاني در اين پروژه ها صورت گرفته اما پروژه هاي مذكور و سرمايه گذاري هاي صورت گرفته خاك میخورند، اين در حالي است كه هر يك روز كه زودتر از اين پروژه ها بهره وري شود هم بهرهوري منابع افزايش مييابد و هم مردم از ثمرات اين پروژه ها بهره مند مي شوند.
استاندار فارس با تاكيد بر اين كه مديران دستگاه هاي اجرايي استان بايد شخصاً در جلسات ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي حضور پيدا كنند افزود: مديران از معرفي معاونين خود در اين جلسات خودداري كنند و حتي اگر قرار است به همايش و سميناري در تهران بروند بايد از قبل از ستاد اقتصاد مقاومتي اجازه گرفته و مراتب را اطلاع دهند اما اگر جلسه اي در تهران يا اشخاصي در وزارتخانه ها دارند بايد اين جلسات را به تعويق انداخته و در جلسه فرماندهي ستاد اقتصاد مقاومتي حضور پيدا كنند.
وي با اشاره به اين كه فارس در جذب تسهيلات رونق واحدهاي توليدي مقام اول را در كشور دارد افزود: اين تسهيلات 16 هزار ميليارد تومانی براي 7500 واحد توليدي است كه فارس با جذب 72 ميليارد تومان رتبه اول و بعد از آن استان سمنان با 65 ميليارد تومان رتبه دوم را دارد.
افشاني با بيان اين كه تحقق اقتصاد مقاومتي به معناي انجام كارهاي بزرگ و خاص نيست افزود: اقداماتي از اين دست و يا تكميل آزاد راه شيراز- اصفهان، تصويب اجراي آبياري تحت فشار در 30 هزار هكتار از اراضي كشاورزي فارس، راه اندازي و تشكيل 38 شركت جديد دانش بنيان در سال جاري، حل مشكل 213 واحد مشكل دار و يا تصويب اجراي 3 طرح آب شيرين كن از محل سرمايه هاي غير دولتي از جمله اقداماتي است كه نتيجه آن تحقق اقتصاد مقاومتي است.
استاندار فارس با تاكيد بر اين كه ديگر نبايد فردي در استان در سمت مديريت باشد اما با 24 بند اقتصاد مقاومتي آشنايي نداشته باشد در خصوص عدم هدف گذاري به صورت كمي براي تحقق اقتصاد مقاومتي گفت: دليل اين امر آن است كه هنوز بسياري از زوايا براي ما روشن نيست به عنوان مثال چه ميزان طرح از سوي بخش خصوصي پيشنهاد داده مي شود؟ چه تعداد از اين طرح ها به سرانجام مي رسد؟ آيا محصول واحدهاي جديد و يا واحدهاي راكدي كه مجدداً راه اندازي شده قابل رقابت با محصولات جديد هست يا نه؟ پاسخ به اين سوالات نياز به گذر زمان دارد و از هم اكنون نميتوان اين مورد را پيش بيني كرد.
اين درحالي است كه هدف گذاري كمي بسيار تاثيرگذارتر از هدف گذاري كيفي است اما متاسفانه بنا به دلايل گفته شده امكان انجام آن نيست. 46
یکشنبه 24 مرداد 1395 - 09:05:07
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]