تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ياد خدا عقل را آرامش مى دهد، دل را روشن مى كند و رحمت او را فرود مى آورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869304901




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حضرتی:‌ برخی وزیران حتی روزنامه نمی‌‌خوانند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری فارس: الیاس حضرتی در همایش چشمان بیدار که به مناسبت پاسداشت روز خبرنگار تهران برگزار شد، اظهار کرد: در سال به یاد عزیزی که در لباس خبرنگاری و در صحنه تهیه خبر در افغانستان شهید شد، روزی به نام خبرنگار نام‌گذاری شده است.

وی بیان کرد: آنچه برای خبرنگار و اهالی رسانه اهمیت دارد و مایه خشنودی آنها می‌شود این است که رسالت خبری و مطبوعاتی خود را به خوبی انجام دهند.

نماینده مردم شهرستان‌های تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در دولت تنها وزیر بهداشت به رسانه اهمیت می‌دهد و بقیه مسؤولان به رسانه اهمیت نمی‌دهند و بسیاری از وزیران حتی روزنامه هم نمی‌خوانند، افزود: مهم‌ترین هدف و رسالت خبرنگاران کشف و نشر حقیقت است که بشر تشنه آن است، حقیقت آب زلالی است که هیچ مسمومیتی در آن وجود ندارد.

حضرتی خاطرنشان کرد: مردم به دلیل گرفتاری‌های مختلف توان ریشه‌یابی و آسیب‌شناسی تمام مشکلات را ندارند و نمی‌توانند هسته اصلی مسائل را کشف کنند، این کار بر عهده خبرنگاران و اصحاب رسانه است.

نماینده مردم شهرستان‌های تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی گفت: عده‌ای به دلیل تحصیلات، استعداد یا روحیه شخصی و حقیقت‌جویی لباس مقدس خبرنگاری را بر تن می‌کنند.

وی اظهار کرد: خبرنگاران به عنوان دیده‌بان، موضوعات، حوادث و ریشه مسائل را می‌بینند و به شکل قابل فهم برای همگان بیان می‌کنند، آنها نسبت به فساد، مشکلات و مسائل پشت پرده هشدار می‌دهند.

حضرتی بیان کرد: برای خبرنگار زیباتر از این نیست که مطلبش دیده شود و همچنین اثرگذار باشد، اگر خبرنگاران مورد بی‌مهری قرار گیرند در وهله اول به خود و قلمشان و در مرحله بعد به فرهنگ مردم شک می‌کنند.

نماینده مردم شهرستان‌های تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: 10 تا 12 سال قبل رسانه‌ها درباره بحران‌های اجتماعی هشدار دادند اما به دلیل سیاه‌نمایی توبیخ شدند.

وی خاطرنشان کرد: چندی قبل وزرای کشور و اطلاعات و تنی چند از مسؤولان بلندپایه نظام با مقام معظم رهبری نشست داشتند تا بحران‌های اجتماعی را توضیح دهند، روزنامه‌ها 10 سال قبل این مسائل را هشدار داده بودند اما توجهی به آن نشد و امروز بسیاری از این معضلات ریشه‌دار شده‌اند.

حضرتی گفت: اگر به اطلا‌ع‌رسانی درست توسط دلسوزان نظام توجه نشود قطعاً به قهقرا خواهیم رفت و سقوط می‌کنیم.

نماینده مردم شهرستان‌های تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: زمان مهم‌ترین عنصر تعیین‌کننده در کار خبرنگاری است و خبرنگاران نباید این بحث را از دست بدهند.

وی بیان کرد: رژیم آل سعود با اینکه به هیچ کدام از مبانی دمکراسی پایبند نیست اما ارزش رسانه را بهتر از ما می‌داند با هزینه بسیار در این مسیر گام برمی‌دارد.

حضرتی تصریح کرد: اگر مسؤولان توجهی به رسانه نداشته باشند و از خواب غفلت بیدار نشوند اوضاع نابسامان می‌شود.

نماینده مردم شهرستان‌های تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: انقلاب ما انقلابی نجات‌بخش است و پیام‌های الهی برای جهان دارد اما این پیام‌ها که در قالب نظام جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته به خوبی منتقل نشده است.




۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن