تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى حكمتى كه در قلب منافق جا مى‏گيرد، در سينه‏اش بى‏قرارى مى‏كند تا از آن بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826686375




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کودکان سوری از مرگ چه تصوری دارند؟/ یک پدر جنگ‌زده: دخترم نمی‌داند مرگ واقعی چه چیزی است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: کودکان سوری از مرگ چه تصوری دارند؟/ یک پدر جنگ‌زده: دخترم نمی‌داند مرگ واقعی چه چیزی است
5 سال است که جنگ در سوریه، زندگی همه افراد را تغییر داده است، اما بیش از همه زندگی کودکان تغییر پیدا کرده است.
آفتاب‌‌نیوز : در این رابطه پدری که به همراه 6 فرزند و همسرش در حلب زندگی می کند مطلبی را به زبان عربی در «سی‌ان‌ان» نوشته که به زبان انگلیسی هم ترجمه شده است که در ادامه می خوانید؛


من تلاش زیادی کردم که به فرزندانم، مخصوصا آن هایی که پس از جنگ به دنیا آمدند توضیح بدم چه اتفاقی در حال رخ دادن است، اما این آسان نیست.


در نتیجه مجبور می شوم برای آنها افسانه هایی بگویم از جنگ بین حق و باطل، انقلابمان و خواسته های خود برای آزادی.


به گزارش خبرآنلاین؛ با گذشت 5 سال از جنگ، کودکان با صدای هواپیماها آشنا هستند؛ برخی از آن‌ها از ترسشان فریاد می زنند، برخی اشک می‌ریزند و برخی از آن ها هم می‌خندند. آنها با جریانی از سوال ها من را بمباران می کنند.


سوال هایی از این قبیل؛ چه کسی بمباران می‌کند؟ چرا؟ هواپیماها از کجا می‌آیند؟ و خلبان آنها چه کسی است؟


دختر 5 ساله من، در جنگ به دنیا آمده بود و هیچ چیز از زندگی معمولی نمی‌داند. او عادت کرده است که خیابان ها را آشفته و پر از لاشه‌های مختلف آدم‌ها، خانه‌ها را بدون سقف و دیوار و درختان را سوخته ببیند.


او یک بار هم از من نخواست تا او را به پارک، زمین بازی و یا تئاتر ببرم چون همه این‌ها قبل از به دنیا آمدن او از بین رفته بودند.


تنها چیزی که دختر من می داند، کشته شدن به علت بمب است، او حتی نمی داند مرگ طبیعی چه چیزی است. هنگامی که یکی از همسایه‌های ما فوت کرد دختر من از پرسید آیا او  "در انفجار یک بمب کشته شده است یا در یک تیراندازی؟"


وقتی به او گفتم هیچ کدام، دخترم دقایقی فکر کرد و گفت: «پس چگونه او مرد؟» بسیار سخت بود تا به او توضیح بدهم مرگ طبیعی چه چیزی است.


بزرگترین فرزند من، ابراهیم 10 سال سن دارد یک بار وقتی او به مغازه‌ای برای خرید رفته بود، حملات هوایی منجر شد او از شکم و پا زخمی شود و حتی نزدیک بود بمیرد. از آن روز تاکنون او هر صدای عجیب و بلندی که می‌شنود، می ترسد. این صدا می‌تواند صدای یک خودرو، هواپیما و حتی یک موتورسیکلت باشد.


هر صدایی که می آید او فکر می کند که علتش بمبی است که او را زخمی کرد. یک بار وقتی سوار موتور بودیم و صدای بلندی آمد او از موتور به بیرون پرید.


حضور داشتن در حلب به این معنی است که شما همیشه در خطر هستید؛ هیچ ساعتی نیست که من با خانواده ام تماس نگیرم تا مطمئن شوم در امنیت هستند.


ما سعی کردیم او را دلداری بدهیم


یک بار من از همسایه خبر حملات هوایی را شنیدم به خانه برگشتم و متوجه شدم ابراهیم هنوز به خانه برنگشته است. بیش از یک ساعت من زیر آوار دنبال ابراهیم بودم اما او را پیدا نکردیم. سپس در بیمارستان ها به دنبالش رفتیم که او را پیدا کردیم.


باورم نمی شد که پسرم زنده است، خاک و خون زخم هایی که روی شکم و پاهایش وجود داشت را پوشانده بودند، ساعاتی بعد ابراهیم وارد اتاق عمل شد. شرایط او وخیم بود اما بالاخره به‌هوش آمد.


ابراهیم اشک می ریخت و هضیان می‌گفت. ما سعی کردم او را دلداری بدهیم و به او بگوییم که یک قهرمان است.


در آن هنگام او نپرسید که چه کسی او را بمباران کرده است، او حتی نپرسید چه کسی این کار را کرده است چون برای او مهم نبود. او فقط نگران پای خود بود چون پایش را احساس نمی کرد.


او البته جرعت این که از پای خود سوال کند هم نداشت زیرا می ترسید ما پاسخ دهیم: "بله، آنها پای تو را قطع کرده اند."


ما سعی کردیم تا او را قانع کنیم که این درست نیست، که او پایش را از دست نمی‌دهد که حالش خوب می شود. اما ابراهیم باور نمی کرد. تنها راه حل این بود که از پای او عکسی بگیرم و به خودش نشان دهم تا باور کند هیچ مشکلی نیست.


*** در ۱۱ مارس ۲۰۱۴، صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد تعداد کودکانی که در سومین سال جنگ در سوریه آسیب دیده‌اند، دو برابر شده، آمار کودکانی که از مارس سال قبل تحت تأثیر این جنگ قرار گرفته‌اند از دو میلیون به پنج میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسیده و حدود یک میلیون کودک در مناطق و شهرهای محاصره شده به غذا، دارو و کمک‌های بشردوستانه دسترسی ندارند. همچنین این صندوق خواستار پایان سریع خشونت‌ها و امکان دسترسی امداگران به کودکانی شد که در شهرهای مناطق مختلف در محاصره بودند و در مورد شرایط آینده پنج و نیم میلیون کودک داخل سوریه و یا در کمپ‌های پناهندگان در کشورهای همسایه هشدار داد.


منبع: سی ان ان








۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن