تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871541980




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرآیند نانوالکتروشیمیایی برای شمارش سلول های گلبول قرمز - خبرگزاری علم و فرهنگ


واضح آرشیو وب فارسی:سینا پرس: سیناپرس: محققان دانشگاه آکسفورد موفق به ارائه فرآیند نانوالکتروشیمیایی شدند که با استفاده از آن می توان به سرعت سلول های گلبول قرمز را شمارش کرد.شمارش سلول های خونی کاری رایج در پزشکی است که معمولا پیش از انجام جراحی ها و زمانی که عفونت در بدن وجود داشته باشد انجام می شود. در میان سلول های خونی، سلول های گلبول قرمز از رایج ترین گزینه های شمارشی محسوب می شود.  اخیراً محققان دانشگاه آکسفورد موفق به ارائه فرآیند نانوالکتروشیمیایی شدند که به سرعت می تواند تعداد سلول های گلبول قرمز را بشمارد. این روش می تواند میزان فعالیت های سلول های گلبول قرمز را در مقابل پراکسیدهیدروژن نشان دهد. شمارش این سلول ها زیرمیکروسکوپ کاری زمانبر و دشوار است و باید آن را با روش های خودکار جایگزین کرد. هر چند که چنین کاری مستلزم ادوات و تجهیزات پیشرفته است. بنابراین محققان همیشه به دنبال روشی جایگزین هستند که با دقت، سرعت و ارزان بتواند این کار را انجام دهند. ریچارد کمپتون و همکارانش موفق به انجام این کار شدند. در این روش 5 میکرولیتر از خون روی یک الکترود گرافیت زیست سازگار قرار داده می شود و ولتاموگرام از روی آن گرفته می شود. سپس با بافر خالص سیگنال های الکتروشیمیایی روی الکترودها به دست می آید که این سیگنال ها ماحصل احیاء اکسیژن حل شده در آن است. سلول های گلبول قرمز دارای مقادیر زیادی اکسیژن هستند که این موجب افزایش سیگنال ها خواهد شد. با استفاده از رصد سیگنال ها می توان غلظت سلول های گلبول قرمز را شناسایی کرد. تنها چیزی که در این روش نیاز است، یک ابزار الکتروشیمیایی تجاری و یک الکترود است. افزودن پراکسیدهیدروژن می تواند مقدار سیگنال ها را تقویت کند. دلیل این امر، نقش مؤثر این ماده در تولید اکسیژن و آب است که این کار با کمک آنزیم های پراکسیداز گلوتاتیون و کاتالاز انجام می شود؛ آنزیم هایی که درون سلول های گلبول قرمز وجود دارند. این آنزیم ها درون سلول های خونی برای خنثی کردن مواد سمی هستند. به گزارش ستاد توسعه فناوری نانو،این گروه تحقیقاتی، میکروالکترود کربنی را به جای الکترود گرافیتی مورد استفاده قرار دادند. نتایج نشان داد که میزان پیک ها به سرعت کاهش می یابد و همچنین بازگشت به سیگنال های زمینه به آهستگی اتفاق می افتد. نتایج این پروژه در قالب مقاله ای در نشریه Angewandte Chemie منتشر شده است.


شنبه ، ۳۰مرداد۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سینا پرس]
[مشاهده در: www.tnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن