تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819594904




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون توسعه وزارت بهداشت در گفت‌و‌گو با فارس: 50 درصد بيمارستان‌هاي كشور نيازمند اصلاح فيزيكي هستند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون توسعه وزارت بهداشت در گفت‌و‌گو با فارس: 50 درصد بيمارستان‌هاي كشور نيازمند اصلاح فيزيكي هستند
خبرگزاري فارس: معاون توسعه وزارت بهداشت گفت: 50 درصد بيمارستان‌هاي كشور نيازمند اصلاح فضاي فيزيكي هستند كه اين كار را با اولويت اورژانس‌هاي بيمارستاني شروع كرده‌ايم.


رحمت الله حافظي در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعي فارس‌ افزود: ستاد وزارت بهداشت فقط وظيفه سياستگذاري كلان كشوري را به عهده دارد بر اين اساس نقطه ضعف فضاي فيزيكي بيمارستان‌هاي دولتي به رؤساي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي منتقل شده است و از دانشگاه‌هاي علوم پزشكي انتظار داريم خودشان براي رفع اين مشكل برنامه‌ريزي كنند.
معاون توسعه منابع و مديريت وزارت بهداشت اضافه كرد: از مجموع 570 بيمارستان دولتي كشور بخشي نوساز هستند و تازه به بهره‌برداري رسيده‌اند و از نظر ظاهر و فضاي فيزيكي مشكل ندارند اما حدود 50 درصد بيمارستان‌هاي دولتي كشور قطعاً نيازمند نوسازي هستند.
وي در زمينه مقاوم سازي بيمارستان‌ها نيز توضيح داد: از مجموع 80 هزار تخت بيمارستاني در كشور حدود 15 هزار تخت با عمر بالاي 50 سال قطعاً فرسوده و در شرايط غير مقاومند كه با دستور وزير بهداشت برنامه ميان مدت 3 ساله و بلندمدت 10 ساله براي جايگزين شدن و مقاوم سازي اين بيمارستان‌ها در دست تهيه است.
وي در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره تغيير چارت تشكيلاتي وزارت بهداشت توضيح داد: ساختار تشكيلاتي وزارت بهداشت قديمي و مربوط به 10 سال پيش است و جوابگوي نياز امروز جامعه نيست،‌ گذشت زمان، رشد جمعيت و فعاليت‌هاي جديد حوزه سلامت شرايطي را به وجود آورده است كه ساختار وزارت بهداشت بايد متناسب با آن تغيير كند.
حافظي گفت:‌ بر اين اساس ساختار جديد چارت اداري وزارت بهداشت بازنگري شد و در ارديبهشت سال گذشته به تصويب سازمان مديريت و برنامه‌ريزي سابق هم رسيد اما با تغييرات كارشناسان مركز توسعه و تحول اداري وزارت بهداشت، تيم جديد ايرادات علمي و منطقي بر آن ساختار وارد كرد.
وي افزود: برخي از ايراداتي كه بر ساختار مصوب تشكيلاتي وزارت بهداشت وارد شد، نشان دهنده مقايرت برخي بخش‌هاي آن با استانداردهاست و چون منطقي بود پذيرفتيم. قرار شد چارت جديد تشكيلاتي تصويب شود،‌ اكنون مطالعه جديد براي تدوين چارت تشكيلاتي جديد وزارت بهداشت شروع شده است و پس از تدوين نهايي، پيشنهاد جديد براي اظهار نظر به دانشگاه‌هاي علوم پزشكي ارسال مي‌شود تا پس از بازنگري مصوب شود.
وي گفت: در چارت جديد تعداد ادارات مهم نيست و هدف كم يا زياد شدن ادارت نيست بلكه اين ساختار بايد بتواند نياز جامعه را در حوزه مسئوليت‌هاي وزارت بهداشت پاسخگو باشد.
انتهاي پيام/
 چهارشنبه 29 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 211]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن