واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: استانها > مازندران - دکتر محمود صادقی رئیس این مرکز، در نشست با اصحاب رسانه با تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی اظهار کرد: پایدار شدن یک موفقیت و دستاورد یا یک اتفاق خوب منوط به این است که مبلغان و خبرگزاریها در آن حوزه با انصاف و با اخلاق بنویسند چون نوشته آنها در تاریخ ثبت شده و مردم با نوشتار آنها برای آن مرکز قضاوت میکنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرانلاین از بابل ،وی با اشاره به اهیمت و نقش رسانه در اطلاعرسانی افزود: با افزایش آگاهی مردم در حوزههای مختلف جلوی بسیاری از بیماریها و اتفاقات گرفته می شود.
رئیس بیمارستان آیتالله روحانی(ره)بابل تصریح کرد: وظیفه ما خدمت در حوزه سلامت است که طبق تعریف باید بیماران را درمان کنیم و در ارتقا سلامت جامعه گام برداشته و به حد مطلوب برسانیم، از وقوع بیماری جلوگیری کنیم اما این مهم در عصر کنونی امکانپذیر نیست مگر اینکه از سوی رسانههای مکتوب و مجازی اطلاعرسانی لازم در حوزه پیشگیری صورت گیرد.
دکتر صادقی با اشاره ه این که بیش از 40 درصد مراجعات خارج از شهرستان بابل می باشد گفت : در 5 ماهه اول سال 95 بیش از 18 هزار مراجعه کننده بستری ، 94 هزار مراجعه سرپایی در این مرکز صورت گرفته و همچنین تعداد جراحی قلب باز 415 ، آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی 2150 مورد بوده است.
این مسؤول خاطرنشان کرد: اتفاقی در جامعه رخ نمیدهد مگر اینکه فرهنگسازی شود و فرهنگسازی مگر با اطلاعرسانی ممکن نیست و نقش خبرنگاران در ارتقا و بهبود کیفیت بسیار تاثیرگذار است.
دکترصادقی با اشاره به اینکه مسؤولان به کمک رسانه میتوانند حرف خود را به مردم منتقل کنند، یادآور شد: بیمارستان آیتالله روحانی بابل حدود هزار و 100 پرسنل درمانی و پشتیبانی و تعداد زیادی پزشک دارد که در مسیر خدماترسانی به مردم بابل و استان گام برمیدارند.
وی اضافه کرد: مردم اربابان خدمت ما هستند نه مراجعه کنندگان و این افتخار برای ما کافی است که خدمات ما سلامت همشهریان را رقم میزند اگر چه در هر حوزهای مشکلات و نقصهایی است اما تمام تلاش مسؤولان رفع این نواقص است.
رئیس بیمارستان آیتالله روحانی بابل ادامه داد: با آغوش باز پذیرای نقد و انتقاد سازنده برای بهبود و ارتقا خدماتدهی در این مرکز بوده تا به کمک پیشنهادات شما در راستای رفع کمبودها اقدام کنیم.
دکترصادقی گفت: با توجه به تعداد بیشمار مراجعه کنندگان از استان برای دریافت نوبت، تمهیداتی اتخاذ شد که به شکل تلفنی، پیامکی و اینترنتی برای بخشهای مختلف نوبتدهی انجام شود تا بیماران نیازی به مراجعه حضوری با توجه به بعد مسافتی نداشته باشند.
ایشان بیان داشت : برای نخستینبار به شکل آزمایشی این طرح در بخش آزمایشگاه بیمارستان آیتالله روحانی بابل بزودی اجرا میشود تا در صورت کسب نتایج مثبت آن را برای سایر بخشها اجرایی کنیم.
این مسؤول از افزایش تخت این مرکز خبر داد و افزود: با اجرای طرح تحول نظام سلامت 70 تخت به بیمارستان آیتالله روحانی بابل اضافه شد.
* مراجعه روزانه 3 هزار نفر به بیمارستان آیتالله روحانی
آقای محسن قائمی مدیر بیمارستان آیتالله روحانی بابل نیز اظهار کرد: خبرنگاران پرتلاشترین قشر جامعه هستند که با دل کار میکنند.
وی افزود: بیمارستان آیتالله روحانی (ره) بابل بزرگترین بیمارستان شمال کشور با 511 تخت و یک هزار و 100 پرسنل منشا خدمات ارزنده به مردم بابل و استان است.
مدیر بیمارستان آیتالله روحانی (ره) بابل تصریح کرد: خدمات جراحی قلب اطفال ، جراحی قلب باز،اندوسونوگرافی، انتروسکوپی و درمان آریتمیهای قلبی از خدمات منحصر به فرد این مرکز است.
این مسؤول با اشاره به اینکه طرح تحول نظام سلامت ارزندهترین اقدام دولت تدبیر و امید است، خاطرنشان کرد: طرح نظام تحول در واقع تحول در نظام پرداخت بیمار است که با هدف کاهش هزینه بیمار به 3 تا 10 درصد، ارائه بسته خدمات از جمله تجهیزات و امکانات و طرح تکریم ارباب و رجوع است.
آقای قائمی گفت: مرکز روزانه 3 هزار مراجعه کننده در حوزه درمانی دارد که به طبع مشکلاتی را هم به دنبال دارد اما میتوان با تعامل حل کرد.
* خبرنگار نباید وقایع نگار باشد
معاون آموزش بیمارستان آیتالله روحانی بابل نیز با تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: مهمترین بال ترقی نظام مردم سالاری وجود خبرنگاران صدیق است که با انتقاد صادقانه خود اصلاح امور را در جامعه رقم میزنند.
دکتر محسن حقشناس با اشاره به اینکه خبرنگار باید خبرنگار باشد نه وقایعنگار افزود: این مرکز 100 هیأت علمی متخصص و غیرمتخصص دارد که قابلیت جذب مراکز بزرگ را برای کسب شرایط بهتر داشتند اما مرکز بابل را برای ارائه خدمات انتخاب کردند.
معاون آموزش بیمارستان آیتالله روحانی بابل تصریح کرد: در طرح سطحبندی وزارت خانه سیستم اجرا، دانشگاه علوم پزشکی بابل فقط مسئول پاسخگویی به بیماران شهرستان بابل می باشد در حالیکه مراجعه کنندگان به این مرکز از غرب استان مازندران و حتی استان های همجوار نیز می باشند که این امر ما را در ارائه خدمات مطلوب دچار مشکل می کند.
وی با اشاره به اینکه اولویت برای بیمارانی است که به ما ارجاع داده میشوند، خاطرنشان کرد: با وجودی که بودجه دانشگاه بر اساس جمعیت حدود 500 هزار نفری ، به ما اختصاص مییابد اما حدود 40 درصد جمعیت استان در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی بابل سرویسدهی میشوند ، گرچه این افتخار مرکز است اما امکانات ما محدود بوده و بودجه کافی به ما داده نمیشود ولی با این حال تلاش داریم تا حد ممکن پاسخگو باشیم.
دکتر حقشناس از فعال بودن حوزه پژوهش در سلامت خبر داد و گفت: خروجی مقاله پژوهشی مرکز افزایش داشته است و اساتید ما با شرکت در کنفرانسهای منطقهای و بینالمللی عملکرد مرکز بابل را نیز ارائه میدهند.
*با کمک اصحاب رسانه کیفیت و کمیت خدمات این مرکز را افزایش می دهیم
دکتر صادقی در پایان با تشکر ویژه از بذل عنایت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی بابل با راهنمایی ها و هدایتهای ارزنده ایشان اظهار امیدواری کرد که بتوانیم با کمک اصحاب رسانه کیفیت و کمیت خدمات این مرکز را افزایش دهیم.
وی خواستار جلسات منظم با اصحاب رسانه در جهت انعکاس نظرات مردم و کمک جهت رسیدن به عالیترین سطح خدمات بهداشتی درمانی شد و برای همه اصحاب رسانه آرزوی موفقیت نمود. 46
سه شنبه 26 مرداد 1395 - 10:43:40
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]