واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: دلواپستر از همه دلواپسان خود آقاي روحاني است/ کسی برای هاشمی نامه نمیفرستد/ بازی سیاسی «باهنر» با موضوع حصر!
روزنامه اعتماد در یادداشت امروز خود به وضعیت توهین کنندگان به رئیس جمهور میپردازد و معتقد است که باید با هتاکان مانند دیگر مجرمان برخورد شود.
به گزارش نامه نیوز، روزنامههای صبح سهشنبه به مسائل مهم روز پرداختهاند. روزنامه کیهان در یک سرمقاله به قلم حسین شریعتمداری با پرداختن به انتشار فایل صوتی منتصب به آیتالله منتظری با عنوان احمد منتظری در نقش پادوی انگلیس فایل صوتی پدرش را منتشر کرد نوشت: مداوای مجروحان داعش را در بیمارستانهای تلآویو و حیفا برعهده گرفته و از ملاقات خود با آنان فیلم و عکس تهیه و منتشر کرده است و اگر دهها شاهد و نشانه دیگر نظیر همراهی اصحاب فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 با این گروه تروریستی و... را که شرح آن در این نوشته کوتاه به درازا میکشد، کنار هم قرار دهیم، به این نتیجه قطعی میرسیم که اقدام احمد منتظری در همسویی با داعش صورت گرفته است هر چند با توجه به کینه عمیق این جماعت از حضرت امام(ره) بعید نیست که احمد منتظری به گونهای ناخواسته و صرفاً با انگیزه کینهتوزی علیه امام راحل(ره) به این همسویی دست زده باشد!
روزنامه اعتماد دریک مصاحبه باحداد عادل با تیتر دلواپستر از همه دلواپسان خود آقاي روحاني است/ ما گفتيم «نگرانيم» و عدهاي گفتند«اميدواريم» نوشت: اينگونه نيست كه مردم نشسته باشند و شخصيتهاي ليستها را سبك و سنگين بكنند كه فلان خانم ٣٠ ساله كه تا به حال هيچ جا حضور نداشته است نسبت به فلان آقاي ٧٠ ساله كه ٤٠ سال است در عالم سياست حضور دارد بهتر است. چنين اتفاقي در انتخابات نيفتاد. در انتخابات يك فضايي ايجاد شد و شعارهايي مطرح شد كه در جايي مثل تهران نظر اكثريت به يك شعار بيشتر جلب شد. ميخواهم بگويم كه اعتقاد ندارم كه در انتخابات اخير مجلس، شخصيتها تعيينكننده بودند، بلكه فضا موثر بود.
شرق در گزارشی با عنوان كسی برای هاشمی نامه نمیفرستد / تكذيب ارسال دعوتنامه از سوي جامعه روحانيت نوشت: دعوتنامههایی كه به مقصد نمیرسند. هفته آینده جلسه جامعه روحانیت مبارز با حضور شش عضو جدید آن برگزار میشود؛ درحالیكه چهار نفر از قدیمیترین اعضایش یعنی «ناطقنوری»، «هاشمیرفسنجانی»، «امامیكاشانی» و «حسن روحانی» مدتهاست جامعه را ترك كردهاند و حتی معلوم نیست دعوتنامه شركت در جلسات هم به دستشان برسد.
آرمان در گزارشی سفرنماینده پوتین به تهران را بررسی میکند و با تیتر پشت پرده سفر نماينده پوتين به تهران مینویسد: يك روز بعد از بازگشت ظريف از تركيه برخي از رسانههاي منطقه بويژه رسانههاي عربي خبر دادند كه احتمالا اردوغان به زودي عازم تهران خواهد شد چرا كه محمدجواد ظريف وزير خارجه ايران در جريان سفر به آنكارا ابراز علاقه كرده است كه نشست سهجانبه روساي جمهور ايران، روسيه و تركيه برگزارشود؛ از ديگر سو به نظر ميرسد كه با توجه به وضعيت تركيه و اعلام وضعيت فوقالعاده در اين كشور بعيد است كه اردوغان جز در شرايط اضطراري قصد خروج از كشورش را داشته باشد. باهمه اين اوصاف، بيشتر آنچه اكنون درباره نزديكي ايران، روسيه و تركيه در ارتباط با بحران سوريه مطرح ميشود نوعي گمانهزني رسانهاي است و بايد ديد در صحنه ميداني چه تحولاتي در پيش رو خواهد بود.
آرمان همچنین در گزارشی دیگر تحت عنوان بازی سیاسی «باهنر» با موضوع حصر! به سخنان محمدرضا باهنر در خصوص حصر میرحسین موسوی مینویسد: باهنر در ادامه افزود:«نكته دوم اين است كه از آنجا كه خيلي واضح است كه حداقل نشانه اينكه متوجه شويد فردي متنبه شده است، پشيماني او از عملكرد گذشته است، تحليل بنده اين است كه با توجه به اينكه هيچ نشانهاي از پشيماني و توبه آنها در دست نيست، امكان رفع حصر نيز منتفي است.» نایبرئيس مجلس نهم تاكيد كرد:«شايد جا داشته باشد تا به عنوان يك كنشگر مسائل سياسي كه به جرات ميتوانم ادعا كنم بيشترين ارتباط را بهصورت ماهانه، هفتگي و روزانه با رسانهها از جناحهاي مختلف سياسي دارم بگويم كه شايسته نيست برخي رسانهها با تقطيع سخناني كه در برهههاي مختلف گفتهشده و شرط زمان و مكان بر آنها مترتب است سعي كنند آرزوهاي خود را به عنوان خبر توليد كنند و خوانندگان را كاملا گيج و مبهوت كرده كه اين مطالب كي، چگونه و در چه زمان توليدشده است.»
روزنامه آرمان درمطلبی دیگر با عنوان ديدار روحاني با موسوي خوئينيها / دلواپسانِ اقتدارِ بزرگان ناکام شدند نوشت: اخيرا شنيده شد دكتر حسن روحاني با آيتا... سيد محمد موسوي خوئينيها ديدار كرده است؛ نشستي كه اگر اظهارات طرفين درآن منتشر شود، تاثيرات زيادي بر فضاي سياسي كشور خواهد داشت. يكي از اعضاي مجمع روحانيون ديدار اين تشكل با روحاني را تكذيب كرد، اما در عين حال ديدار موسوي خوئينيها با روحاني را رد نكرد و به «آرمان» گفت كه«ديدار موسوي خوئينيها با روحاني در قالب مجمع روحانيون نبوده، بلكه ديداري شخصي بوده است.»
اعتماد اما در گزارشی به توهینهای که به رئیس جمهور میشود اشاره کرد و با تیتر آنچه هتاكان بايد بدانند نوشت: اما در اين ميان نبايد از نقش قوه قضاييه در برخورد با اين هتاكان غافل شد. ما از قوه قضاييه ميخواهيم در اين باره اقدام كند. همانطور كه قوه قضاييه در مقام مدعيالعموم ميتواند مطبوعات را تعطيل كند، ميتواند در مقام مدعي العموم زماني كه به شخص دوم كشور و شخص اول اجرايي كشور توهين ميشود وارد عمل شود. دستاندركاران قوه قضاييه در اين مورد بايد جواب دهند و در مقابل اين پردهدري و گستاخي سكوت نكنند. آن هم گستاخياي كه هم تبعات امنيتي و هم تبعات بسيار منفي ديني و اخلاقي در جامعه به دنبال دارد. بنابراين به اعتقاد من در ماجراي هتاكيهاي اخير به رييسجمهور بيشترين مسووليت متوجه مسوولان قضايي است.
۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]