واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
وزیر ارتباطات دولت قبل:
رفتار احمدینژاد و قالیباف نشان میدهد نامزد میشوند
رضا تقیپور وزیر ارتباطات دولت احمدینژاد گفت: «گفته میشود آقای احمدینژاد و آقای قالیباف فعالیتهایی دارند و در میان مردم که میروند با استقبال مواجه میشوند، این برداشتی واقعی است؛ چراکه مردم خدمات و تلاشهای آنها را دیدهاند.
روز نو : رضا تقیپور وزیر ارتباطات دولت احمدینژاد گفت: «گفته میشود آقای احمدینژاد و آقای قالیباف فعالیتهایی دارند و در میان مردم که میروند با استقبال مواجه میشوند، این برداشتی واقعی است؛ چراکه مردم خدمات و تلاشهای آنها را دیدهاند.
به گزارش روز نو، اگر جوسازیهای سیاسی که معمولا نزدیک انتخابات تشدید میشود و معمولا تأثیرگذار است را کنار بگذاریم، برداشت مردم اینگونه است. به هرحال رفتار هر سه نفر؛ آقایان احمدینژاد، قالیباف و روحانی نشان میدهد که در صحنه رقابت برای ریاستجمهوری حاضر میشوند». او در ارزیابی خود از حضور محمدباقر قالیباف در انتخابات ریاستجمهوری ٩٦ به ایسنا گفت: «بیشک آقای قالیباف یکی از مدیران موفق جمهوری اسلامی بوده و از زمان جنگ تحمیلی در عرصههای مختلف فعالیت داشته است.
اما نمیتوان گفت شرایط سیاسی به نحوی شکل میگیرد که مردم بتوانند انتخابی داشته باشند که آن انتخاب به موفقیت اداره کشور بینجامد». تقیپور افزود: «من با آقای احمدینژاد کار تشکیلاتی نمیکنم و در جلسات خصوصی که توسط ایشان برگزار میشود حضور ندارم. البته به این معنا نیست که خدمات انجامشده در دولتهای قبل را نفی کنم. من هیچگاه با او مشکل سیاسی نداشتم و در سال آخر دولت نیز به دلیل مسائل مدیریتی کار وزارت را ادامه ندادم».تقیپور در رابطه با احتمال تأیید یا رد صلاحیت محمود احمدینژاد در انتخابات ریاستجمهوری ٩٦ گفت: «ملاکهای شورای نگهبان مشخص است و نمیتوان پیشاپیش در رابطه با نظر اعضای شورا قضاوت کرد. البته برای شخص آقای احمدینژاد دلیلی برای رد صلاحیت و رأی منفی نمیبینم هرچند ممکن است تا آنموقع شرایطی که شورای نگهبان در نظر میگیرد متفاوت باشد و قطعا تشخیص و رأی آنها برای همه لازمالاتباع است».
او افزود: «اگر پرونده شخصی اطرافیان آقای احمدینژاد بررسی شود میبینیم که به مسئولیتشان در دولت ربطی ندارد و مربوط به زمان دیگری است. پس جفا در حق مردم است که بگوییم چون یک فرد زمانی در دولت بوده پس تخلفاتش حتما مربوط به این دوره است.
نباید صرفا برای ایجاد هیجان در جامعه کارها و پروندهها را دنبال کرد، باید به فکر نفع و مصلحت مردم بود. بعضی از این ای دزد ای دزد گفتنها برای این است که دزد واقعی فرار کند و اصلیها شناخته نشوند. اکنون فضا طوری شده که اجازه میدهیم آبروی یک نفر برود، بعد که به دادگاه میرود میبینیم گناهی نداشته، این در حالی است که باید برعکس باشد. فرد اول باید محکوم شود بعد آبرویش برود و جوابگوی اشتباهاتش باشد».
منبع: شرق
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]