محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830907254
معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه: به دنبال تشکیل ائتلافهای بسته نیستیم
واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه: به دنبال تشکیل ائتلافهای بسته نیستیم
معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه ظهر روز دوشنبه بعد از دیدار دو ساعت و نیمه با همتای روسی خود میخائیل بوگدانف اعلام کرد که در آینده نزدیک برای رایزنی بیشتر در ارتباط با تحولات منطقه به روسیه و ترکیه سفر خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، حسین جابریانصاری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این نخستین دیدار من با آقای بوگدانف بود. در این دیدار مجموعهای از مسائل مرتبط با تحولات غرب آسیا و شمال آفریقا مورد گفتوگو و بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به رایزنیهایی که با نماینده ویژه پوتین در امور خاورمیانه داشته است، گفت: با آقای بوگدانف در مورد آخرین تحولات سوریه، یمن، بحرین، فلسطین و دیگر تحولات منطقه رایزنی و گفتوگو کردیم.
جابریانصاری با اشاره به نگاه و تاکید دو کشور مبنی بر اینکه بحرانهای موجود در منطقه باید حل شوند چراکه ادامه آن به ضرر همه خواهد بود افزود: سیاست مشترک دو کشور بر حل مسالمتآمیز بحرانهای موجود در منطقه است.
او تصریح کرد که در این دیدار آخرین تحولاتی که در یک ماهه اخیر در منطقه صورت گرفته است را نیز بررسی کردیم و مروری نیز بر روند مسائل در چند سال گذشته داشتیم.
معاون ظریف با اشاره به تاکید دو کشور مبنی بر حل مسالمتآمیز بحرانهای جاری در منطقه از طریق تسهیل و رجوع به مردم منطقه به عنوان خاتمه بخش نهایی بحرانها ادامه داد: در ادامه همین رایزنیها در آینده نزدیک سفری به مسکو خواهم داشت و در همین چارچوب با دیگر همتایان خود در دیگر کشورهای منطقه رایزنی و گفتوگو خواهیم کرد.
وی گفت: همچنین میخاییل بوگدانف رایزنیهایی را با دیگر همتایان خود در منطقه خواهد داشت و ما در دیداری که در مسکو خواهیم داشت یک ارزیابی از سفرها و گفتوگوهایی که انجام دادیم، خواهیم داشت.
جابریانصاری با بیان اینکه تا تمام این رایزنیها و گفتوگوها در جهت حل مسالتآمیز بحرانهای موجود در منطقه است در پاسخ به سوالی در ارتباط با آخرین وضعیت حلب و رویارویی که در این منطقه وجود دارد، افزود: حلب در طول چند سال گذشته دارای یک وضعیت خاص بوده و گروههای تروریستی تلاش کردهاند که بر این منطقه تسلط پیدا کنند که بعضا بر بخشهایی نیز مسلط شدهاند.
معاون وزیر امور خارجه گفت: در نتیجه چنین وضعیتی ما شاهد تخریب زیرساختها در این شهر و آواره شدن تعداد زیادی از مردم هستیم. تلاش ایران و روسیه این است که وضعیت بحرانی در یمن که به فجایع انسانی دامن زده است در مسیری قرار بگیرد که هر چه زودتر خاتمه پیدا کند و امکان بازگشت حلب به وضعیت عادی و خروج مردم از محاصره گروههای تروریستی فراهم شود.
جابریانصاری با اشاره به اینکه مردم در این مطنقه تحت فشارهای گروههای تروریستی و بحرانهای جاری زندگی خود را از دست دادهاند و تلاشها در این راستا است که آنها به روند عادی زندگی خود برگردند، در مورد سفر اخیر وزیر خارجه به ترکیه و گفتوگوهایی که با مقامات ترکیه در ارتباط با آخرین تحولات منطقه از جمله سوریه انجام شده است، اظهار کرد: ترکیه کشوری مهم و موثر در منطقه است. همواره در طول بحران سوریه با مذاکرات فشردهای با مقامات ترک داشتهایم و در سفر اخیر آقای ظریف به ترکیه وضعیت جاری مورد بررسی قرار گرفت و در ارتباط با اصول اساسی حل بحران توافق کلی بین دو کشور وجود دارد.
وی با اشاره به اصولی که مورد اهتمام دو کشور در ارتباط با حل بحران سوریه است، گفت: حفظ تمامیت ارضی سوریه، حاکمیت واحد در این کشور و شکلگیری دولت ملی و فراگیر در این منطقه و تعیین سرنوشت سوریه توسط مردم این کشور از جمله اصول مورد توافق مشترک دو کشور است و دو کشور در زمینه این دو اصول کلی با یکدیگر توافق دارند و این خود میتواند مقدمهای برای اقدامات بعدی باشد.
این مقام مسوول در وزارت خارجه با بیان اینکه گفتوگوها بین دو کشور برای بررسی جزئیات و اجرایی کردن اصول چهارگانه مشترک مورد اشاره ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: در همین چارچوب به دعوت همتای ترک خود دیداری نیز با وی در آنکارا خواهم داشت و همانطور که گفتم رایزنیها در این زمینه با دیگر کشورها و بازیگران موثر در حل این بحران ادامه پیدا خواهد کرد تا زمینه جهت فراهم شدن مقدمات لازم برای خروج از وضعیت جاری فراهم شود. البته حرکت در این مسیر کار سادهای نیست، چراکه در این موضوع بازیگران متعدد و موثری وجود دارند.
معاون ظریف ادامه داد: امیدواریم بر پایه بنیانهای مشترک و با همکاری کشورهای منطقه از جمله ایران، ترکیه و روسیه زمینه برای حل شدن هر چه زودتر بحران جاری در سوریه فراهم شود. همانطور که بارها گفتهایم ادامه بحران فعلی به نفع هیچ کس نیست و حتی بازیگرانی که فکر میکنند ادامه وضعیت جاری در راستای منافع آنها است تصور اشتباهی دارند.
جابریانصاری در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه در روزهای گذشته برخی از تحلیلگران اعلام کردند که ممکن است در آینده نزدیک در ارتباط با حل مسائل منطقه از جمله سوریه، مثلث مشترکی بین ایران، ترکیه و روسیه ایجاد شود؟ گفت: ما فکر میکنیم به جای اینکه به فکر شکلگیری قالبهای بسته مثلا سه گانه یا چند گانه باشیم؛ موضوعی که ممکن است حساسیت دیگر بازیگران را ایجاد کند، باید به دنبال اجماع و اتفاق نظر بر اساس اصول مشترک مورد اشاره بین کشورهایی باشیم که در حل این بحران موثر هستند.
وی با بیان اینکه بازیگران خارجی در حل بحران سوریه باید با اتفاق نظر بر اصول مشترک چهارگانه به سمتی بروند که رجوع به آراء مردم برای حل بحران تسهیلتر شود افزود: اگر بر روی این اصول مشترک تفاهم حاصل شود، مقدمات برای حل این بحران نیز فراهم میشود. بنابراین ما به دنبال شکلگیری ائتلافها و قالبهای بسته نیستیم بلکه معتقدیم باید یک مفاهمه در چارچوب اصول مشترک بین غالب بازیگران موثر در این بحران ایجاد شود، چرا که اگر چنین اتفاقنظری حاصل شود زمینه امکان خروج از این بحران هم فراهم میشود.
وی گفت: در همین چارچوب رایزنیها بین ترکیه، ایران و روسیه و همچنین دیگر بازیگران منطقه میتواند موثر باشد و سرعت بیشتری به روند کار دهد.
در ادامه خبرنگاری از جابریانصاری پرسید که انجام این دور از مذاکرات بین کشورهای منطقه به معنای شکست مذاکراتی است که آقای دیمیستورا به عنوان نماینده سازمان ملل پیش میبرد؟ که وی در پاسخ گفت: بین این دو هیچ تلازمی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر شاهد حلقههای متعدد رایزنی در منطقه برای حل بحرانهای موجود هستیم، به گفتوگوهای اخیرش با استفان دیمیستورا اشاره کرد و گفت: به ایشان گفتم دو رویکرد در ارتباط با حل بحرانها وجود دارد؛ یک رویکرد این است که در خصوص آنها مذاکره کنیم، برای اینکه مذاکره کرده باشیم، به نحوی که خودمان نیز میدانیم قرار نیست اتفاقی بیفتد که این رویکرد مبتنی بر تاکتیک است. رویکرد دوم، راهبردی و استراتژیک است. اینکه هیچ راهحلی جز راهحل سیاسی برای حل بحرانهای موجود وجود ندارد و به هر میزان که امکان توافق بر روی این رویکرد مبتنی بر اصول مشترک که قبلا اشاره شد، ایجاد شود، راهبرد مناسبتری نیز برای حل بحرانهای موجود فراهم خواهد شد.
این دیپلمات کشورمان با بیان اینکه مهم این است که رویکرد جدید راهبردی با جدیت پیگیری شود، ادامه داد: فکر میکنم به مرور امکان توافق بر اصول مشترک، بیشتر از گذشته فراهم میشود چرا که در حقیقت این اتفاقنظر در حال ایجاد است که امکان ادامه بحران موجود وجود ندارد و باید به سمت آن حرکت کنیم.
وی گفت: البته این حرکت آرام در راستای حصول به این اتفاقنظر هزینههای فراوانی را برای ملتهای منطقه ایجاد کرده است.
معاون وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه در دیدار با آقای بوگدانف در مورد مسائل یمن نیز گفتوگو کردیم، تصریح کرد: در یمن نیز با نسلسوزی و تخریبهای گستردهای مواجه هستیم و ادامه این ماجراجویی و سیاستهای غیرمنطقی امکانپذیر نیست.
وی با بیان اینکه رایزنیهایی که در حال صورت گرفتن است متناقض با یکدیگر نیست و شاید به نوعی تکمیلکننده یکدیگر باشد ادامه داد: ما به مرور به سمت فهم مشترک در حال حرکت هستیم و این مفاهمه به مرور در حال شکل گرفتن است و باید این روند با ارامش ادامه پیدا کند تا زمینه برای امکان حل بحران فراهم شود.
به گزارش ایسنا، بوگدانف بعد از صرف ناهار کاری مشترک با حسین جابریانصاری به دیدار محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان رفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - 15 August 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]
صفحات پیشنهادی
معاون وزیر خارجه ایران: تهران و مسکو به دنبال کمک به اردوغان هستند
معاون وزیر خارجه ایران تهران و مسکو به دنبال کمک به اردوغان هستند ابراهیم رحیم پور در مصاحبه با اسپوتنیک از هماهنگی موضع ایران و روسیه در حمایت از بشار اسد و اردوغان خبر داد به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان ابراهیم رحیم پور معاون وزیر خارجه ایران روز گذشته در مصامعاون آسیا و اقیانوسیه وزارت خارجه در گفتوگو با فارس عنوان کرد رایزنی بانکهای مرکزی ایران و هند درباره بدهی
معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت خارجه در گفتوگو با فارس عنوان کردرایزنی بانکهای مرکزی ایران و هند درباره بدهی نفتی سفر رئیس جمهور اندونزی به تهران در سالجاری میلادی معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت خارجه با اشاره به رایزنی بانکهای مرکزی ایران و هند درباره بدهی نفتی این کشور و مذاکرمعاون مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش خبر داد ورود نخستین گروه دانشآموختگان دانشگاه فرهنگیان
معاون مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش خبر دادورود نخستین گروه دانشآموختگان دانشگاه فرهنگیان به سیستم آموزشی معاون مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش گفت نخستین گروه از دانشآموختگان دانشگاه فرهنگیان در سال تحصیلی آینده وارد سیستم آموزشی شده و بخشیعصر امروز صورت گرفت بازدید معاون مرکز پژوهشهای بینالمللی وزارت امور خارجه از بندر چابهار
عصر امروز صورت گرفتبازدید معاون مرکز پژوهشهای بینالمللی وزارت امور خارجه از بندر چابهار معاون آموزشی مرکز پژوهشهای بینالمللی وزارت امور خارجه از بندر شهید بهشتی و منطقه آزاد چابهار بازدید کرد به گزارش خبرگزاری فارس از چابهار عصر امروز بهادر امینیان به همراه جمعی از مدیران ومعاون آسیایی وزارت خارجه: مسیر اتصال خلیج فارس به شمال اروپا و اروپای شرقی برقرار می شود
معاون آسیایی وزارت خارجه مسیر اتصال خلیج فارس به شمال اروپا و اروپای شرقی برقرار می شود معاون آسیا - اقیانوسیه محمد جواد ظریف با اشاره به همکاریهای اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان اظهار داشت همکاریهای اقتصادی دو طرف به تدریج در حال به بار نشستن است و این سفر میتواند این رونواکنش معاون وزارت امور خارجه آمریکا به نامۀ احمدینژاد
واکنش معاون وزارت امور خارجه آمریکا به نامۀ احمدینژاد روز نو الیزابت ترودو معاون وزارت امورخارجه آمریکا گفت نامه ای را که گفته می شود محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری سابق ایران برای باراک اوباما فرستاده است دیده ایم و وزارت دادگستری باید در باره این نامه اظهار نظر کمعاون وزارت خارجه افغانستان با سفیر چین دیدار کرد
معاون وزارت خارجه افغانستان با سفیر چین دیدار کرد شناسهٔ خبر 3733154 - شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲ ۱۲ بین الملل > آسیای غربی jwplayer display inline-block; نصیر احمد اندیشه معاون مالی و اداری وزارت خارجه افغانستان با سفیر چین در کابل دیدار و گفتگو کرد به گزارش خبرگزاری مهدرخواست احیای معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه
در نشست ستاد اقتصادی پساتحریم اتاق تهران مطرح شد درخواست احیای معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه در سیزدهمین نشست ستاد اقتصادی پساتحریم که با حضور روسای کمیتههای این ستاد و برخی از اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی تهران برگزار شد موضوع نحوه اعزام رایزبرجام و سوریه محور مذاکره معاونان وزارت خارجه روسیه در تهران
بین الملل > دیپلماسی - ایرنا نوشت میخائیل بوگدانف و سرگئی ریابکوف معاونان وزارت امور خارجه روسیه در ادامه رایزنی های برنامه ریزی شده با ایران ماه جاری میلادی اوت برای مذاکره با همتایان و مقام های جمهوری اسلامی در باره روابط دو جانبه و اوضاع منطقه به تهران سفر میتوضیحات معاون وزارت امور خارجه درباره حضور «کندی چامز»، ویزای گردشگری و صدور ویزا الکترونیک
توضیحات معاون وزارت امور خارجه درباره حضور کندی چامز ویزای گردشگری و صدور ویزا الکترونیک معاون پارلمانی و کنسولی وزارت امور خارجه از آغاز طرح آزمایشی صدور ویزای الکترونیک ایران از امروز سهشنبه خبر داد و گفت با افزایش شمار کشورهایی که در حال لغو ویزا با آنها هستیم و همچنین-
گوناگون
پربازدیدترینها