تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه براى زنده كردن حق يك مسلمان، شهادت حقّ بدهد، روز قيامت در حالى آورده مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826439293




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نخستین همایش ملی «زیویه» کلید خورد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: استان‌ها > کردستان - فراخوان نخستین همایش ملی زیویه در کردستان اعلام شد، بر این اساس پژوهشگران حوزه های مرمت، گردشگری، باستان شناسی، معماری و تاریخی مقالات و آثار پژوهشی خود را تا پایان 30 آبان ماه سال‌جاری به همایش ملی زیویه ارسال کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، مهمترین محورهای این همایش شامل مرمت، در یکی از زمینه های ارایه راهکارها برای احیای قلعه زیویه، ارزیابی اثرات محیطی و انسانی بر محوطه زیویه، کاربرد فن‌آوری‌های نوین در پایداری قلعه زیویه، چگونگی حفظ منظر زیویه در فعالیت‌های مرمتی و ساماندهی، فن‌شناسی، آسیب‌شناسی و ارایه راهکارهای حفاظتی و مرمتی و اهمیت جایگاه مشارکت‌های اجتماعی در ساماندهی محوطه تاریخی زیویه مقاله است.
علاقه‌مندان به ارایه مقاله در زمینه باستان شناسی هم می‌توانند در خصوص یکی از زیر مجموعه‌های این محور با عنوان‌های نتایج مطالعات میان رشته‌ای آثار زیویه، نتایج مطالعات و پژوهش‌های باستان شناسی زیویه، جایگاه زیویه در مطالعات عصر آهن و باستان‌شناسی مانا، تجزیه و تحلیل و نقد پژوهش های باستان شناسی انجام گرفته زیویه و همچنین سبک شناسی هنری آثار مکشوفه زیویه در مقایسه با فرهنگ‌ها و محوطه‌های اطراف مقالات خود را ارسال کنند.
همچنین گردشگری باستان شناسی زیویه، زیویه، گردشگری و توسعه پایدار، موانع و راهکارهای توسعه گردشگری زیویه نیز به عنوان زیر مجموعه‌های محور گردشگری معرفی شده و پژوهشگران این حوزه نیز می توانند نسبت به ارسال آثار مطالعاتی خود اقدام کنند.
در محور تاریخی هم محققان می‌توانند مقاله‌های خود را در خصوص یکی از زیر مجموعه‌های اعتبارسنجی داده‌های تاریخی درباره زیویه، اهمیت و جایگاه زیویه در تحولات سیاسی منطقه، آثار و ره‌یافته های زیویه در حوزه فرهنگ و تفکر بشری ارایه کنند.
محققان همچنین در زمینه معماری می توانند مقاله‌های خود را در خصوص مواد، مصالح و تکنیک های سازه‌ای و تاسیساتی زیویه یا شناسایی ویژگی‌های معماری و بافت زیویه و پیوند معماری با تپه یا الگو، نمادها و تزیینات معمارانه در بناها و بافت تاریخی زیویه و یا بررسی تأثیرپذیری و تأثیرگذاری معماری قلعه زیویه بر دوره قبل و بعد از خود به دبیرخانه همایش بفرستند.
بر اساس این فراخوان، آخرین فرصت ارسال چکیده مقاله‌ها تا 30 آبان سال جاری است و همایش در دهه نخست اردیبهشت سال 96 برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان جخهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 08736200000 تماس گرفته و یا به پایگاه اطلاع رسانی همایش به آدرس ziwiye.saqez.ir مراجعه کنند.
لازم به یادآوری است، قلعه تاریخی و باستانی 3500 ساله زیویه از شاهکارهای معماری بشریت پیش از میلاد است که آثار آن مربوط به هزاره اول قبل از میلاد است، فعالیت های باستان شناسی در تپه باستانی زیویه از سال 1378 توسط سیمین لک‌پور ادامه پیدا کرد و وی نیز حدود 11 فصل در این منطقه فعالیت های باستان شناسی و کاوش خود را ادامه داد، در این مدت راه پله‌های سنگی، فضاهای جانبی و تالار ستون‌دار که از شاخص‌ترین بخش‌های آن است نیز کشف شد. همچنین تالار ستون‌دار تپه باستانی زیویه دارای 16 ستون در دو ردیف هشت عددی است که پایه ستون‌ها سنگ و خود ستون‌ها نیز از خشت بوده‌اند که متأسفانه هم اکنون از ستون‌ها هیچگونه اثری باقی نمانده است. 46




دوشنبه 25 مرداد 1395 - 11:53:12





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن