تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862593117




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا واقعا ترامپ برای روسیه بهتر از کلینتون است؟ نظر خود روس‌ها چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آیا واقعا ترامپ برای روسیه بهتر از کلینتون است؟ نظر خود روس‌ها چیست؟
دونالد ترامپ نامزد ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوریخواه تا کنون در مواضع خود حمله ای به روسیه نکرده است و برخی نیز معتقدند که روس ها علاقمند روی کار امدن او در آمریکا هستند.
آفتاب‌‌نیوز : دونالد ترامپ نامزد ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوریخواه تا کنون در مواضع خود حمله ای به روسیه نکرده است و برخی نیز معتقدند که روس ها علاقمند روی کار امدن او در آمریکا هستند.


یکی از اقدامات جنجال برانگیزی که سبب شد تا این انگاره در میان افکار عمومی و حتی در میان نخبگان دو کشور پدید آید که روی کار آمدن دونالد ترامپ، نامزد ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوریخواه، به نفع روسیه است و یا حتی میان آنها زد و بندی صورت گرفته درخواست رسمی او  از روسیه برای هک کردن ای میل های هیلاری کلینتون بود.


ترامپ در اظهار نظری غیرمنتظره، از روسیه خواست که با نفوذ در ایمیل های هیلاری کلینتون، ایمیلهایی را که گفته می شود گم شده اند پیدا کند.


او حتی از این پیشتر رفت و گفت: روسیه، با شما هستم. امیدوارم که بتوانید سی هزار ایمیلی را که ناپدید شده اند پیدا کنید. فکر می کنم، با این کار مورد تقدیر رسانه های ما قرار بگیرید.


ترامپ این اظهارات را اندکی پس از آن عنوان کرد که روسیه از سوی دموکراتها به نفوذ ذر ایمیلهای کمیته ملی دموکراتها متهم شد تا به کارزار انتخاباتی آقای ترامپ کمک کرده باشد.


رئیس‌جمهوری آمریکا نیز در این خصوص به میدان آمد و گفت: ممکن است روسیه برای نفوذ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تلاش کند. اوباما، در مصاحبه با "ان‌بی‌سی" در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا روسیه برای نفوذ در انتخابات هشتم نوامبر تلاش می‌کند، گفت: هر چیزی ممکن است.


با این همه این سوالی جدی است که آیا واقعا روی کار آمدن دونالد ترامپ برای روس ها بهتر از کلینتون است؟ 


پاول دمیدوف استاد ارشد دانشگاه دولتی روابط بین‌المللی مسکو در گفتگو با نشریه روسی ار.ب.کا به این سوال پاسخ منفی داده و گفته است ترامپ یک سیاستمدار تازه کار است که هرگز عملکرد او قابل پیشبینی نیست.  


به عقیده این اندیشمند روسی کشورهای جهان و از جمله روسيه برای مقابله با چالش‌های کلان به طرف قابل پیشبینی در کاخ سفید نیاز دارند. ضمناً امروز برای اولین بار، بجای نامزد جمهوریخواهان، کاندیدای حزب دموکرات است که اعلام می‌کند روسيه دشمن آمریکا است. ولی علت اظهارات ترامپ در مورد توافق با روسيه و چین این است که آنها از آمریکا دور هستند اما ترامپ بی‌تجربه در امور دولتی ترجیح می‌دهد بجای صحبت از حل مسائل داخلی کشور به این نوع امور بپردازد.


این کارشناس ترامپ را یک عوام فریب و پوپولیست معرفی کرده و او را با شخصیت روسی معروف ولادیمیر ژیرینوفسکی مقایسه کرده و گفته است:  نباید سیاست واقعی با مبارزه انتخاباتی قاطی شود. برای مثال، مگر ما سخنان ولادیمیر ژیرینوفسکی یا سیاستمداران عوامفریب مشابه وی را جدی می‌گیریم؟


دمیدوف با اشاره به برنامه انتخاباتی هفت ماده ای ترامپ گفته است: در برنامه انتخاباتی ترامپ 7 بند هست که هیچ کدام به روابط آمریکا با روسیه ربطی ندارد او در مورد مسکو فقط حرف می زند و لذا  امید بستن به قولهای او ساده لوحی خواهد بود.


به گزارش خبرآنلاین، از نگاه این کارشناس  کلینتون که نمونه "تندروی دموکرات" محسوب مي‌شود اولاً بخوبی واقعیات سیاست جهانی را درک می‌کند و ثانیاً کلینتون همان فردی است که 8 سال قبل بازسازی روابط با روسيه را ترتیب داد. امر سوم این است که کاندیدای دموکرات می‌تواند ارزشها را از منافع جدا کند و اگر توافق در مورد اول میسر نشود مذاکره در مورد امر دوم آغاز مي‌شود. بیهوده نیست که در برنامه انتخاباتی وی علاوه بر "مقابله با ولادیمیر پوتین" نوشته شده است: "هیلاری می‌داند که ما باید نه تنها از منافع خود دفاع کنیم بلکه در هر مورد ممکن منافع مشترک را پیدا کنیم". این موضع مفهوم بوده و می‌تواند درصورت رویکرد صحیح به شکل مفید برای روسيه بکار گرفته شود.




۲۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن