واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: دلنگرانیهای حجتالاسلام والمسلمین قرائتی
در سومین روز از اجلاس رؤسای آموزش و پرورش، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام سخنران صبح اجلاس بود؛ حجتالاسلام والمسلمین قرائتی بین دو نماز ظهر و عصر برای مدیران آموزش و پرورش صحبت کرد و رئیسجمهور نیز در مراسم اختتامیه حضور یافت.
به گزارش نامه نیوز ، سی و سومین روز از اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور روز گذشته پایان یافت.
سومین روز از اجلاس آموزش و پرورش نیز همانند دو روز گذشته با حواشی جالبی همراه بود.
- مقرر شده بود که سخنران صبح سومین روز اجلاس، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام باشد و این حضور از صبح دومین روز اجلاس و پس از رفتن تیم حفاظت رئیس مجلس شورای اسلامی و استقرار تیم حفاظت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و سختگیریها در ورود و خروج، کاملاً مشهود بود.
هنگامی که رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به اجلاس آمد، مدیران آموزش و پرورش استقبال بسیار گرمی داشتند و با تشویق و شعارهای پیدرپی، محبت خود را نسبت به وی نشان میدادند.
وی در این اجلاس گفت: ما باید بتوانیم به دانش و تحقیقات جهانی دسترسی داشته باشیم، از این رو معلمان آثار برجام را ببینند و بچههای مردم آن را روشن کنند. البته من نمیخواهم بگویم که به صورت جناحی عمل کنیم.
- در سومین روز از اجلاس رؤسای آموزش و پرورش با درخواست مجری، مدیران آموزش و پرورش به احترام مقام مادر ایستادند.
- پس از خروج رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، بلافاصله میزگرد «آموزش و پرورش گروههای خاص» آغاز شد و قدمی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، بابالو رئیس مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور، باقرزاده رئیس سازمان نهضت سوادآموزی، شجاعی رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و کفراشی مدیرکل شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش روی سِن رفتند.
این میزگرد با مدیریت رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی آغاز شد و رئیس مرکز امور بینالملل نیز اولین توضیحات خود را ارائه کرد اما نکته جالب اینکه، این میزگرد در حالی برگزار میشد که نصف سالن خالی بود؛ در حقیقت پس از پایان سخنرانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و خروج وی، برخی مدیران از سالن خارج شده بودند.
حجتالاسلام والمسلمین ناصری زنجانی معاون حقوقی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سی و سومین اجلاس هم که خالی بودن صندلیها، عصبانیاش کرده بود به روی سِن آمد و از مدیران گله کرد و گفت نباید مثل دانشآموزان به مدیران تذکر بدهد.
مدیران حاضر در سلام در اعتراض به رئیس اجلاس عنوان کردند که این گلایه را باید به آن کسانی که بیرون هستند، بکند و حجتالاسلام والمسلمین ناصری نیز گفت: به همکارانتان که بیرون هستند این موارد را اطلاع دهید و در نهایت نیز میزگرد را نیمهکاره تعطیل کرده و تنفس اعلام کرد! البته این میزگرد بعد از پذیرایی دوباره ادامه یافت.
- در سومین روز اجلاس، مدیران مرد آموزش و پرورش سراسر کشور در سالن اجلاس و سر جای خود، کتهایشان را درآوردند و با مدیریت یکی از دبیران ورزش برای دقایقی نرمش و حرکات کششی انجام دادند.
- خواهر آقای وزیر نیز در اجلاس حضور داشت؛ وی فرهنگی بازنشسته است و در ردیف جلوی اجلاس در کنار مدیران خانم وزارت آموزش و پرورش، برنامههای آموزش و پرورش را دنبال میکرد.
- حجتالاسلام والسلمین قرائتی نیز مهمان اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور بود اما وی در سالن اجلاس حضور نیافت بلکه در نمازخانه اجلاس و بین نماز جماعت ظهر و عصر برای مدیران آموزش و پرورش صحبت کرد و این در حالی است که نمازخانه اجلاس، گنجایش تعداد کمی از مدیران را داشت و تعداد زیادی از مدیران از صحبت های وی بیبهره ماندند.
برخی شنیدهها حاکی از آن بود که به دلیل وجود پله برای ورود به سالن اجلاس و درد پای ایشان، حجتالاسلام والمسلمین قرائتی، سخنرانیاش را بین دو نماز انجام داده است.
حجتالاسلام و المسلمین محسن قرائتی گفت: خوشبختانه در آموزش و پرورش راه حلی برای آموزش مهارت به دانش آموزان پیدا کردند البته متاسفانه در گذشته کسانی که دیپلم یامدارک بالاتر می گرفتند مهارتی را کسب نمی کردند و به دلیل بیکاری برخی از آنها به فساد و برخی دیگر افسرده می شدند که خوشبختانه این موضوع حل شده است.
وی افزود: باید ارتباط بین شاگردان و معلمان بهبود یابد و دانش آموزان احترام به استاد را بیاموزند که اینها همه به روابط بین این دو بستگی دارد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: تهاجم فرهنگی اکنون از طریق فضای مجازی آغاز شده است که این فضای مجازی را باید مدیریت کنیم تا آموزش معنویت به دانش آموزان بدهیم.
حجتالاسلام والمسلمین قرائتی بیان کرد: باید مسئولان و معلمان در نماز جماعت دانشآموزان شرکت کنند که این موضوع توسط وزرای سابق و آقای فانی به مدیران توصیه شده است و در اینجا ریا مطرح نیست و نباید از ترس اینکه ریا می شود در نماز جماعت آنها شرکت نکنیم.
وی گفت: مسئولیت نهضت سوادآموزی با وزارت آموزش و پرورش است و این کاری است که توسط خود آموزش و پرورش حل می شود البته جذب سوادآموزان نسبت به گذشته سخت تر شده است و باید در مدارس از والدینی که سواد ندارند ثبت نام کنند و به آنها سواد بیاموزند.
- رئیس جمهور هم به اجلاس آموزش و پرورش آمد و با تشویق ممتد مدیران آموزش و پرورش مواجه شد؛ روحانی با تاکید بر اینکه ما باید از حقوق ملت دفاع کنیم، گفت: ما باید در تمام صحنهها کاری کنیم که توطئه دشمن علیه منافعمان خنثی شود. شرایط امروز نسبت به پارسال بسیار متفاوت است، سال آینده خواهید دید شرایط بسیار متفاوتتری خواهد بود؛ ما باید خودمان را با شرایط جهانی، با توسعه جهانی و تحول جهانی در چارچوب حفظ اصول و منافعمان، تطبیق دهیم. باید نسل جوانمان را نیز به گونهای تربیت کنیم که بتوانند در جوامع مختلف برای کشور موفقیت بیافرینند.
وی در همین خصوص گفت:حال در این شرایط میتوانیم بگوییم فضای مجازی کلا ممنوع؟ دنیای دیجیتال ممنوع؟ ارتباط اینترنتی نمیخواهیم؟ تمام شبکههای اجتماعی را روزانه و ساعتی فیلتر کنیم؟ با فیلتر و ممنوعیت میشود در دنیای امروز زندگی کنیم؟ شدنی است؟
رئیسجمهور با بیان اینکه روزی با ویدئو مخالفت میکردیم،گفت: روزی اگر کاست ویدئو دستش بود مامور وی را دستگیر میکرد.یک روزی میگفتیم اساساً استفاده از برنامههای رادیو تلویزیونی غیر داخلیمان کاملاً ممنوع حال اگر تمام دیشها را هم جمع کنیم، شدنی است؟ در استانهای مرزیمان می توانیم کاری انجام دهیم؟ اصلا این امر شدنی است؟
روحانی ادامه داد: البته نگرانی عمده در این خصوص وجود دارد و آن اینکه نسل جوانمان را باید درست هدایت کنیم. همین جور یک موبایل دست یک نوجوان و جوان دادن بدون هدایت و آموزش بسیار خطرناک است. نمیشود در شرایط امروز جهانی ما یک کامپیوتر یا موبایل در اختیار یک نوجوان قرار دهیم، ارتباط اینترنتی هم برقرار شود و هر کجا خواست سیر کند و به هر که خواست پیام بدهد و بگیرد. این هم شدنی نیست.
وی با اشاره به لزوم رسیدن به یک مرکز اطلاعاتی جامع و شبکه اطلاعاتی جامعه ملی گفت: در کنار این موضوع مسئله دیگری وجود دارد و آن اینکه ما باید با آموزش به جوانانمان بگوییم از این ابزار چگونه استفاده کنند و اینکه چه خطراتی در کمین آنهاست. اگر ما جوانانمان را درست تربیت کنیم نه تنها نباید ترس داشته باشیم بلکه همینها هستند در دانشگاههای خارج انجمن اسلامی دارند و جلسات مذهبی برگزار میکنند.
- بعد از آنکه رئیسجمهور محل اجلاس را ترک کرد، رئیس اجلاس خطاب به مدیران آموزش و پرورش تأکید کرد که شام مهمان رئیسجمهور در محل اجلاس سران هستند؛ البته این شام با غذای روزهای دیگر اجلاس از نظر نوع و کیفیت، فرق چندانی نداشت.
منبع: فارس
۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]