واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: وزیر ارشاد: عشق و ارادت ایرانیان به ثامنالحجج پایانناپذیر است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جشنواره کبوتر حرم در سمنان پیام داد.
آفتابنیوز : به گزارش دبیرخانه این جشنواره، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این پیام که توسط سوقندی - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان - خوانده شد، گفته است: تمام کسانی که در سرزمین پاک ایران زیست میکنند، خراسان را قبله خود میدانند، همه ایرانیان شیفته حریم امن علی بن موسیالرضا هستند، مگر میشود عاشق پیامبر اکرم (ص) بود و به فرزندش در خاک خراسان عشق نورزید؟ و در تنگناها و مصائب و مشکلات از او مدد نگرفت؟ مگر میشود دل به حریم حضرتش سپرد و از معارف و فرهنگش بیبهره ماند؟
در ادامه این پیام آمده است: ملت بزرگ ایران افتخار دارد که میزبان مهمانی عزیز از تبار اهل بیت پیامبر است که فرمود: «قُل لا أَسئَلُکُم عَلَیهِ أَجراً إِلاَّ المَوَدَّةَ فِی القُربی» دوستی اهل بیت (ع) برای ما ایرانیان وظیفه بزرگ دینی و مهماننوازی، آیین دیرینه ایرانیان است. عشق و ارادت ما ایرانیان به ثامنالحجج علیه آلاف التحیه و السلام، عشق و ارادتی پایانناپذیر است که نمونه آن را در برگزاری جشنواره امام رضا (ع) میبینیم.
در طول سیزده دوره گذشته هر سال بر جمع عاشقان آن امام همام و گستره جغرافیایی جشنواره افزوده شده و به بیشتر شهرها و برخی روستاهای کشور رسیده است و امسال به یمن نیات پاک و خالصانه شما و تبرک عنوان دوره چهاردهم، این جشنواره گستردهتر و مسؤولیت دستاندرکاران برگزاری آن در گوشه و کنار کشور سنگین تر شده است.
جنتی با بیان اینکه فرهنگ رضوی در این سالها به همت و ارادت شما دستاندرکاران برگزاری جشنواره امام رضا (ع) نشر و نمو یافته و معارف اهل بیت (ع) در خانه دلها بارور شده، افزوده است است: شما دستاندر کار برگزاری این جشنواره، شایستگی آن را داشتهاید که در شهر و دیار خویش به افتخار خدمتگزاری حضرت ثامنالحجج نائل شده و در دایره بزرگ خادمان فرهنگ رضوی قرار گرفتهاید.
به گزارش ایسنا، مهدی قزلی - نویسنده - نیز در حاشیه اختتامیه جشنواره کبوتر حرم در سمنان، به خبرنگاران گفت: دوم آذر سالروز تولد جلال آل احمد است و این تاریخ مصادف شده با اربعین حسینی که امسال این جایزه در روز تولد جلال برگزار نمیشود.
وی با بیان اینکه ١٠ تا ١٢ روز دیرتر و شاید 13 آذر، جایزه ادبی جلال برگزار شود، گفت: امسال نهمین دوره این جایزه برگزار میشود و آثار منتشرشده در سال ١٣٩٤ جمعآوری شده و کار بررسی این آثار نیز بهزودی آغاز خواهد شد.
این نویسنده با اشاره به برخی بخشهای جدید در جایزه امسال، اظهار کرد: در جایزه امسال بخش جنبی فارسیزبانان نیز خواهیم داشت.
قزلی با اشاره به برگزاری جشنواره ملی داستان رضوی (کبوتر حرم) در استان سمنان، بیان کرد: این جشنواره از قدمتدارترین جشنوارههای امام رضا (ع) است و از جشنوارههای موفقی است که علاقه به داستاننویسی را بخصوص در استان سمنان افزایش داده است.
وی اظهار کرد: میزان علاقه به داستاننویسی در استان سمنان نسبت به جمعیت و پراگندگی آن خیلی بالاست و این جشنواره بیاثر در فضای عمومی ادبی استان سمنان نبوده است.
وی با بیان اینکه کشور ما در برگزاری جایزههای ادبی، کمتجربه و جوان است، گفت: فرهنگ شرکت در جشنوارهها باید تغییر کند.
وی جشنوارهها را محل عزیمت و آغازی برای شتاب بخشیدن به حرکتهای ادبی دانست و گفت: جشنوارهها ایستگاهی در مسیر طولانی داستاننویسی هستند و داستاننویسان باید در این جشنوارهها خود را برای پیمودن مسیرهای طولانیتر آماده کنند.
او جشنواره ملی کبوتر حرم را از جشنوارههای موفق دانست و گفت: انتخاب سمنان که در مسیر مشهد مقدس واقع است و تمرکز بر موضوعی خاص، از دلایل موفقیت این جشنواره است.
وی با بیان اینکه امام رضا (ع) بخشی جدی از زندگی ایرانیان است، خاطرنشان کرد: توجه به امام رضا (ع) و سیره آن حضرت جزو مسایل اجتماعی است، اما اگر کسی در این جشنواره گیر کند، اشتباه کرده است.
مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان با بیان اینکه داستاننویس بازتاب دهنده آن چیزی است که در اطرافش میگذرد، ادامه داد: یک نویسنده نباید تولید داستان خود را منوط به برنده شدن در جشنواره کند، بلکه جذابیت داستان برای مخاطب را باید مد نظر داشته باشد.
۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]