واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: نفرات برتر کنکور استان خراسان تاکید کردند از هیچ کلاس موسسات آموزشی ویژه کنکور استفاده نکردیم دانش آموزان خراسانی حائز رتبه های برتر کنکور سراسری کشور توکل برخدا و پشتکار و باورهای عمیق دینی و اعتقادی که موجب آرامش روحی و روانی می گردد و خانواده و محیط آموزشی و برنامه ریزی دقیق را دلایل موفقیت خود برشمردند.
۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۱ مرداد ساعت 11:03
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا،سیدجواد حسینی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در این جلسه باتقدیر از رتبه های برتر کنکور سراسری 95استان 16 عامل را در افزایش یا کاهش رتبه کنکور موثر دانست .
وی طرح مهندسی کنکور با 16 راهکار و استفاده از رتبه های برتر کنکور به عنوان مشاورین مدیرکل در امر کنکور را از برنامه های استان خواند که از سال گذشته اجرا شده است.
از هیچ کلاس موسسات آموزشی ویژه کنکور استفاده نکردیم
محمداحمدی رتبه یک کشوری در رشته علوم انسانی از شهرستان تربت جام دراین جلسه لطف خدا ، محیط خانواده و پیگیری آنان ومحیط آموزشی ، تلاش وهمت فرد را درکسب رتبه کنکور موثردانست .
محمدامین روانبخش رتبه دوم کشوری در رشته تجربی از شهرستان تربت حیدریه نیز خانواده وآرامش ایجادشده توسط آنان وهمراهی برادردرسال های اولیه تحصیل را درکسب رتبه خود موثر دانستواز زحمات مدیر آموزشگاه محل تحصیل خود قدردانی کرد.
سیدمحمد علوی مقدم رتبه شش کشوری در رشته علوم انسانی نیز مهمترین عامل موفقیت خود را همت وپشتکار وتوکل برخدا وحمایت پدر ومادر وبرادرخود که رتبه 200کنکورشده است عنوان نمود.
فاطمه دلیری قوچان عتیق از مشهد نیز با کسب رتبه دهم رشته علوم انسانی خانواده وحمایت پدر ومادر دردوران سخت آمادگی برای کنکور رابسیار مهم وموثر درکسب رتبه برتر عنوان کرد .
همچنین این دانش آموزان ممتاز درسخنان خود براین نکته که از هیچ کلاس موسسات آموزشی ویژه کنکور استفاده نکردیم تاکید کردند
چهار افتخار آفرین خراسانی کنکور 95 به عنوان مشاورین مدیرکل در زمینه کنکور سراسری منصوب شدند
حسینی اظهار کرد: استان در رشته ریاضی در سال 93 رتبه ششم و در سال 94 به رتبه چهارم کشور، رشته تجربی در سال 93دارای رتبه دهم و در سال 94 رتبه هفتم ، در رشته انسانی از رتبه یازدهم در سال 93 به رتبه دهم در سال 94 و در رشته زبان نیز با ارتقاء چهار رتبه از رتبه نهم در سال 93 به رتبه پنجم در سال 94 صعود داشته است.
وی در خصوص رشته هنر گفت: متاسفانه روند پیشرفت در رشته هنر نزولی بوده است و از در سال های 92 تا 94 به ترتیب رتبه های چهاردهم، بیست و دوم و بیست و پنجم داشتیم؛ اما خوشبختانه در مجموع عملکرد استان خراسان رضوی در کنکورهای سال92 تا 94 روندی صعودی بوده است به طوری که در سال 92 رتبه دهم، در سال 93 رتبه نهم و در سال 94 نیز موفق به کسب رتبه هشتم در مجموع کلیه رشته ها شدیم.
وی با اشاره به این که قطعا در جمع بندی کنکور سال 95 روندی صعودی نسبت به سال های گذشته خواهیم داشت بیان کرد: نظام تعلیم و تربیت استان خراسان رضوی در راستای بهبود وضعیت درسی و قبولی دانش آموزان در کنکور، 16 راهکار تاثیر گذار تدوین کرده است و پیش نویس مشاوره چهار دانش آموز ممتاز در کنکور 95 در امر کنکور برای کمک به فرزندان مرز و بوم به صورت مجازی یا غیر مجازی صادر خواهد شد تا به واسطه آن علم خود را به هم نوعان خود نشر دهند.
وی با اشاره به اجلاس روسای آموزش و پرورش در چند روز گذشته از بررسی اقتصاد در بدنه آموزش و پرورش در این اجلاس سخن گفت و اضافه کرد: پیشنهاداتی که در این زمینه به روسا و نمایندگان مجلس ارائه دادم چگونگی ایجاد شرایط تحول کیفی در آموزش و پرورش، چگونگی تامین منابع در آموزش و پرورش، تدوین نظام نامه مشترک وزارت آموزش و پرورش با سایر وزارت خانه ها، گسترش مدارس غیر دولتی با رویکرد حمایت هدایت نظارت و کفایت، گسترش طرح خرید خدمات آموزشی، توسعه مشارکت خرین مدرسه ساز و ایجاد دو مجمع خیرین مدرسه یار و مجمع خیرین دانش آموزی برای فرهنگ سازی، توسعه از درون، تمرکز زدایی و آزاد سازی ظرفیت های آموزش و پرورش تا در خدمت تعالی نظان تعلیم و تربیت قرار بگیرد بود.
حسینی در مورد چگونگی ایجاد شرایط تحول کیفی در آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: در این زمینه به منابع انسانی و مالی نیاز داریم و با توجه به این که آموزش و پرورش تنها مکان جذب نیروی انسانی را دانشگاه فرهنگیان می داند، پیشنهاد دادم تنها از طریق این دانشگاه و با توجه به ظرفیت و نیاز جامعه و در غالب طرح آمایش نیروی انسانی سهم بیشتری داده شود تا بتوانیم تحولی در نظام تربیت نیروی انسانی ایجاد کنیم.
برنام ششم توسعه تنها راه تحقق اهداف سند تحول بنیادین است
وی با اشاره به اجلاس جهانی آموزش مطلب مهم عنوان شده در این اجلاس را افزایش سهم اعتبارات آموزش و پرورش از اعتبارات ملی به بیش از 20 درصد عنوان و اظهار کرد: برای تحقق این مهم در کشور تنها راه توجه به برنامه ششم است که باید در طول این برنامه میزان اعتبارات آموزش و پرورش از بودجه ملی را به حداقل 20 درصد برسانیم و همچنین سهم تولید ناخالص ملی که هم اکنون برابر 1.7 است در طول برنامه ششم باید به 6 تا 7 درصد برسد.
وی در ادامه با تاکید بر اهمیت برنامه ششم گفت: اکر فرصت برنامه ششم از دست برود اهداف سند تحول محقق نخواهد شد.
حسینی توسعه مشارکت ها را راهی برای تامین منابع در آموزش و پرورش دانست و افزود: منشور مشارکت ها با هفت رکن و 217 راهکار در استان خراسان رضوی تدوین شده است و در اجلاس روسای آموزش و پرورش کشور خواستم تا در سطح کشور اجرایی شود، نظام نامه مشارکت وزارت آموزش و پرورش و با سایر وزارت خانه ها باید تدوین و تصویب شود زیرا بهترین راه برای تامین منابع در آموزشو پرورش توسل به مشاکرت است.
این مقام مسئول افزود: دیگر پیشنهاد در این اجلاس اصلاح ساختار بود؛ چهار هزار و 500 مدرسه در کشور داریم که کمتر از 5 نفر دانش آموز،105 مدرسه که تنها یک دانش آموز دارد و از طرفی میزان معلمان نسبت به میزان کادر اداری مناسب نیست لذا کوچک سازی ساختارهای اداری و فربه شدن مدارس نکته بسیار مهمی است.
وی در بخش دیگر سخنان خود به سند بنیادین تحول که مبنای کار آموزش و پرورش است اشاره داشت و گفت: مهم ترین محور سند تحول تعلیم و تربیت تمام ساحتی است و طبق نظر دبیر کل شورای آموزش و پرورش و دکتر لاریجانی رئیس مجلس تعلیم و تربیت تمام ساحتی محقق نمی شود مگر کنکور به همین شکل استمرار بیابد.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در ادامه با بیان این که تمام ساحتی به این معنا است که تنها به کنکور نپردازیم اذعان کرد: بیش از 961 هزار دانش آموزان خراسانی در غالب 22 تشکل عضویت دارند تا ساحت اجتماعی سیاسی سند تحول محقق شود.
حسینی ادامه داد: در دیگر ساحت های سند تحول منجمله عرصه تعلیم و تربیت حرفه ای و اقتصادی پنج مسابقه سراسری دانش آموزی هنرآموزان برگزار می شود که در چهار مسابقه در سطح کشور اول هستیم، ساحت اعتقادی و اخلاقی و دینی مهم ترین سنجه که می تواند این ساحت را به لحاظ عینی بسنجد مسابقات سراسری قرآن، عترت و نماز است که استان خراسان بر سکوی نخست این مسابقات در سال جاری ایستاد، در ساحت زیبایی شناختی و هنری مهمترین سنجه مسابقات فرهنگی و هنری کشوری است که در 40 رشته برگزار می شود و در دو سال گذشته به طور متوالی برتر کشور شدیم و در ساحت عرصه سلامت و تندرستی سال گذشته دانش آموزان خراسان رضوی در مجموع مسابقات ورزشی کشور از لحاظ اخلاقی اول کشور و از نظر فنی دوم شدند.
وی ساحت حائز اهمیت در سند تحول بنیادین را ساحت شناختی، علم و فناوری بیان و خاطر نشان ساخت: سنجه این ساحت امتحانات نهایی، کنکور، المپیادها و جشنواره های نوجوان و جوان خوارزمی است.
سکان دار نظام تعلیم و تربیت خراسان رضوی افزود: امسال در امتحانات نهایی از دو منظر درصد قبولی و معدل پیشرفت داشتیم به طوری که درصد قبولی در سال 93 برابر 86 درصد و در سال جاری 87.41 درصد و از حیث معدل در سال 93 رقمی معادل با 12.85 بوده و در سال 94 به رقم 13.6 ارتقاء یافتیم.
حسینی در خصوص سنجه المپیادها گفت: در سال 92تنها 310 نفر به سطح کشوری و امسال 615 نفر دانش آموز اعزام کردیم که بالاترین میزان راه یافتگان المپیاد در سطح ملی به استان اختصاص یافت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]