واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی تاکید کرد: توجه به چالش های آموزش ابتدایی/ اجرای عدالت آموزشی در مناطق چند زبانه مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت:راههای تعاملی و مشارکتی در حوزهها مختلف در آموزش ابتدایی رشد 19 درصدی نوآموزان پیشدبستانی و رشد 40 درصدی در استانهای همجوار را به دنبال داشته که این موضوع دنبالهرو تأیید بررسی و تولید استاندارد و بومی برای نوآموزان دو زبانه پیشدبستان در استانها است.
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۹ مرداد ساعت 22:24
به گزارش خبرنگار پانا از آذربایجان شرقی،جعفر پاشایی در جلسه کارگروه های سی و سومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور در خصوص ارائه گزارش استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان و قزوین اظهار داشت: موضوع مورد بحث در این استان عدالت آموزشی مخصوصا در حیطه آموزش ابتدایی بیشتر مورد توجه قرار گرفت چرا که زیر ساخت نظامهای آموزش و پرورش باید از ابتدای کار ،آموزشی آغاز و بررسی شود که بنابر آن حوزههای مختلف آموزشی، پژوهشی، تربیتی و فرهنگی مورد بحث مسئولان قرار گرفت که نتیجه آن تدوین و اجرای سند تحول، تأسیس و توسعه پژوهشسرای آموزشی، توجه ویژه به کلاسهای چند پایهای و ایجاد فضای رقابتی و نشاط در مدارس بود. مدیر کل آموزش وپرورش آذربایجان شرقی، افزود: ایجاد تحول کمی و کیفی در عرصه ساماندهی نیروی انسانی و افزایش بهرهوری و ارتقا و جذب بیسوادان از دیگر دستآوردهای تشکیل کارگروهها بود که این برنامهها بیشتر مورد توجه مناطق کم برخوردار عشایری و چند زبانه تعلق داشت که تاکنون برنامههای مختلف نتیجه مطلوبی را به عمل آوردند. پاشایی عنوان کرد: برای بررسی موانع، تصمیمات و مصوباتی توسط دستگاههای مرتبط گرفته شد که شناسایی، جذب، نگهداشت و آموزش از چالشهای موجود است.
وی همچنین گفت :عدم وجود بانک اطلاعاتی از عملکرد کودکان لازمالتعلیم ،عدم وجود ساز و کارهای تشریحی و فرهنگی از بازماندگان تحصیل و عدم انعطافناپذیری در برنامههای درسی از دیگر مشکلات به شمار میرود. مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی اذعان کرد: راههای تعاملی و مشارکتی در حوزهها مختلف در آموزش ابتدایی رشد 19 درصدی نوآموزان پیشدبستانی و رشد 40 درصدی در استانهای همجوار را به دنبال داشته که این موضوع دنبالهرو تأیید بررسی و تولید استاندارد و بومی برای نوآموزان دو زبانه پیشدبستان در استانها است. گفتنی است در سی و سومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور گزارش کارگروهها از طریق ارتباطات گسترده در گردهماییهای حضوری، ارتباطات مجازی و یا مکاتبات انجام شد که در این گردهماییها قطبی استانها مسائل و چالشهای آموزش و پرورش مورد بحث قرار گرفت. همچنین:دبیران قطبها گزارش عملکرد خود را جهت بهبود کیفیت آموزشی و دنبالهرو اجرایی شدن سند تحول بنیادین ارائه دادند که در هر یک برای چالشها راهبردهایی تدوین و تعیین شد.
این گزارش می افزاید: پس از دریافت نظرات با مسئولان و مشاوران آموزش و پرورش مصوبه ای تنظیم و برای اجرا به حوزههای مختلف آموزش و پرورش سراسر کشور ابلاغ شد که سال گذشته 12 کارگروه و در هر کدام 70 نفر عضو حضور داشتند که موضوعات استفاده ظرفیتهای هر استان مورد بررسی قرار گرفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]