تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه پرهيز از حرامها است همچنانكه شخص از خوردنى و نوشيدنى پرهيز مى‏كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868549340




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طلای المپیک، بزرگترین آرزوی ورزشی من است


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: طلای المپیک، بزرگترین آرزوی ورزشی من است
فرنگی‌کار المپیکی وزن 59 کیلوگرم کشورمان گفت: کسب مدال طلای المپیک، بزرگترین آرزوی ورزشی زندگی من محسوب می‌شود.

به گزارش "ورزش سه"، حمید سوریان در گفت‌وگو با تسنیم، درباره شرایط سخت تمرینی در اردوی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان در آستانه اعزام به مسابقات المپیک 2016 ریو اظهار داشت: روزهای خیلی سختی را پشت سر گذاشتیم. می‌شود گفت تقریباً 10 ماه سخت گذشته و حالا کمتر از 6 روز تا شروع مسابقات کشتی در المپیک باقی مانده است. ان‌شاالله نهایت ماجرا و خروجی همه این تلاش‌ها قشنگ باشد و به بار بنشیند. امیدوارم مدال‌های خوش‌رنگی کسب و دل مردم شاد شود.   وی با اشاره به این موضوع که سومین حضور خود در المپیک را تجربه می‌کند، ادامه داد: من در 31 سالگی، سومین حضور خود در مسابقات المپیک را تجربه می‌کنم. البته 30 سال؛ دوست ندارم از 30 به بعد را دیگر بگویم! (خنده) اما چند روز بعد از مسابقات المپیک، تولد 31 سالگی من است.   فرنگی‌کار المپیکی وزن 59 کیلوگرم کشورمان تصریح کرد: با توکل به خدا، دوست دارم دومین مدال خود را در المپیک کسب کنم. در حال حاضر کسب مدال طلای المپیک، بزرگترین آرزوی ورزشی زندگی من محسوب می‌شود. تلاش کرده‌ام و کارهایی که لازم بوده را انجام داده‌ام. زحمت کشیده‌ام و روزهای خیلی سختی را برای کسب سهمیه المپیک 2016 پشت سر گذاشته‌ام.   سوریان خاطرنشان کرد: دو ماه درگیر مسابقات بسیار طاقت‌فرسایی بودم و نزدیک به 21 کیلوگرم وزن، کم کردم. خدا را شکر در نهایت به المپیک رسیدم چون حضور در المپیک، خودش یک افتخار محسوب می‌شود ولی با توجه به انتظاری که از خودم دارم و زحماتی که کادر فنی کشیده، احساس می‌کنم المپیک باید با اتفاقات خوبی برایم تمام شود.   وی در مورد اینکه آیا تصمیمی برای زندگی شخصی خود برای بعد از المپیک 2016 دارد یا خیر، گفت: عقب‌افتادگی‌های زیادی در زندگی شخصی من به دلیل تمرکز بیش از حد روی دنیای ورزش قهرمانی به وجود آمده است. قطعاً بعد از المپیک باید به خانواده، زندگی شخصی خودم، مسائل اقتصادی و بحث تحصیلی برسم.   فرنگی‌کار المپیکی وزن 59 کیلوگرم کشورمان تأکید کرد: همچنین من 12 سال پیاپی در رده سنی بزرگسالان عضو تیم ملی کشتی فرنگی بودم. وزن‌کم‌کردن‌های زیاد و استرس خیلی زیاد شبانه‌روزی باعث شد به معنای واقعی روزهای سختی را پشت سر بگذاریم. بعد از المپیک همه ما به استراحت، احتیاج داریم.   سوریان در پایان گفت: ان‌شاالله مردم عزیزمان ما را دعا کنند تا اتفاقات خوبی هم برای من و هم برای کل کاروان ورزشی ایران رخ دهد و در نهایت دل همه هموطنان ما شاد شود.

01:56  1395/05/17





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن