تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817014871




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاثیر فرهنگ در ذائقه موسیقی انسان


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت تک شات: محققین سال ها مشغول مطالعه ریشه اصلی ذائقه موسیقایی انسان ها بوده اند. در این تحقیقات شواهدی وجود دارد که نشان می دهد تاثیرات بیولوژیکی مثل این فرضیه که ذائقه موسیقی انسان ها با بالا رفتن سن تغییر می کند، بی تاثیر نیستند.
 
 
فرهنگ تاثیر بسزایی در ذائقه موسیقی انسان دارد





اکنون یک تحقیق جدید نشان می دهد که ذائقه موسیقایی شما بستگی به آرایش آهنگ های غالباً رایج در فرهنگ شما دارد. یک تیم از محققین دانشگاه های مختلف شامل MIT و Brandeis، دو مطالعه جدید در سال های 2011 و 2015 انجام داده اند. محققین در این تحقیق از شرکت کنندگان خواسته بودند که به میزان لذت بخش بودن هر دو آکورد موزون و ناهنجار رای دهند. برخی از افراد مورد تحقیق قرار گرفته، مردم آمریکایی بوده اند اما اکثر آنها از قبایل Tsimane و آمازونی بوده اند که فرهنگ غرب را کاملاً لمس نکرده و کمتر در معرض آن بوده اند. همچنین گروهی از شرکت کنندگان نیز مردم بولیوی بوده اند که به زبان اسپانیایی صحبت می کردند و در شهر کوچکی در نزدیکی قبایل Tsimane سکونت داشتند.

در فرهنگ غرب صداهای موزون معمولاً لذت بخش به حساب می آیند در حالی که ناهنجارها کمی سخت و تیز هستند. بر اساس یک مقاله در هفته نامه علمی بین المللی Nature، آکوردهای ناهنجار در واقع ایزوتوپ های ناپایدار موزیک غرب هستند و معمولاً اینطور به گوش می رسند که انگار قصد بازگشت به یک نوت پایدار را دارند.

 
فرهنگ تاثیر بسزایی در ذائقه موسیقی انسان دارد



مردمی که با فرهنگ غرب زندگی کرده اند و یا در معرض آن قرار گرفته اند معمولاً با آکوردهای ناهنجار که معمولا برای موسیقی هایی با تاثیرات احساسی به کار می روند، دفع می شوند. بر اساس تئوری موسیقی، اینکه یک آکورد در گوش انسان چطور شنیده شود متاثر از فاکتورهای بیولوژیکی شامل ذات انسان است.

با این وجود محققین کشف کرده اند که افراد قبیله Tsimane میزان لذت بخش بودن هر دو صدای ناهنجار و موزون را در یک سطح رده بندی کرده اند. از سوی دیگر شرکت کنندگان بولیویایی علاقه خود به صداهای موزون را ابراز کرده اند اگرچه اختلافات دیده شده بین آنها درست مثل مردم آمریکا زیاد نبوده است.
 

به گفته Josh McDermott یکی از پروفسورهای دانشگاه MIT، این تحقیق می گوید که ترجیح صداهای موزون به صداهای ناهنجار به اشباع شدن با فرهنگ موسیقایی غرب بستگی دارد و این ترجیح ذاتی نیست.

درست به همین دلیل است که محققین یک تئوری در مورد تفاوت آرایش موسیقایی هر فرهنگ ارایه داده اند. موسیقی قبایل Tsimane بر خلاف موسیقی فرهنگ های غربی بر مبنای هارمونی ساخته نشده است. علاوه بر استفاده از آکوردها، آنها بیشتر به نواخته شدن یک نوت در یک زمان خو گرفته اند. در مجموع این تحقیق نشان می دهد که فرهنگ انسان ها نقش مهمی در چگونگی شکل گیری ذائقه موسیقی بازی می کند.





۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن