واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: استانها > مرکزی - نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی، گفت: واردات کالاهای بی کیفیت علاوه بر هدر رفت سرمایه و انرژی اثرات مخرب زیست محیطی دارد و بارها مشاهده شده، مصرف کننده کالایی می خرد؛ ولی به علت کیفیت پایین یا برآورده نکردن انتظارات آن را دور می ریزد و بقایای این کالا باید در کشور مصرف کننده مدفون شود.
به گزارش خبرآنلاین استان مرکزی، علی ابراهیمی، نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان مرکزی، گفت: استاندارد یک نشانگر اعتبار و ضریب اطمینان است که درج این علامت بر روی کالاها در رویکرد مثبت مشتریان نسبت به خرید کالا بسیار اثر مثبتی دارد.
وی اظهار کرد: همچنین علامت استاندارد در کیفیت و امنیت یک کالا بسیار موثر بوده و برای جلوگیری از خسارت ها و تضییع حقوق مصرف کننده و جلوگیری از هدر رفت منبع ملی لازم است که نسبت به جایگاه این نشان توجه ویژه ای بشود.
ابراهیمی افزود: با توجه به اهمیت نشان استاندارد باید در صورت وجود خلاء های قانونی در اجرای اهداف این سازمان مدیران بالادستی همت گمارند و اگر قوانینی احتیاج به انشای جدید دارند یا لازم است که موارد غیر ضروری اصلاح و حذف شوند، تلاش کنند.
وی با اشاره به اینکه تصویب قانون ملی استاندارد از مهم ترین اهداف نمایندگان مجلس خواهد بود، اظهار کرد: با توجه به امکانات و تجهیزات و نیروهای متخصص در این سازمان باید قوانین به گونه ای تغییر یا اصلاح شود که ضمن ارتقاء حوزه اختیارات، این سازمان بتواند عملکردی فراتر از حوزه فعالیتی خود ارائه دهد.
ابراهیمی تصریح کرد: به ویژه اقدامات اصلاحی قوانین در حوزه استاندارد مواد غذایی باید با جدیت بیشتری دنبال شود چراکه بعضا تخلفاتی از واحد های تولید کننده مشاهده می شود؛ ولی به دلیل بروکراسی های وقت گیر اداری آن واحد متخلف فرصت پیدا می کند که از دست قانون بگریزد.
وی اصلاح قانون در حوزه استاندارد کالاهای وارداتی و صادراتی را نیز بسیار مهم دانست تا فقط اجازه ورود کالای با کیفیت به داخل کشور داده شود و هم از آن صادر شود، گفت: واردات کالاهای بی کیفیت علاوه بر هدر رفت سرمایه و انرژی اثرات مخرب زیست محیطی دارد و بارها مشاهده شده، مصرف کننده کالایی می خرد؛ ولی به علت کیفیت پایین یا برآورده نکردن انتظارات آن را دور می ریزد و بقایای این کالا باید در کشور مصرف کننده مدفون شود؛ بنابراین باید قوانین سختگیرانه ای باشد که در همان گمرک کالاهای غیر استاندارد و بی کیفیت شناسایی و اجازه ورود به داخل کشور داده نشود.
ابراهیمی در خصوص کالای صادرتی نیز، ادامه داد: تولید کننده داخلی باید بداند که برای رقابت با سایر تولید کنندگان در عرصه بین المللی و بقا در بازار جهانی باید کالای با کیفیت تولید کند چراکه اگر فقط یک بار یک کالا از سوی کشور مبدا بازگدانده شود، دیگر محال است که آن تولید کننده بتواند وارد بازار رقابت جهانی شود و برای همیشه از این بازار حذف خواهد شد.
وی تاکید کرد: برای جلوگیری از چنین اتفاقاتی حوزه نظارتی استاندارد باید از هرگونه مماشات و سهل انگاری دوری کنند و این نظارت ها به گونه ای باشد که از نظر کیفیت و سلامت محصولات تولید شده در ایرانی، در خارج از کشور فروش مطلوبی داشته باشد. ۴۸
شنبه 16 مرداد 1395 - 17:06:10
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]