محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844365063
عضو جامعه روحانیت مبارز:کار نشریه یالثارات تکثیر گناه بود نه نهی از منکر
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: عضو جامعه روحانیت مبارز:کار نشریه یالثارات تکثیر گناه بود نه نهی از منکر
عضو جامعه روحانیت مبارز درباره اقدام بحث برانگیر نشریه یالثارات می گوید: این کار تکثیرگناه و اشاعه فحشا است نه نهی از منکر. سید رضا اکرمی در گفت و گو با ایرنا از هر دری سخن می گوید.
به گزارش نامه نیوز، سید رضا اکرمی واعظ مذهبی و فعال سیاسی 74 ساله، سمنانی است. اکرمی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز، دبیر سابق جامعه وعاظ تهران و نماینده دوره های دوم، سوم، چهارم، پنجم و هشتم مجلس شورای اسلامی از شهرهای سمنان و تهران است.
وی اولین رئیس عقیدتی سیاسی نیروی هوایی و جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و مشاور عالی این سازمان بود.
دیگر سمت های اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری، مشاور عالی وزیر کشور در امور روحانیت و رئیس شورای فرهنگی وزارت کشور در دولت یازدهم است.
گفت و گوی ایرنا با وی در پی می آید:
** ایرنا: چرا برخی دوست ندارند روحانی برای بار دوم رئیس جمهوری شود؟
اکرمی: درباره ریاست جمهوری دوردوم با صراحت و صداقت باید عرض کنم اولا این بحث زود است و ثانیا یکمرتبه درباره داوطلب شدن مجدد دکتر احمدی نژاد گفتم تجربه ما در ریاست جمهوری تا کنون اینطور بوده که هر رئیس جمهور دو دور در این مسئولیت بوده است. ریاست جمهوری مقام معظم رهبری، آیت الله هاشمی، آقای خاتمی و هم آقای احمدی نژاد شاهد این مدعاست. به طور طبیعی هم آقای روحانی باید دو دور پشت سر هم رئیس جمهور شود. برای اینکه برنامه های رئیس جمهوری در دور اول به سرانجامی برسد باید دور دوم هم روی کار باشد.
**ایرنا:این روزها بحث فیش های حقوقی غیرمتعارف داغ است؛ ارزیابی تان چیست؟
اکرمی: رابطه با فیش ها سه نکته را عرض می کنم. اول اینکه قطعا خلافی واقع شده است منتهی این خلاف را نمی توان الان گفت شرعی، عرفی یا قانونی است بلکه آن را باید دادگاه معلوم کند.
همه می دانیم نمی شود فاصله دریافتی دو حقوق بگیر در یک سازمان از زمین تا آسمان تفاوت داشته باشد. شاهدیم در حالیکه جوانان برای دریافت وام ازدواج 5 میلیونی با این همه موانع روبرو هستند یکمرتبه شخص دیگری وام 400 میلیون تومانی بدون کارمزد می گیرد که این قطعا خلاف است.
دوم تعداد این خلافها چه مقدار بوده است؟ مثلا آقای قاضی سراج می گوید" از 950مدیر 3 درصد آنها از 40 میلیون تومان به بالا حقوق گرفته اند". باید این را قانون مشخص کند که این سوءاستفاده بوده یا مساله ای عادی بوده است. البته من به شخصه این را خلاف می دانم و آن را محکوم هم می کنم.
نکته دیگر این است که ما نباید تفاوتی بین بخش عمومی و خصوصی قائل شویم. خلاف، خلاف است مال هر کجا و هر کس باشد. باید به این خلاف ها رسیدگی شود و امیدواریم که الان که این دمل رسیده شده و وقت نیشتر زدنش است درست نیشتر بزنیم تا این عفونت تمام بدن را درگیر خود نکند و عمومی نشود.
**ایرنا: مواجهه دولت با این قضیه را چطور می بینید؟
اکرمی: اقدامات را درمجموع از همه قوای سه گانه مثبت دیدم مقام معظم رهبری هم تاکید کردند که سه قوه حتما باید به این خلاف رسیدگی کنند.
** ایرنا: برخی اعتقاد دارند این مساله فیش های حقوقی غیر متعارف را مخالفان دولت علم کرده اند برای اینکه قضیه فساد 3 هزار میلیاردی و غیره به حاشیه برود.
اکرمی: اولا هر خلافی را باید در جای خود رسیدگی کنیم و هیچ خلافی نمی تواند خلاف دیگر را بپوشاند. همین الان نگاه کنید از وقتی که موضوع فیش های حقوقی مطرح شده بحث "اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل" کمرنگ شده و تحت الشعاع قرار گرفته است. بنابراین فایده ای ندارد که بگوییم چه کسی یا کسانی این تخلفات یا فسادها را ایجاد کرده اند بلکه مهم رسیدگی قانونی به همه این تخلفات است.
** ایرنا: به نظر شما اصولگرایان برای انتخابات آتی به وحدت می رسند؟
اکرمی: در رابطه با اصولگرایان یا اصلاح طلبان من سخنگوی هیچ کدام نیستم که بخواهم از جانب آنها صحبت کنم. اصلاح طلبان و اصولگرایان الی ماشاءالله بین خودشان اختلاف دارند و نیازی نیست که سیدرضا اکرمی بخواهد از جانب آنها سخنی بگوید. من الان زمان را نامناسب می دانم و با توجه که حوادثی در منطقه و جهان رخ می دهد نمی توانم در این باره نظری دهم.
** عملکرد آقای روحانی را در سه سال گذشته چطور ارزیابی می کنید؟
اکرمی: اگر کسی بخواهد صورت مساله را بشکافد باید وجدانا ببیند آقای روحانی در چه شرایطی دولت را تحویل گرفت. به دلیل سابقه حضورم در مجلس و مواجه بودن با همه دولتها باید بگویم آقای روحانی دولتی را تحویل گرفت که بدترین شرایط را داشت. چهره بین المللی آن خوب نبود. در داخل کشور به دلیل قانون شکنی ها، خلاف ها و تحریکات احمدی نژاد چهره مناسبی نداشتیم. آقای روحانی این دولت را تحویل گرفت ولی آرام آرام به دلیل اینکه با ثبات و منطق و ملایم جلو رفت کشور را به سمت آرامش پیش برد. الان دیگر اینطور نیست که شب بخوابیم فردا صبح که بیدار می شویم بهای ارز و قیمت کالاها پرواز کرده باشد. ما در این 3 سال ثبات را در جامعه دیده ایم. دیگر اینطور نیست که ندانیم هفته آینده چه می شود.
در مذاکرات هم، دنیا منطق ایران را دید و شاهد بود که قدرت ما منطق ما است نه منطق ما قدرت ما. ما با زور و دروغ جلو نمی رویم بلکه با قانون پیش می رویم و انعطاف هم نشان می دهیم.
شاهدیم دنیا هم به ما اطمینان پیدا کرده است. این رفت و آمدهای خارجیان به ایران در سطوح بالایک دستاورد است حال برخی هر اسمی می خواهند روی آن بگذارند. خاطرم هست در دولت قبل، مقامات خارجی حتی سطح وزیر هم به ندرت به ایران می آمدند ولی حالا رئیس جمهور و نخست وزیر دیگر کشورها به ایران می آیند.
هر چند روی هم رفته من آمریکا را استعمارگر می دانم و معتقدم دولت فرانسه و انگلیس هم با ما صادقانه برخورد نکردند ولی همین که با این برجام توانستیم چین و روسیه را از آنها جدا کنیم و دیگر همه آنها علیه ما رای ندهند دستاورد مناسبی است.
** ایرنا: اگر عملکرد این دولت را بخواهیم با دولت قبل مقایسه کنیم به چه تفاوتهایی می توان اشاره کرد؟
اکرمی: اولا دولت احمدی نژاد را نمی شد دولت نامید بلکه یک فرد بود. شما شاهد بودید آقای احمدی نژاد که به خانم وحید دستجری وزیر بهداشتش نمره 20 داده بود در یک چشم به هم زدن وی را کنار گذاشت. یا 11 روز در مقابل یک نامه رهبری خانه نشینی کرد که نشان دهنده این است که وی تعهدی نسبت به رهبری ندارد.
یا یکبار گفت مجلس در راس امور نیست. خوب اینکه بیان امام(ره) بود و مجلس هم عملا به دلیل تریبون و رای مردم، در راس امور است.
مجلس قوی پشتوانه دولت و قوه قضائیه است و وقتی شمای رئیس جمهور آن را تحقیر کنید خود آسیب می بینید که آسیب هم دید. در مورد اخلاق هم باید بگویم آنکه از مهرورزی صحبت می کرد برخوردهایش را با آقای محسنی اژه ای و صفارهرندی و دیگران دیدیم.
خدا شاهد است رنجی که من در دوره 8 ساله ریاست جمهوری احمدی نژاد دیدم از رنجی که در مجموع این 40 سال در دولتهای مختلف دیدم بیشتر بود.
** ایرنا: منتقدان وی معقتدند به صلاح نیست چنین فردی دوباره به ریاست جمهوری برسد.
اکرمی: من الان در این باره هیچ چیز نمی گویم ولی به نظر می آید در مورد صلاحیت او قطعا جای تامل و درنگ وجود دارد. وقتی شما می بینید مدام در سخنرانی هایش می گفت لیست 300 نفر از مفسدان را در جیب دارم ولی یک نفر را هم به قوه قضائیه معرفی نکرد مشخص است این فرد چقدر به درد ریاست جمهوری می خورد.
** امسال سال "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل " است. موانع تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور چیست؟
اکرمی: به نظرم 3 مانع وجود دارد.
نخست نبود اراده عملی جدی در سطح مقامات است . این اراده باید تحقق عملی پیدا کند وگرنه به زبان، همه اقتصاد مقاومتی را تایید می کنند. باید آستین را بالا بزنیم و اعلام کنیم این به بعد مصرف، زرق و برق و هزینه ها کنترل می شود.بایست لایحه بودجه برای امور جاری لاغرتر داده شود نه چاق تر و متاسفانه شاهد بودیم که مجلس بودجه سال 95 را حتی چاق تر هم کرد.
دوم اینکه به مردم بقبولانیم که مصرفشان را کنترل کنند. مردم هم باید ضابطه مند رفتار کنند. شما نگاه کنید مختصری که هوا گرم می شود مصرف برق به بیش از 50 هزار مگابایت می رسد. مصرف باید در همه ابعاد کنترل شود. از سوخت و انرژی گرفته تا غذا و میوه. آمار داده اند که سالانه 15 میلیون تن مواد غذایی و میوه و سبزی در ایران هدر می رود. یا اینکه حدود 2 میلیارد دلار برای مواد آرایشی در سال مصرف می کنیم. این دیگر دارو و گندم و موادغذایی نیست بلکه برای بزک کردن و نشان دادن خود در خیابان است.
و مساله سوم نظارت است. تا مادامی که نظارت درست نداریم فساد اجتناب ناپذیر است. من 12 سال از سمنان و 8 سال از تهران نماینده بودم. یک روز در مجلس شورای اسلامی مرا در یک اتاق ننشاندند که از من بپرسند شما در این مدت چکار کردید و آیا موفق بودید یا نه و اگر نه چرا؟ خوب این چه نظارتی است؟
بایستی سیستم تشویق و تنبیه داشته باشیم و بر آن نظارت کنیم. اگر شخصی درست عمل کرد دست او را بالا بگیریم و اگر عملش نادرست بود، او را تنبیه و مجازات کنیم. اگر بر کار نمایندگان نظارت نشود یا اگر نمایندگان بر کار وزرا نظارت نکنند معلوم نیست چه شود.
در دوره هشتم به آقای لاریجانی گفتم "ما در مجلس از تعداد جلسات علنی هفتگی مان کم کنیم و بر نظارتمان بیفزاییم. نمی خواهد پشت تریبون با وزیر برخورد کنیم بلکه او را کنار خود بنشانیم و بپرسیم به چه مناسبت یکمرتبه قیمت شکر اینقدر افزایش پیدا کرده است؟ به چه مناسبت قیمت مرغ به طور نجومی صعودکرد؟
**ایرنا: یکی از منابع اصلی درآمد دولت در اقتصاد بدون اتکا به در آمد نفت، مالیات است. موانع کسب درآمد دولت از این راه چیست؟
اکرمی: اقتصاد نفتی، اقتصاد مناسب و شایسته ای نیست. نه اینکه ما نفت یا گاز و میعانات نخواهیم بلکه این سرمایه ای است که خدا به ما داده است ولی پول حاصل از فروش آن را باید برای سرمایه گذاری صرف کنیم نه برای هزینه های جاری.
از طرفی باید دولت کوچک شود. وقتی شما 90 درصد درآمدتان را باید خرج مصارف روزانه تان بکنید یقینا موفق نمی شوید. باید دولت کوچک شود و مردم هم بدانند این به نفعشان است. مردم باید دولت را استخدام خود کنند نه خود را استخدام دولت.
برای تحقق درآمدهای مالیاتی هم به مردم بگوییم شما بابت برخورداری از امنیت ، پلیس، نظافت، بهداشت باید مالیات بردرآمد بدهید. آن کارمندی که حقوقش از فلان مقدار بالاتر است باید مالیات دهد و آن کاسبی هم که درآمدش از فلان مقدار بالاتر است باید مالیات دهد. همه دنیا کشورشان را با مالیات اداره می کنند. نفت ما را فرانسه از ما با قیمتی نازل می خرد ولی مالیات زیادی روی آن می بندد و به مردم خود می فروشد تا بتواند کشورش را اداره کند.
باید این را به صورت فرهنگ درآورد. حتی حوزه های علمیه و دانشگاهها باید روی این مانور دهند و این را برای مردم روشن کنند که شما برای اینکه در امن و امان در خانه زندگی کنید باید هزینه های پلیس را بدهید و امثالهم.
** این ها که فرمودید مالیات های مردمی بود اما مالیات نهادهای رسمی چه می شود؟ نهادهایی که به گفته برخی بعضا معافیت مالیاتی هم دارند اما دارای ثروت زیادی هم هستند؟
اکرمی: ما اگر مطلبی را که گفتم درست به همدیگر تفهیم کنیم همه از جمله آستان قدس و بنیاد شهید و کمیته امداد هم قبول می کنند که مالیات بدهند.
سالانه 15 میلیون نفر به مشهد الرضا می روند. دولت به آستان قدس می گوید باید مالیات بدهی. آستان هم می گوید باشد ولی شما پارکینگ و خوابگاه و درمانگاه برای زوار را بساز از من هم مالیات بگیر. یعنی باید بده و بستان باشد. الان یکی از بدهکاری های اصلی دولتها به همین آستان قدس رضوی است. آستان می گوید آقا کمک نمی کنی نکن ولی لااقل بدهی مرا بده. بدهی زمینی، پارکینگ، موقوفات داری. حتی خدا شاهد است مجلس به سازمان اوقاف بدهکار بود.
** ایرنا: یکی دیگر از منابع درآمدی دیگر دولت توریسم است. سرمساله ورود توریست به کشور همیشه چالش فرهنگی داشته ایم؟
اکرمی: در این باره دو حرف دارم. نخست اینکه ابتدا باید گردشگری داخل را درست کنیم. یعنی سازمان گردشگری باید بر مهمانخانه ها و غذاخوری ها نظارت و جایگاه استراحت مسافران نوروزی را درست کند. سیستم حمل و نقل کشور مرتب و اصلاح شود.
حرف دوم من درباره توریسم خارجی است. توریست ها افرادی میان سال هستند و افراد جوان و آدم های چنین و چنان در بین آنها بسیار کم هستند. مگر اینها می خواهند چه کار کنند؟ می گویند بدحجاب هستند؟ مگر ما در داخل کشورمان بدحجاب نداریم؟ مگر دختران ما از خارجی ها حجابشان بهتر است؟ به نظرم می آید مقداری مرغ همسایه به چشممان غاز می آید.اگر ما حجاب و پوشش و حرمت مشروبات الکلی را جدی بگیریم می توانیم به آنکه به ایران هم می آید بگوییم رعایت کن. همان کاری که دیگر کشورها هم می کنند.
مگر ما به مکه می رویم از ما چه می خواهند؟ سال گذشته از ما نزدیک 500 قربانی گرفتند دو قورت و نیمشان هم باقی است و ما را ممنوع الحج هم کرده اند. آنها هم می گویند در کشور ما ضوابطی است که باید رعایت کنید.
با همه اینها تا ما گردشگری داخل را درست نکنیم توفیقی در گردشگری خارجی نخواهیم داشت. بینی و بین الله با وجود این حوادثی که در ترکیه رخ داده است آیا ایرانی ها حاضرند مسافرت به این کشور را به حداقل برسانند. آیا داخل کشور اینهمه جاهای خوب و مناسب برای گردشگری نداریم؟ حتما باید به آنتالیا برویم؟ یا مگر دوبی چه دارد که مردم اینقدر عاشق آن هستند.
ما ایرانی ها ادعاهایمان با عملمان نمی خواند. حرفهای سوئیسی می زنیم ولی آفریقایی عمل می کنیم.
** در جریان مساله پیش آمده توسط نشریه یالثارات هستید؟
اکرمی: هر روز صبح که روزنامه ها منتشر می شود در آن عکس های زیادی از بدحجابهای خودمان و بی حجاب های بیرون وجود دارد. به نظرم می آید همه اینها تکثیر گناه است. همه اینها اشاعه فحشا است و اسلام محمدی اجازه نمی دهد ما این عکس ها را تکثیر کنیم. خلافی رخ داده ولی ما حق نداریم آن را توسعه دهیم. کار این نشریه هم نهی از منکر نیست بلکه اشاعه فحشا و تکثیر گناه است.
**ایرنا: چه کنیم تا بیشتر به همدلی برسیم؟
اکرمی: ابتدا باید روبه روی هم بنشینیم و نسبت به وضع موجود خودمان با هم صادقانه و عاقلانه حرف بزنیم. بعد هم همه دست یکدیگر را بگیریم و مشکلات را حل کنیم. نه اینکه من بگویم همه تقصیرات مال فلانی است آن هم بگوید تمام تقصیر مال شماست. نفر سوم هم بگوید تقصیر جفتتان است. ما همه سوار یک کشتی هستیم و همه باید این کشتی را به سلامت به ساحل برسانیم وگرنه اگر هر کداممان یک گوشه آن را سوراخ کنیم همه غرق می شویم. باید به فکر دستگیری باشیم نه به فکر درگیری.
** ایرنا: نظرتان را درباره چند اسم می خواهم بدانم. آقای هاشمی رفسنجانی؟
اکرمی : ایشان را شخصیتی خدمتگزار و شناخته شده می دانم ولی هرگز هم او را معصوم نمی دانم همانطور که دیگران را هم معصوم نمی دانم.
روی هم رفته او را شخصیتی مفید برای انقلاب می دانم.
**ایرنا: آقای روحانی ؟
اکرمی: ایشان هم همین طور
**ایرنا: آقای احمدی نژاد؟
اکرمی: بهتر است راجع به ایشان نظر ندهم.
منبع: ایرنا
مطالب مرتبط
اکرمی:چرا امامان جمعه در مورد پولهایی که در زمان احمدی نژاد هدر میشد حرفی نمیزدند/ میگفتند امام زمان برای احمدی نژاد دعا میکند
رویارویی «پدیده» اصولگرایان با کاندیدای واحد اصلاحطلبان در انتخابات 96
اکرمی: احمدینژاد تاییدصلاحیت نمیشود
واكنشها به پيشنهاد جدید رييسجمهور
اکرمی: تشکیل اتاق فکر علیه دولت از روی بیکاری است
۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
توصیه دو عضو جامعه روحانیت به احمدی نژاد
دو عضوجامعه روحانیت مبارز در واکنش به دیدارهای پنهانی احمدینژاد با علما تلویحا به او توصیه میکنند منتظر نظر شورای نگهبان بماند حجت الاسلام جعفر شجونی عضو جامعه روحانیت مبارز در گفت و گو با خبرآنلاین در رابطه با برخی اخبار مبنی بر دیدار و نشست پنهانی احمدی نژاد با علما گفت ایشعضو جامعه مدرسین: تریبوندارها اجازه بدهند دیپلماسی در مورد رابطه با عربستان کار خود را انجام دهد/ اگر مصالح ن
عضو جامعه مدرسین تریبوندارها اجازه بدهند دیپلماسی در مورد رابطه با عربستان کار خود را انجام دهد اگر مصالح نظام نبود به گونهای دیگر در مورد احمدی نژاد تصمیم میگرفتند احمدی نژاد تمام شده میزان رضایتمندی مراجع تقلید از دولت روحانی متفاوت با دولت احمدی نژاد است سال آخر ریاستجلسه انتخاباتی جامعه روحانیت مبارز امشب برگزار میشود
با حضور موحدی کرمانی جلسه انتخاباتی جامعه روحانیت مبارز امشب برگزار میشود جلسه شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز امشب به ریاست آیتالله موحدیکرمانی برگزار میشود به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا جلسه شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با حضور آیت الله موحدی کرمانی دبیر کل این تشکل وعضو جامعه روحانیت مبارز تهران: امام مسلمین جانشین نبی مکرم اسلام (ص) است
عضو جامعه روحانیت مبارز تهران امام مسلمین جانشین نبی مکرم اسلام ص است عضو جامعه روحانیت مبارز تهران گفت امام مسلمین جانشین نبی مکرم اسلام ص و احیاگر جامعه اسلامی است به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند حجتالاسلام والمسلمین حسین ابراهیمی ظهر امروز پیش از خطبههای نمازآیتالله مکارم شیرازی مطرح کرد اجرای امر به معروف و نهی از منکر گامی در تحقق جامعه مهدوی
آیتالله مکارم شیرازی مطرح کرداجرای امر به معروف و نهی از منکر گامی در تحقق جامعه مهدوی یکی از مراجع تقلید گفت مسئله امر به معروف و نهی از منکر در اصل هشتم قانون اساسی آمده و بعد از چندین سال قانون آن نوشته شده و در شورای نگهبان تایید شده اما به اجرا در نیامده است در حالی که اینعضو جامعه روحانيت مبارز: مقايسه برجام و قطعنامه 598 قياس معالفارق است
عضو جامعه روحانيت مبارز مقايسه برجام و قطعنامه 598 قياس معالفارق است حجتالاسلام ابراهيمي با اشاره به دستاندازي به اموال ايران و همچنين ادامه روند تهديدات از سوي امريکاييها پس از امضاي برجام تأکيد کرد برخلاف قطعنامه 598 بعد از برجام مشکلات ما حل نشده و همان حرکات ضدايراني گذعضو جامعه روحانیت مبارز تهران: حقوق بالای برخی مدیران کشور تأسفبار است
عضو جامعه روحانیت مبارز تهران حقوق بالای برخی مدیران کشور تأسفبار است عضو جامعه روحانیت مبارز تهران گفت اخیرا مشخص شده است حقوق بعضی از مدیران در کشور ماهانه 80 میلیون تومان است که اگر این موضوع صحت داشته باشد باید به حال مسؤولان تأسف خورد حجتالاسلام والمسلمین حسینعضو جامعه مدرسین: از امر به معروف و نهی از منکر غفلت نکنیم
عضو جامعه مدرسین از امر به معروف و نهی از منکر غفلت نکنیم قم - ایرنا - عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه از امر به معروف و نهی از منکر غافل نشویم گفت حوزه های علمیه باید نسبت به ترویج این دو فریضه مهم در کشور تلاش کنند و اجازه به حاشیه رفتن آن را ندهند به گزارشتضعیف نظام سوریه طرحی آمریکایی و اسرائیلی برای درهم شکستن جبهه مقاومت بود/ همکاری موفقیت آمیز نظامی ایران، روس
تضعیف نظام سوریه طرحی آمریکایی و اسرائیلی برای درهم شکستن جبهه مقاومت بود همکاری موفقیت آمیز نظامی ایران روسیه و سوریه در مبارزه با تروریسم دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت الگوهای بومی مقابله با تروریسم و همکاری نظامی میان ایران روسیه و سوریه بسیار موفقیت آمیز بود و با پیگیری متوسعه همکاریهای منطقهای و بینالمللی در حوزههای اطلاعاتی و عملیاتی/ پنج مصوبه مهم برای شتاب گرفتن مبارزه با
رییس جمهور در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر مطرح کرد توسعه همکاریهای منطقهای و بینالمللی در حوزههای اطلاعاتی و عملیاتی پنج مصوبه مهم برای شتاب گرفتن مبارزه با مواد مخدر رییس جمهوری مبارزه همه جانبه با مواد مخدر را برای آرامش و پیشرفت جامعه لازم دانست و بر ارزیابی روشهای-
سیاسی
پربازدیدترینها