محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827629206
اصولگرايان دچار جهلالرجال هستند / احمدینژاد جریان اصولگرایی را یک جریان به تاریخ پیوسته میداند
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: اصولگرايان دچار جهلالرجال هستند / احمدینژاد جریان اصولگرایی را یک جریان به تاریخ پیوسته میداند
آرمان در گزارشی به سخنان امیر محبیان درباره اصولگرایان و محمود احمدینژاد پرداخته است که در ادامه میخوانید؛
به گزارش نامهنیوز، وضعيت اردوگاه جريان اصولگرايي آنطور نيست كه بتوان آن را مطلوب و حتي آرام به تصوير كشيد چون آنها بر خلاف اصلاحطلبان كه مدتهاست به حمايت خود از روحاني در سال ۹۶ اذعان دارند، هنوز نميدانند بايد در راستاي پيروزي كدام عضو اردوگاه خود آستين بالا بزنند و فعاليتهاي انتخاباتي را آغاز كنند. روزي خبر شكاف ميان حاميان احمدينژاد و جليلي به گوش ميرسد، روز ديگر بنرهاي شهري قاليباف را نماد آماده بودن او براي حضور در انتخابات رياستجمهوري تعبير ميكنند. بنابراين اشتباه است كه گفته شود اصولگرايان با قحط الرجال مواجه هستند بلكه به گفته امير محبيان از تئوريسينهاي جناح اصولگرا، اين طيف از جهل الرجال رنج ميبرد. باشگاه خبرنگاران نوشت؛ اهم اظهارات محبيان به شرح زير است:
مواضعي كه امروز اصولگرايان اتخاذ ميكنند، از نظر من انفعالي است لذا تحليلشان هم از نگاه ايجابي نيست و پيروزي خود را در شكست طرف مقابل ميبينند؛ علتش هم اين است كه اصولگرايان بايد براي معرفي كانديداي ايجابي، به نوعي به تفاهم ايجابي هم دست پيدا كنند؛ جريانات مختلف كنار هم بنشينند و در نهايت به يك نفر برسند.
شايد بر حسب تخريب، دولت پايين بيايد اما نميتوان مطمئن بود كه مردم اصولگرايان را بالا بياورند. يعني حيثيت دولت از بين رفته اما اعتمادي هم نسبت به اين طرف ايجاد نشده است. با چنين تخريبهايي در نهايت يك دولت ضعيفتر بالا خواهد آمد و نتيجه ديگري براي اصولگرايان در پي نخواهد داشت.
دو ديدگاه و تحليل درباره انتخابات سال ۹۶ وجود دارد؛ ميدانيم كه به لحاظ قانوني دوره رياستجمهوري ۴ ساله است. سوالي كه مطرح ميشود اين است كه آيا دولت كنوني، يك دورهاي است يا دو دورهاي؟ وقتي پيشينه را نگاه كنيم، ميبينيم كه اينرسي انتخابات رياستجمهوري به گونهاي است كه يك نفر، دو دوره انتخاب شده است؛ يكي از تحليلها اين است كه مردم براي اجراشدن برنامههاي دولت، ۴ سال را كافي نميدانند. تحليل ديگر اين است كه هر انتخابات رياستجمهوري در ايران، معادل يك انقلاب، سيستم را بههم زده است. شما نگاه كنيد، هر ۸ سال خط عوض شده است. خط آقاي هاشمي يك چيزي بود، بعد از آن، خط رئيس دولت اصلاحات چيز ديگري شد و پس از آن، خط احمدينژاد كاملا متفاوت شد. اين واقعا براي خود يك ايراد است.
در سال ۹۲ فضا به سمتي رفت كه نقطه قوت روحاني بود و آن مساله هستهاي بود. تخصص جليلي روي موضوع هستهاي بود و وقتي آن را مطرح كرد، بحث روحاني گرفت! سياست هستهاي جليلي به واسطه رياست احمدينژاد بر شوراي عالي امنيت ملي، چيزي جز سياست رئيس دولتهاي نهم و دهم نبود. مردم هم گفتند كه دو سياست ايجاد شده، يكي سياست احمدينژاد كه به بن بست خورده و ديگري ديدگاه روحاني كه بايد آن را تست كنيم.
حالا شما فرض كنيد كه جليلي نميآمد و قاليباف به جاي وي، محور ميشد. كسي قاليباف را احمدينژاد دوم نميدانست و آن نيروي گريزي كه نسبت به جليلي وجود داشت، نسبت به قاليباف نبود. دوم اينكه محور فعاليتهاي قاليباف به عنوان شهردار تهران، مسائل عمراني بود لذا بحث رقابت با روحاني، مسائل عمراني ميشد نه هستهاي. همينها ميتوانست آن ۳۰۰ هزار راي اختلاف با روحاني را جبران كند و اصولگرايان در دور دوم، روي قاليباف اجماع ميكردند.
اصولگرايان، درست يا غلط اين بازي را بردند. فيشهاي حقوقي، اثرات رواني خود را روي افكار عمومي گذاشت اما بدتر از آن، ارزش افزودهاي براي خود اصولگرايان نداشت.
من معتقدم كه اصولگرايان دچار كمبود نيرو نيستند؛ اتفاقا مدير خوب زياد دارند اما خودشان و ذهنشان را تنها به ۳، ۴ نفر محدود كردهاند. اين ۳، ۴ نفر بعضا چندين مرتبه هم در انتخابات شركت كرده اما راي نياوردهاند. به نظر من، اصولگرايان قحطالرجال ندارند بلكه دچار جهلالرجال شدهاند؛ يعني افراد خود را به خوبي نميشناسند. اصولگرايان بايد به نيروهاي قوي فرصت بدهند. ما يا سراغ نيروهاي قبلي ميرويم يا اينكه سراغ كساني ميرويم كه اصلا مردم آنها را نميشناسند و بعد بايد ميلياردها هزينه كنيم كه اصلا ببينيم طرف چه كسي است؟ مثلا برخي چهرهها در ليست تهرانِ اصولگرايان براي انتخابات مجلس، ناشناخته بودند. خود ما كه اصولگرا هستيم، اينها را نميشناسيم؛ مردم چگونه ميخواهند اينها را بشناسند؟ الان ما ميبينيم كه بعضي از اصولگرايان به همان قبليها فكر ميكنند و بعضيهاي ديگر هم از روي بيبرنامهگي به روحاني نظر دارند تا امتيازاتي از او بگيرند.
روحانی در طول ۳ سال اخير، موضع اصولگرايانه داشته كه فعالان اين جريان را ترغيب به حمايت از خود بكند؟
- بله! روحاني انسان باهوشي است.
احمدينژاد در جاهاي مختلف با سخنراني، ابراز قدرت و جمعكردن مردم، مشغول تستكردن فضا و ايجاد ذهنيت است. قطعا اين حركات، آثار رواني خود را دارد. احمدينژاد براي ورود به انتخابات ۹۶ يكسري فاكتورها را لحاظ ميكند. وي مايل نيست در انتخابات سال آينده متحمل شكست شود چون با تعريفي كه خودش دارد، دلش ميخواهد قهرمانانه پيروز شود. احمدينژاد نميآيد كه مدل قاليباف يا محسن رضايي را پيگيري كند. اصولگرايان از احمدينژاد سوالهايي دارند و او بايد قطعا ابهاماتي را برطرف كند كه مثلا شما درباره فلان شخص چه موضعي داريد. احمدينژاد تاكنون نشان داده كه مواضعش درباره برخي افراد، عوض نشده است. وي اگر به صحنه بيايد و بار ديگر روي مواضع قبلي خود تاكيد كند، ميان اصولگرايان شكاف ايجاد ميشود.
احمدينژاد معتقد است كه جريان اصولگرايي به جهاتي يك جريان به تاريخ پيوسته است و توانايي ايجاد ارتباط با افكار عمومي را ندارد و نميداند كه در خيابان چه اتفاقاتي در حال رخدادن است.
احمدينژاد ميداند كه اگر اصولگرايان چندان قادر نباشند براي او راي جمع كنند، ميتوانند براي او ريزش راي و شبهه ايجاد كنند. اصولگرايان به جاهايي خواهند زد كه براي احمدينژاد مهم است؛ مثلا اصولگرايان ميتوانند به ماجراي ۱۱ روز خانهنشيني او اشاره كنند.
خود اصولگرايان هم ميگويند كه ما در جاهايي از احمدينژاد فاصله گرفتيم.
آنها ميگويند كه ما در دولت دهم، بيشترين انتقادات را نسبت به احمدينژاد داشتيم؛ در حالي كه اصلاحطلبان در بسياري موارد ساكت بودند. از طرف ديگر ما بايد بگوييم كه آيا احمدينژاد ميتواند حمايت ساختاري را براي خود جلب كند؟ مثلا اگر شوراي نگهبان احمدينژاد را رد صلاحيت كند، براي او بد خواهد شد؛ احمدينژاد در اين شرايط مجبور ميشود از خود دفاع كند. احمدينژاد مايل نيست كه سرنوشت رئيس دولت اصلاحات را داشته باشد كه بعد از انتخابات بهطور كامل از سياست خارج شود. احمدينژاد فعلا در حال تست كردن فضاست. به نظر من وي براي انتخابات ۱۴۰۰ برنامه دارد.
لاريجاني در مرحله اول بايد صندلي رياست را براي خود حفظ و پس از آن تعامل خوبي با دولت داشته باشد. حدس ميزنم كه لاريجاني فعلا ريسك كانديداي رياستجمهوري شدن را انجام ندهد.
من معتقدم كه عارف به نفع روحاني كنار نكشيد بلكه فعالان اصلاحطلب متوجه شدند كه وي رايي ندارد و اگر به انتخابات ورود پيدا كند، وضعيتي بدتر از مصطفي معين در انتخابات رياستجمهوري ۸۴ نصيبش ميشود. عارف با تكرار مساله كنار كشيدنش در انتخابات ۹۲، مدام بر سر دولت منت ميگذاشت. خب! حسن روحاني هم يك انسان سياسي است و اين موضوع باعث شد تا رابطهها كمكم مخدوش شود. عارف به نوعي هميشه چهره طلبكارانه نسبت به دولت داشت؛ همين باعث شد كه حوصله ديگران سر برود! نتيجه اين شد كه دولت تمايلي به برقراري رابطه تشكيلاتي با عارف پيدا نكرد.
منبع: روزنامه آرمان
مطالب مرتبط
هدف اصلی مخالفان دولت روحانی چیست؟
اصولگرايان قحطالرجال ندارند، جهلالرجال دارند
آقای روحانی! روزه سکوت را بشکنید
امیر محبیان:دولت در مقابل حملات منعفل است / این روند در برابر رقبا ادامه داشته باشد، صحنه جالبی در انتظار روحانی نیست
محبیان:دولت مستأجر رسانهای اصلاحطلبان است/ اصولگرایان نباید بر لیست تاکید میکردند
۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]
صفحات پیشنهادی
احمدینژاد نمیخواهد مدل رضایی و قالیباف باشد/اصولگرایان دچار جهلالرجال هستند
احمدینژاد نمیخواهد مدل رضایی و قالیباف باشد اصولگرایان دچار جهلالرجال هستند محبیان با تأکید بر این نکته که روحانی انسان باهوشی است در رابطه با احمدینژاد و اصولگرایان گفت احمدینژاد معتقد است که جریاناصولگرایی به تاریخ پیوسته است آفتابنیوز باشگاه خبرنگاران نوشت امیر محمحبیان:احمدینژاد نمیخواهد مدل رضایی و قالیباف باشد/اصولگرایان دچار جهلالرجال هستند
سیاست > احزاب و شخصیتها - باشگاه خبرنگاران نوشت محبیان با تأکید بر این نکته که روحانی انسان باهوشی است در رابطه با احمدینژاد و اصولگرایان گفت احمدینژاد معتقد است که جریاناصولگرایی به تاریخ پیوسته است «امیر محبیان» تئورسین و روزنامهنگار جریان اذوالنور:ممکن است گزینه اصولگرایان در سال ۹۶ احمدینژاد باشد /نمیتوان گفت پایداری یعنی همه اصولگرایی
ذوالنور ممکن است گزینه اصولگرایان در سال ۹۶ احمدینژاد باشد نمیتوان گفت پایداری یعنی همه اصولگراییتاریخ انتشار يکشنبه ۲۷ تير ۱۳۹۵ ساعت ۰۸ ۳۶ نماینده نزدیک به جبهه پایداری میگوید اصولگرایان در مجلس دهم جدا از هم یا مقابل همدیگر نیستند حتی چیزی نیز به نام پایداری به صورتعضو موتلفه اسلامی: جریان اصولگرایی هر ضربه ای خورده، از احمدی نژاد بوده است/ این اشتباه نباید دوباره تکرار شود
عضو موتلفه اسلامی جریان اصولگرایی هر ضربه ای خورده از احمدی نژاد بوده است این اشتباه نباید دوباره تکرار شود معاون بین الملل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه اصولگرایان در باره انتخابات ریاست جمهوری سال آینده هنوز تصمیمی نگرفته اند اما جریان اصولگرایی تاکنون هر ضربه ای خوردهذوالنور:ممکن است گزینه اصولگرایان در سال 96 احمدینژاد باشد /نمیتوان گفت پایداری یعنی همه اصولگرایی
ذوالنور ممکن است گزینه اصولگرایان در سال 96 احمدینژاد باشد نمیتوان گفت پایداری یعنی همه اصولگرایی سیاست > مجلس - نماینده نزدیک به جبهه پایداری میگوید اصولگرایان در مجلس دهم جدا از هم یا مقابل همدیگر نیستند حتی چیزی نیز به نام پایداری به صورت برجسته و تشکل خاص وجکوهکن: دو دورهای شدن روحانی دست مردم است/احتمال حمایت اصولگرایان از احمدینژاد کمتر از 10 درصد است
کوهکن دو دورهای شدن روحانی دست مردم است احتمال حمایت اصولگرایان از احمدینژاد کمتر از 10 درصد است نماینده مردم لنجان در مجلس میگوید اگر حسن روحانی در یک سال باقیمانده از دوران ریاستش در ارتباط با چند مقوله به موفقیتهایی دست پیدا کند نوع نگاه اصولگرایان به وی نسبت به شرایطحیدری در گفتوگو با فارس: انتخاب آیتاللهجنتی بهعنوان رئیس مجلسخبرگان نشان از مقبولیت جریان انقلابی بین مرد
حیدری در گفتوگو با فارس انتخاب آیتاللهجنتی بهعنوان رئیس مجلسخبرگان نشان از مقبولیت جریان انقلابی بین مردم دارد مدیرعامل بنیاد تبیین اندیشههای امام ره در دانشگاهها گفت انتخاب آیتاللهجنتی بهعنوان رئیس مجلسخبرگان نشان از مقبولیت جریان انقلابی بین مردم دارد درحالی که جرتعامل شورای نگهبان با جریانات سیاسی
سخنگوی شورای نگهبان با حضور در خبرگزاری تسنیم به تشریح رویکردهای این نهاد در دوره جدید و در آستانه انتخابات ریاستجمهوری دوازدهم پرداخت به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان بهتازگی از بخشهای مختلف و تحریریه خبرگزاری تسنیم داشت به تشریح رهمسو با پیروزی های نظامی، جریان شیعی عراق مژده وحدت سیاسی داد
همسو با پیروزی های نظامی جریان شیعی عراق مژده وحدت سیاسی داد بغداد - ایرنا - رهبران و نخبگان سیاسی ائتلاف ملی که از آن به عنوان بیت شیعی عراقی ها یاد می شود در یک جلسه استثنایی معطر به معنویت شب های رمضان شامگاه پنجشنبه در بغداد وعده کردند که همسو با پیروزی های بزرگ نظامی ووزیردولت احمدینژاد:سلایق برخی اصولگراها به اصلاحطلبی نزدیک شده/اصولگرایی حول حرف زدن 4نفر نمیچرخد
وزیردولت احمدینژاد سلایق برخی اصولگراها به اصلاحطلبی نزدیک شده اصولگرایی حول حرف زدن 4نفر نمیچرخد سیاست > مجلس - وزیر آموزش و پرورش دولت احمدی نژاد معتقد است پیروزی کاندیدای اصولگرایان مقابل روحانی در سال 96 بستگی به فردی دارد که در نهایت همه اصولگرایان بر روی او-
سیاسی
پربازدیدترینها