واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: استانها > کرمانشاه - کردپرس نوشت ، نماینده اسلام آبادغرب معتقد است: کمیسیون امنیت ملی باید راهبرد نظارتی خود در رابطه بر برجام را براساس فرموده های مقام معظم رهبری ساماندهی کند.
به گزارش خبرآنلاین ، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به 6 اقدام این کمیسیون بر پایه مواضع و راهبردهای مشخص رهبری در زمینه برجام اشاره کرد که عبارتند از :
1-لزوم هشدار جدی مسئولان جمهوری اسلامی به گروه 5+1 در مورد [جایگزینی راهبرد رفع تدریجی تحریمها با راهبرد مورد انتظار رفع قطعی و فوری تحریمها].
وی در این باره توضیح داد:قرار بر این شد که در برجام تحریمها بصورت قطعی و جدی برداشته شوند همچنان که ایرانی ها بصورت قطعی و جدی به تکلیفشان در پذیرش بازدیدها و تعدیل برنامه ها هسته ای عمل کردند،لذا آنها نیز باید به این تعهدشان عمل کرده و تحریمها بصورت قطعی و شفاف برداشته شوند.
وی ادامه داد:باید شاخص های این موضوع مورد نظر کمیسیون قرار بگیرد و در قالب نامه به وزارت خارجه ارسال شود.
2-تحقیق و تفحص در مورد موافقت نامه های پسا برجام انجام شود.
فلاحت پیشه با تاکید بر محتوای کیفی موفقت نامه های پسا برجام گفت:در حدود 50 موافقت نامه پسا برجامی بعد از برجام نوشته شده که این موفقت نامه ها همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند،باید در جهت رفع مشکلات داخلی کشور باشند.
وی افزود:نگرانی ما این است که این موافقت نامه ها تبدیل به بازار کالاهای مصرفی و کالاهای غربی شوند.
3-اثر ملموس موافقت نامه بعد از 6 ماه در زندگی مردم مشخص شود و دولتمردان گزارش لازمه را ارائه دهند.
نماینده اسلام آباد غرب و دالاهو به مشکلات عدیده اقتصادی در کشور اشاره نمود و اذعان کرد:هدف از موافقت نامه برداشته شدن موانع از سر راه کشور بوده،به همین خاطر ما باید بتوانیم اثر این توافق را در زندگی مردم جاری کنیم.
وی خاطر نشان کرد:دولت باید در این راستا آمار و گزارش لازم را جهت روشن شدن این این موضوع ارائه دهد.
4-راهکار برگشت پذیری برنامه های هسته مد نظر قرار گیرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به راهکارهای مقابله با بد عهدی طرف غربی گفت:معتقدم با این شرایط باید شاخصه ها،راهکارها و مولفه ها برگشت پذیری برنامه های هستی ایران کماکان مد نظر قرار بگیرد.
وی تصریح کرد:شرایط به گونه ای است که ایران تردیدش نسبت به طرف غربی هر روز بیشتر می شود و بدین لحاظ ما باید پیشبینی برگشت پذیری برنامه های هسته ای را مدنظر داشته باشیم.
5-باید سازوکار و طرح های لازم برای تداوم برنامه هستی ایران شکل بگیرد.
فلاحت پیشه با انتقاد از رفتار آمریکایی ها در موضوع برجام اظهار کرد:ما باید هوشیار باشیم و اگر زمانی کارشکنی هایی توسط آمریکا در موضوع برجام صورت بگیرد،ایران هم توسعه و تدوام برنامه های هسته ای را در دستور کار خود قرار دهد.
وی تاکید کرد:ایران باید برنامه های لازم برای کارخانه های هستی با تولید سوخت در درجات مختلف شکل دهد .
6-ایران در باشگاه های هسته ای با کشورهای مختلف همکاری کند.
نماینده اسلام آباد غرب و دالاهو به موضوع حضور ایران در باشگاه های هسته ای اشاره کرد و توضیح داد:قرار بر این بود که بعد از برجام ایران بعنوان بخشی از باشگاه های هسته ای دنیا با کشورهای مختلف در زمینه های مختلف همکاری کنند،اما ما هنوز شاهد این امر نیستیم.
وی در پایان به لزوم طرح جامعی برای برخورد با موضوع برجام تاکید کرد و افزود:ما در مورد گداخت هسته ای شاهد بهانه گیری های طرف غربی بودیم و همین موضوع را در زمینه خرید سوخت و سوخت های تولید شده در ایران هم مشاهده می کنیم.لذا این علائم خوبی نیست و ما باید بدنبال راهکارهایی برای پیشبرد سیاست های پسا برجام باشیم. 46
پنجشنبه 14 مرداد 1395 - 09:30:12
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]