واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: استانها > فارس - «خبرجنوب» نوشت: مدیرکل امور مالیاتی فارس از رشد 5/8 درصدی تسلیم اظهار نامه مالیاتی در این استان تا پایان تیر ماه نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد.
فرهاد مومني اظهار داشت: با توجه به اصلاحيه قانون ماليات ها در سال 94 كه از اول سال 95 اجرايي شد؛ زمان ارايه اظهار نامه عملكرد بخش مشاغل تا پايان خرداد 95 و عملكرد اشخاص حقوقي تا پايان تيرماه بود كه در اين مدت جمعاً 204991 اظهارنامه مالياتي تسليم گرديدكه مربوط به املاك، اشخاص حقوقي و حقيقي بوده است. وي با اشاره به اين كه اين تعداد در مدت مشابه پارسال 188 هزار و 778 اظهارنامه مالياتي بود افزود: ميزان اظهار نامه تسليمي تا پايان تير ماه 95 نسبت به مدت مشابه پارسال رشد 5/8 درصدي داشته است.
به گفته وي، تا پايان تيرماه مؤديان مالياتي همراه با 10817 اظهارنامه مالياتي 7 ميليارد و 819 ميليون تومان در بخش اشخاص حقوقي و تا پايان خرداد ماه 165 هزار و 56 مؤدي بخش مشاغل همراه با اظهار نامه خود 24 ميليارد و 700 ميليون تومان ماليات پرداخت كردند همچنين تعداد اظهار نامه هاي تسليمي بخش املاك نيز 29 هزار و 118 اظهار نامه بوده است.
مومني با اشاره به اين كه تسليم اظهارنامه مالياتي به صورت سيستمي بوده است افزود: خوشبختانه فارس يكي از استان هاي پيشرو در الكترونيكي كردن امور بوده كه اين امر نشان دهنده ظرفيت ها و پتانسيل هاي علمي فارس است.
مديركل امور مالياتي فارس با اشاره به برون سپاري تسليم اظهار نامه گفت: خوشبختانه بخش خصوصي در ارايه خدمات تسليم اظهارنامه مالياتي نقش بسيار خوبي را ايفا كرد كه اين امر نشان دهنده آمادگي فارس براي برون سپاري خدمات دولتي، كاهش تصديگري دولت، افزايش اشتغالزايي و بالا بردن سطح درآمدها است.
وي تدوين و نگارش دفتر ارزش معاملاتي بر اساس اصلاحيه قانون جديد مالياتي براي اولين بار در شيراز و راه اندازي طرح نقل و انتقال سيستمي براي نخستين بار در فارس را از جمله اقداماتي برشمرد كه اين استان را در كل كشور پيشرو کرده است.
مومني با بيان اين كه اجراي طرح نقل و انتقال سيستمي در فارس كه از اول خرداد ماه اجرايي شد باعث افزايش بهره وري نيروي انساني، كاهش زمان و افزايش رضايت مردم بوده است اضافه كرد: همچنين نرم افزار رسيدگي پرونده هاي ماليات بر ارزش افزوده كه آخرين مرحله تست عملياتي را در تهران مي گذراند از ديگر برنامه هاي تدوين شده در فارس است كه تمامي اين برنامه ها پس از اجراي آزمايشي در كل كشور مورد استفاده قرار مي گيرد.
وي خاطر نشان كرد: همچنين اداره كل امور مالياتي فارس با استفاده از ظرفيت كارشناسان خود به حوزه سخت افزار و تجهيزات نيز وارد شده و سالن عملياتي براي اين منظور در محل اين اداره كل جهت تعمير، ساخت و اختراع سيستم هاي جديد ايجاد نموده است كه بر اين باوريم تا سه سال ديگر نتايج قابل توجهي به دست خواهد آمد.
مدير كل امور مالياتي فارس انعقاد تفاهم نامه با آموزش و پرورش براي كاهش فاصله بين تئوري تا عمل را از ديگر اقدامات در اين زمينه برشمرد و ابراز اميدواري كرد كه اين اقدام باعث ارتقای بنيه علمي و عملي دانش آموزان و دانشجويان شود.
اين مسئول با بيان اين كه امور مربوط به مشاغل خودرو نيز براي اولين بار در فارس برون سپاري شد افزود: در تمام مدت خدمتم در چهارمحال و بختياري، اصفهان و همچنين در 7 سال اخير در فارس تقويت بنيه اقتصادي و كمك به توسعه مناطقي بوده كه در آن مسئوليتي را عهده دار بوده ام و خدا را شاكرم كه موفق شدم تمام تلاشم را در اين زمينه به كار گيرم و بر خود لازم مي دانم از همكاري مردم و مسئولين تشكر و قدرداني نمايم.
مومني در خصوص ارزيابي خود از وضعيت اقتصادي اين استان گفت: هر منطقه اي در كشور يك فرهنگ خاص دارد كه بايد بتوانيم نوع سرمايهگذاري منطبق با فرهنگ عمومي حاكم بر جامعه كه بالاترين بازده را دارد تعريف كنيم.
وي گفت: براين اساس به نظر مي رسد شرايط فرهنگي مردم فارس منطبق با حوزه خدمات به خصوص گردشگري است و شايد به همين دليل است كه فارس در توليد چندان موفقيتي ندارد.
مدير كل امور مالياتي فارس با بيان اين كه در صنعت گردشگري با سرمايه گذاري مناسب بالاترين ارزش افزوده به دست مي آيد افزود: درآمد در بخش گردشگري بسيار بالاست به خصوص فارس در حوزه توریست زيارتي و پس از آن درماني و گردشگري طبيعي و تاريخي ظرفيت بالايي دارد.
وي با تاكيد براين كه توسعه فقط خروج دود از دودكش كارخانه ها نيست ادامه داد: صنعت ابعاد مختلفي دارد كه يكي از آن ها گردشگري است و ميتوان با برنامه ريزي از همه ظرفيت ها استفاده كرد.مومني خاطرنشان كرد: صنعت گردشگري از صنايع زودبازده است و ارزش افزوده بالاي 50 درصد دارد.
وي بيان داشت: اگر هم قرار است فارس در حوزه صنايع توليدي سرمايه گذاري شود اين توجه بايد صرف صنايع الكترونيك گردد چرا كه فارس در اين زمينه از پتانسيل بالايي برخوردار است.
مومني تغيير رويكرد كشاورزي در انتخاب نوع كشت، استفاده از روش هاي جديد آبياري و بهره مندي از تكنولوژي روز دنيا در اين حوزه را مورد تاكيد قرار داد و گفت: چنان چه به اين موارد پرداخته شود شاهد تحولات اقتصادي چشمگيري خواهيم بود.اين نتايج از مطالعات انجام شده توسط كارشناسان اداره كل امور مالياتي به دست آمده است.
مديركل امور مالياتي فارس در پاسخ به اين سوال كه در بين استان هايي كه وي تجربه مديريت در آن استانها داشته كدام استان با معضل بيشتري در زمينه فرار مالياتي و اقتصاد زيرزميني مواجه است؟ گفت: از بين سه استان فارس، اصفهان و چهارمحال و بختياري كه توفيق خدمت داشته ام فارس با مشكلات بيشتري در اين زمينه ها رو به رو است كه از دلايل آن وسعت فارس و نزديكي به استانهاي مرزي است.
وي بيان داشت: گرچه در فارس تلاش زيادي براي شناسايي فراريان مالياتي صورت گرفت و موفقيت هاي زيادي در اين زمينه داشتيم اما نميتوانيم ادعا كنيم كه كاملاً جلوي اين پديده مذموم را گرفته ايم.
مومني گفت: در 7 سال خدمتم در فارس تلاش كردم نوك پيكان ماليات را از سمت توليد كننده به سمت خدمات ببرم كه خوشبختانه به موفقيت هايي نيز دست پيدا كرديم و تلاش شده اين احساس در توليد كنندگان به وجود بيايد كه در كنار آن ها هستيم و نه در مقابل آن ها.
وي در پايان از همراهي همكاران خود در اداره كل امور مالياتي، مؤديان مالياتي و مسئولان دستگاههاي اجرايي تقدير و تشكر كرد. 46
چهارشنبه 13 مرداد 1395 - 09:30:01
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]